61

Анонимен

преди 13 години

70 напълно те подкрепям аз доста ги натискам :D скапаните ***.

60

Посетител

преди 13 години

Да ги натоварват по корабите и да ги потапят ;)

59

Българин

преди 13 години

Необходимите мерки, за спасяване на България:1. Никакви детски - само данъчни облекчения, както е в САЩ.2. Спиране на издръжката на *** гнус - не сме длъжни да ги храним само защото са безотговорни и ги мързи да работят.3. Безмилостно пресичане на педофилията сред нисшата раса - законите да се спазват.4. Привличане в България на етнически Българи отвън - Западните покрайнини, Бесарабия, Източна и Беломорска Тракия, емигранти от последните години - поне 700-800 000 млади Българи трябва да дойдат в България. Това е постижимо, защото "външните" Българи са повече от Българите в страната.5. Промяна на психологическата нагласа - например в рекламите по телевизията да се показват само семейства с 3 и повече деца.6. Държавна политика, насърчаваща раждаемостта - на майките да се помага да намерят работа, която могат да работят в къщи - в Интернет епохата това е достижимо. Децата ни в офисът с нас? - Защо не?7. Многостайни жилища на суперизгодни цени за многодетни родители - но само при положение, че са съвестни платци на данъци и осигуровки....

58

действие

преди 13 години

При бърза и радикална политика без излишна политическа коректност, а само основана на прилагане на закони, проблемът с тази паразитираща и мъчеща сама себе си прослойка ще се реши доста бързо. При пресичане на раждаемостта ще се учудим всички с какви бързи темпове ще се претопят. Реално малцина от тях оцеляват до старост и ако ги впрегнем да работят истински, а не вдигайки прах с метли, ще е доста добре за пенсионната система. Трябва всеки от нас да оказва натиск и ще вземем нещата в свои ръце.

57

Българин

преди 13 години

В една сродна тема бе обявено, че годишната издръжка на *** ***, захвърлено от хъхрячката в дом, е 7000 на година. За 18 години до пълнолетие сумата набъбва до 126 000, като снесе и захвърли *** 4 парчета (има такива случаи) говорим за ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА !!! 504 000 разход за нас, защото *** е вдигала краката пред всеки пиян *** нерез, проявил животински нагон... Българските семейства не може да си позволят повече от 1 дете, защото всяко храни по един *** !!!

56

Ооох

преди 13 години

Късно стана вече,утре съм на работа-има политици,джандари и *** да се хранят! Айде да легаме, с псувня по душманите ни,па утре да се вдигнем да ги изринем!

55

Анонимен

преди 13 години

България НАД всичко! Другите да лазят в краката ни..

54

Анонимен

преди 13 години

Нямат пари за храна,лекарства и за циганчетета,които са народили,а имат пари за цигари и ракия!и все недоволни от държавата ,че не се грижи за тях,все те са онеправданите!Не им се работи,само крадат и мамят!Да си ги вземат там,откъдето плачат за тях,но те ни ги върнаха обратно,даже и билетите им до България платиха!Стига сте ни занимавали с тая ***!

53

Българин

преди 13 години

И какви са "всекидневните дейности" на гнусотняците ?!? Да крадат? Да ровят по кофите ?!? Да убиват и тероризират тия, дето ги хранят ?!?И не е вярно, че толкова голям процент от *** са инвалиди - те само се ВОДЯТ такива, за да паразитират по-успешно. Поне от тумбите смърдели, дето обикалят в кварталът ми от кофа на кофа не съм видял нито един, негоден да работи.А това, че са на първо място по детска смъртност и ранна раждаемост, показва само нисшата им, непълноценна природа.

52

м

преди 13 години

Не е голяма трагедия. Те, самите не си знаят имената на децата и колко са. Плодят се единствено заради помощите. Днес по телевизията една ромка потвърди това. Какво повече да се каже по въпроса?!

51

Bo

преди 13 години

Изпушват по 300 лева на месец.. а пари за лекарства и храна нямат.Имат по 10-15 деца ама презервативи не се ползват. Те също са им скъпи.После децата умират от глад и болести защото семействата им нямат пари да гледат и 1 дете но се **** като за световно. И кой е виновен? Ми българите са виновни разбира се! Защо? Никой не знае но те са виновни. Чак да ти се доповръща.

50

Илиян

преди 13 години

Престанете да занимавате хората с тези *** бе-през *** ми е за тях!!!!!!!!Нямали пари - тогава цигарите и ракията им откъде са?

49

до 57

преди 13 години

Комай *** от Драгалевци оди пеш?!!!

48

:))))

преди 13 години

Да се надяваме,че смъртността при новородени хъряци,ще компенсира високата раждаемост при вредителите!

47

Дарител

преди 13 години

Ако не сме ние да им плащаме медицинското обслужване ще се плодят 3-пъти повече и ще мрът като мухи.

46

Дивизион

преди 13 години

Ако имах поне малко власт и реурси бих ги заличил без изключение за броени дни.Няколко ракетни установки БМ21 град могат да променят историята.

45

до 51 ....

преди 13 години

С демокрация стигнахме до тук-да ме извиняваш,ама по тошово време ги товареха на камиони и-в Сакар планина! За тази ***,която не работи!

44

"толерантен&quo

преди 13 години

За 48% от първолаците Българският език НЕ е майчин ! Едни се топят за сметка на други!

43

ники

преди 13 години

"Специфична за ромите е много ранната инвалидизация. Една трета от мъжете и две пети от жените на възраст между 45 и 60 г. са инвалиди."- е то на далекопровода, няма как да е.

42

Сиса

преди 13 години

Пушели всеки ден цигари! Ха! То *** от невръстна още възраст почват с лепило, живечт в мърсотия и какво ли още не, та цигарите ли са им основния проблем?!