46

да бе

преди 13 години

...някои са си закупили и книжки ,други пияни ,трети дрогирани ,.....държава на мечтите ,даже и съд няма, .....демокрацията --- свободия!

45

Край

преди 13 години

Преди няколоко години на това място един изтепа народа на спирката. Веднага туриха табелка 40 ограничение. Естествено никой не го спазва и аз също. Ограничението трябва да си е 60 а като го нарушиш да те глабят здраво а не да се презастраховат и съответно никой да го не спазва.

44

:)

преди 13 години

Адреналина си е адреналин , но като караш диво поне гледай да няма други около теб.

43

Марк

преди 13 години

Тоя *** замалко е щял да се нацепи в спирката и там е щяло да стане мазало!Да им се взима книжката на такива! На входа на тунела има ограничение на скоростта мисля 50 км!Явно *** не го е спазвал!ммааа му!

42

алилиии

преди 13 години

Пази боже слепо да прогледне!!

41

Анонимен

преди 13 години

BMW е новия Голф!

40

Gen

преди 13 години

Аз пък карам 5-чка (Ф10) и по внимателно никога не съм карал кола знаейки колко ми струва всеки един ремонт - ей тая седмица смених дръжка на врата, само дръжката заради ударена лайсна и ми излезе 400 евро с работата ;)

39

Анонимен

преди 13 години

Тоя просяк най вероятно е карал със 80км. или повече и е слушал чалга 100 %.

38

Анонимен

преди 13 години

Разколникът отец Бараков загина в катастрофа17:45 29-03-2011 Новинар 20 | 0 | 0 Коментирай Свещеникът от алтернативния синод отец Камен Бараков е загинал при катастрофа. Инцидентът станал на Околовръстното шосе в района между селата Бусманци и Казичане. Бараков е катастрофирал с личния си автомобил БМВ.Причините за пътния инцидент все още не са ясни. След 2004 г. Бараков стана противник на Светия синод, а през последните години остана в изолация заради второто и третото разцепване в алтернативния синод. Още в началото на разкола той премина към групата на отцепниците, дори се превърна в един от водачите й.Отец Бараков е роден във Видинско, завършва Духовната академия "Св. Климент Охридски" и е ръкоположен за свещеник в София. Служил е първо в столичния храм "Св. Андрей" на ул. "Опълченска", а след това в "Св. Параскева". През 2009 г. отец Бараков обвини открито патриарх Максим, че е пратеник на Руската православна църква и изпълнява всички нейни нареждания.

37

Zemevladelec

преди 13 години

Да *** такива преди да сда убили някой!

36

Анонимен

преди 13 години

Някои хора си мислят,че като се качат на сув или джип и са безсмъртни.А и екстрите за спиране работят до 60 км/ч. някои от тях.Всичко това комбинирано с купена книжка ,малко стаж и високо самочувствие водят до катастрофи.А и глобите докато са еднакви за този с колата за 1500лева и този с кола за 200 000 няма да се оправят нещата.Нека е милионер,но 10 % глоба от годишната данъчна декларация да му е глобата.Така като даде 100 000 лева за превишена скорост ,да видим дали ще посмее пак.

35

X5

преди 13 години

Мда, грешката е моя. X3-ка е. И все пак не е лека кола.

34

с.

преди 13 години

Пича се е ударил защото е карал като ***!Нещо типично за феновете на тази марка!БМВ е велика кола,но у нас се кара почти само от селяни и ***!Колко инцидента станаха в тоя подлез!Навремето един с форд помете хората на трамвайната спирка!И колко други случаи!За гробищата бързат явно!

33

Тъпото

преди 13 години

ПОРЕДНИЯ ***!!!!! ДОБРЕ ЧЕ НЯМА ЖЕРТВИ!!! КОГА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ МЪРШАТА?!?!?!?!??!Къде е държавичката ни в този момент?!?!??!?!?

32

GrimReaper

преди 13 години

a taka, da mrut turbo-guzarite bezopasno za horata, da oturvat po-burzo sveta ot sebe si

31

ИЛИЯНА

преди 13 години

***, ДОБРЕ ЧЕ НЕ СА ПРЕБИЛИ ХОРА ЧАКАЩИ НА СПИРКАТА !!! ПРЕДИ ГОДИНИ ТАКА УБИХА НАША СЪСЕДКА ТАМ !! БЕЗУМНИ ПРОСТАЦИ -ДАЛИ СЕЛЯНИ ИЛИ ГРАЖДАНИ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТАКИВА КОМПЛЕКСАРИ, КОИТО МОГАТ ДА ТИ ПОЧЕРНЯТ ЖИВОТА ИЛИ В НАЙ-"ДОБРИЯ" СЛУЧАЙ ДА ОСТАНЕШ ИНВАЛИД ЗАРАДИ ТЯХ !!!

30

Калин

преди 13 години

Как пък мен веднъж не ме "изхвърли" надясно бе...вярно си смешен колега

29

до 25

преди 13 години

Е то не може за всички шумахери с беемвета и голфове да се направят пръви пътища.

28

Анонимен

преди 13 години

до 25:Прав си! Тоя като го гледам е карал най-много с 35, при ограничение 40.Хвала на такива водачи!

27

Анонимен

преди 13 години

За съжаление БМВ е марка свързана само с негативи в нашето съзнание. Тъй като тази кола е любимата на мутрите в България, по подразбиране се приема , че на волана е било лице, свързано с тях. Затова и народа се кефи, че се е разбил без невинни да пострадат. Ама на *** да обясняваш азбучни истини...