529

браво симо

преди 13 години

Точно така се действа по време на криза.Свиваш бюджета,както прави всяка нормална държава по света по време на криза.Аз искам да попитам какво направиха предните правителства,когато световната икономика беше във възход? Правиха заменки ощетили държавата със стотици млн.евра!!! 10клм. асфалтов път до Ц.Камък за 22млн.евро!!! Ремонт на сграда за 11 млн. евро!!! Хонорари за 1,5евро!! и още и още....И нито един километър построена магистрала!!!

528

Анонимен

преди 13 години

Болканлийкс пусна нецензурирана грама за организираната престъпност в БългарияVentsislav Dimitrov Stefanov associate in INTERGROUP, President of the Slavia soccer club, Rumen Nikolov The Pasha, Boyko Borisov Rapona and Nikolay Zlatev, president of TSBank. Бойко Борисов-Рапона. Ей каква градация у нашто слънце, от *** вече стана на тиква

527

Анонимен

преди 13 години

че предишните крадяхя, крадяхя без изключение от 1989 до сегашните , а сегашните от ГЕРБ да не би са светците и те са същите . Крадлив ли си е един народ ,крадлив си е ......! Конекрадците от долното течение на Дунава. Това е Автобиографията в Европа за българина.

526

До война

преди 13 години

Прав си. Скриха се нещо Гербавите привърженици,но утре пак ще се появят няколкото скъпоплатени писачи тук......А ето каква информация излезе днес във Фейсбук от хора платени от ГРОБ и на които тези дни са спрели парите и наели други,те разочаровани решили да споделят истината......Просто е ужасно,докъде стига тази крадлива хунта.........С наближаването на изборите ГЕРБ си наемат професионални оплювачи, които правят на пух и прах конкуренцията. Най-актуалната оферта в момента е 100 лева за 100 коментара.Повето форумци се възползват от анонимността в интернет и плюят по политици, бизнесмени, търговци или пък конкуренти в нишата, в която работят те самите. Но докато едни от тях го правят от удоволствие да заливат с помия определен човек или компания, то наетите от ГЕРБ, които извличат материална полза от писането по форуми, блогове и социални мрежи.Какво прави професионалният оплювач платен от ГЕРБ ?Най-важното изискване при наемането на професионален оплювач е той да има остър език. Позволено му е да псува, да напада други форумци, да налива акъл или да разказва истории с неверни факти. Така например може да се окаже, че единият кандидат-президент е насилник, другият е крадец, третият е алкохолик и т.н. и т.н.

525

555

преди 13 години

Абе аз да ти кажа, че дори и при тия цени на горивата на гърчолята пак са на светлинни години преди нас. До преди година почти всичко им беше по-евтино при няколко пъти по-високи заплати. Сега малко се попрецакаха, но пак здареопазването им е безплатно (ама не безплатно като тука), храните им също са по-евтини.

524

ТЕДИ

преди 13 години

ИСКАМ ДЯНКОВ ЗА ЕДНА ВЕЧЕР,ИСКАМ ,ИСКАМ ГООООООООООООО.

523

Анонимен

преди 13 години

абе ,вие наясно ли сте на какъв огън се пече Дянков!?!

522

Анонимен

преди 13 години

Дянков ти ли ми сложи минус бе ***? народа ще те ликвидира запомни го!

521

Анонимен

преди 13 години

"аз направо му се чудя на този Дянков при кариера в чужбина,да дойде да се блъска с нашите неуредици! ... патриот ли е,авантюрист ли е,хуманист ли е ???"Садист е!

520

Анонимен

преди 13 години

Този гей кога ще забременява като Станишката и да излиза по майчинство?

519

513

преди 13 години

То да беше само Испания - вече половин Европа е с по-евтини горива. А ако извадим акцизите и всякви други такси българското гориво става най-скъпото в Европа. Аз вече не зареждам от тук. Един път в месеца скок до Македония. 50-60 км. са и хем си правя разходка и си карам кефа, хем си пълня резервоара до горе с нафта, която е по-хубаво и с около 40 ст. по-евтина. Допълнителен бонус е останалото пазаруване.

518

Анонимен

преди 13 години

Да го убием с камъниииии ейййййй до кога ще търпим беееееееееееееееее!!!!!!!

517

Лъжец!!!!

преди 13 години

Дянков лъже за акциза на горивата!Преди 2 години през 2009 г., бензин А-95Н в Гърция, която е в ЕС доста преди нас, беше с 10-12 ст. ПО-ЕВТИН от колкото у нас и преди зловещото вдигане на акциза от 2010 и 2011.За опонентите, които ще кажат виж колко е сега там цената, не ми сравнявайте сега колко е, защото сегашната цена там, няма нищо общо с пазарните цени, защото за да е толкова сега на 2-3 месеца им превеждат по 5 млрд. евро!

516

БРАД ПИТ

преди 13 години

МИ ТЪЙ МИ ,КВИ СА ТИЯ ЛИГАВЩИНИ НА НАРОДА ,СКЪПО БИЛО ТУЙ,МНОГО БИЛО ОНУЙ .монка време е да правиш като вятъра ,идва вече ,хем ти се пада ,хем ти е ред

515

Народен глас

преди 13 години

Най-полезния ход е да бъде свален самия Дянков и да ходи да си прави опитите в Хаити и др. подобни!

514

Позитано

преди 13 години

СКЪПИ БЕСЕПАРИ, СКЪПИ СЪПАРТИЙЦИ,КРИЗАТА ДОЙДЕ, НО ВИЕ НЕ СЕ ОТЧАЙВАТЕ,ИДЕТЕ ПРИ НАШИТЕ МИЛИОНЕРИ И ДОБРИ ДРУГАРИ ГЕОРГИ ГЕРГОВ, КЮЛЕВА, ЦОЛО ВУТЕВ, ТРАКТОРА,БЕЗ ПАНИКА, ПОЗВЪНЕТЕ НА ВРАТАТА ИМ,ТЕ ЩЕ ВИ НАХРАНЯТ,ТА НАЛИ ЗАТОВА ПРЕХВЪРЛИХМЕ НА ТЯХ ВСИЧКИ ПРЕДПРИЯТИЯ В ДЪРЖАВАТА,ДА НИ ХРАНЯТ КАТО ИМА НУЖДА,А ГЕРБАДЖИИТЕ НЕКА *** ОТ ГЛАД

513

Анонимен

преди 13 години

аз направо му се чудя на този Дянков при кариера в чужбина,да дойде да се блъска с нашите неуредици! ... патриот ли е,авантюрист ли е,хуманист ли е ???

512

Стамат

преди 13 години

На тоя *** такава тупалка бих му отпрал,че ще се възбуди от нея.

511

Анонимен

преди 13 години

До527-Горан ,абе *** ти или си селско ченге с акъл на прасе или си ненормален шизофреник!.

510

Манафа

преди 13 години

Дянкоф,имаш ли си приятел?