46

Анонимен

преди 13 години

Пича си е много добре искал е да саботира банката - всички пищим от банките! Но сега ще кажат, че било любовна история, ще го извъртят така, че да излезе, че проблемът изобщо не е в банката, че всичко е чисто при тях- банките са добри, състрадателни и гостоприемни...

45

Демокрит

преди 13 години

Другарю ***, не съм съгласен, че за мъж е нормално де смуче *** и да му помпат шпионката. Все пак имаш право на мнение, а и е твоя работа да предпочиташ каквото ти е приятно.Също така не съм агресивен, просто изразявам мнението си...нима нямам право да напиша каквото мисля?Друг е въпроса, защо някой хора са така чувствителни и всяко различно от тяхното мнение ги докарва до спазми или оргазми... Не се коркай, другарю ***.

44

Doktorcheto

преди 13 години

41, то не останаха журналисти, бре. То само драскачи и подлизурковци, който нищо друго освен "copy-paste" не знаят. Поне да бяха структурирали инфото по дург начин, ама... нейсе... Вижда му се краят. На журналистиката, де... :)

43

гроб

преди 13 години

Ха ха ха Мръсни *** от СЕЛО ,гадни *** от гроб които не могат да говорят на Български език ,а само МЯКАТ като крави и слушат Чалга и ядът Шкембе Чорба с лайнаГроб=герб=мизерия=геноцид

42

Анонимен

преди 13 години

Ф.С.В - още един започна да си говори сам...

41

ами

преди 13 години

А за какво тогава са наградите?

40

гроб

преди 13 години

*** в мизерия, казах, свобода за народа, права за нас хомосексуалните, свобода за банковите обирджии!

39

##**

преди 13 години

Браво на Doktorcheto! Абсолютно си прав! Само ще добавя - стремежа за по- висок рейтинг изкара наяве простотията, без значение дали е с диплома!

38

Демокрит

преди 13 години

Щом е още вътре в клона на банката и е сам, значи има надежда да го засрелят показно пред камерите тоя злодей похитителя.И какво, като бил сирак? Хората в Африка сигурно 50% израствет сираци, а значи ли това, че трябва банки да обират? Или в Африка няма пари в банките? ... Абе смърт и разстрел за тоя и тва е, другото няма значение!

37

педераст

преди 13 години

Ей Демокрите кви глупости пишеш? Кой ти каза, че на такива хора е присъщо да са извратени. Да спиш с мъж е точно толкова нормално, колкото и с жена. Затова сме на това дережде и няма да се оправим, а ще става все по-лошо, заради такива демокрИти като теб, които само знаят да мразят и да бъдат агресивни.

36

Анонимен

преди 13 години

Като гледам комуноидните писари как се мобилизираха, явно тоя "похитител" ще се окаже наркоман, изпратен от Румен Петков да прави зулуми.. едва ли е съвпадение, че моментално платените драскачи изскочиха с готови версии и коментари под всяка статия.. мирише ми на добре планиран саботаж това.

35

гроб

преди 13 години

Мръсни предатели от ГРОБ яд ли ви е нещастници? *** в мизерия *** от ГРОБ

34

Анонимен

преди 13 години

Не е тръгнал да обира банката. Просто е искал да се направи на мъж...

33

хахаха

преди 13 години

ц, ,ц, ц, Пуснал всички заложници?!?! Този наистина може да пледира за невменяем

32

Ф.С.В

преди 13 години

До 31 не пиши с моя ник глупости хахахаха

31

Майтап бе Уили

преди 13 години

Ба си, като гледам как го чакат сам да излезе, и то без да има заложници вътре си мисля че следващия дето ще обира банка няма да има нужда от заложници.. Даже може и да си поръча камион с мебели и да се нанесе...

30

гроб

преди 13 години

Бойко Гълташ ли ? :)

29

Ф.С.В.

преди 13 години

Лично Цветанов го застреля като куче, видях много добре. Досега крадяха, сега ни убиват вече! ОСТАВКА!

28

Анонимен

преди 13 години

Тоя "луд" както го наричате най-вероятно чакат да се самоубие, защото който обира банка той или се самоубива или бива застрелян... Според мен ще кажат, че се е самоубил

27

ддт

преди 13 години

Тоя ,ако беше в Русия досега да са го забравили, а тука 24 часа го търпят трагедия !!!