31

PENE

преди 13 години

Правителството се чудило как да намали цените на горивата ....... ! ?Пореден цирк !? Достатъчно е Боко Тиквата да се обади на приятелят си Вальо Златев , и да му каже , че вече на може да си прави каквото иска ! Но как да стан е това , след като същият този Вальо му е и ОСНОВЕН СПОНСОР ! ! !

30

Правителството ни

преди 13 години

Да се качват на Фалкона и до Люксембург, която е с най-високи заплати и стандарт в света. Но там продават горивото с 32 стотинки по-евтино от тук. Как става този номер. Или в Андора, цена на дизела 2,01 лева.

29

Анонимен

преди 13 години

Това за мен е поредната нечия предизборна кампания! Че горивото е скъпо за стандарта ни, скъпо е! Но горивото ни е най евтино в европа, пътувам доста и следя цените в различни държави. Не трябва да се гони понижаване на горивото, ЗАПЛАТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОВИШАТ!!! Всичко друго, протести и разни размисли как да се намали цената на горивото за мен са опити за залъгване на народа. Горивата никога няма да поевтинеят, напратив, вече само ще се повишават в цял свят! Решението е в по високи заплати!

28

АЛО, МАТЕМАТИКА...

преди 13 години

..ПЕЧАЛБАТА НА "ЛУКОЙЛ" Е 18%........МААНИ АКЦИЗА, ДЕТО...... Е НАЙ-НИСКИЯ В ЕВРОПА!!!КОЙ ЩЕ ИМ СВАЛИ ПЕЧАЛБИТЕ НА "БРАТУШКИТЕ"...???!ТИ ,ЛИ....???!!

27

Nobody

преди 13 години

До едно бързо въпросче:Ще ти кажа как става тоя номер - от 1 януари вдигнаха акцизните ставки. Да не говорим, за пълния абсурд как акциз се облага с ДДС, демек - облагаш един данък с друг данък. Ей ти я разликата.

26

вангел

преди 13 години

бинзиня 7.99лв килоту!!!

25

Анонимен

преди 13 години

31 - Че Лукойл защо не си оптимизират прозводствените разходи:))

24

Ванга

преди 13 години

Бойко е поръчал земетресението в Япония, за да свали цената на петрола!

23

едно бързо въпросче

преди 13 години

Юли 2008г цена на петрола за барел 151$ цена на дизела на Лукойл 2,56лв.Март 2011г цена на петрола за барел 100$ цена на дизела на Лукойл 2,60лвЕ КАК СТАА ТОЗ НОМЕР БЕ???

22

Анонимен

преди 13 години

Кво ревете срещу Лукойл? Те ли са виновни за акциза?Тия превозвачи вместо да протестират, че им се вдига крайната цена да помислят как да си оптимизират разхода. Всеки знае да кара 15-годишна товарна трошка, да харчи безумни количества гориво и да бълва мръсотии. Така и баба ми знае да превозва.

21

Анонимен

преди 13 години

Споко нищо няма да стане! Цените ще растат, хората ще обедняват и ще умират тихо и кротко:) Гарантирано от ГЕРБ:)

20

Анонимен

преди 13 години

хайде като в Либия ..... НА ОРЪЖИЕ

19

национализация

преди 13 години

Да се национализират тези мекерета Лукоил и всички останали

18

Анонимен

преди 13 години

Хахахаха! И как ще го направи Боко! Бюджета му е на червено за януари с над 400 млн, така, че с данъци няма да стане:))))

17

Анонимен

преди 13 години

В писмото на Лукоил се съдържа следното признание: "От началото на годината цените на суровия петрол и готовите горива на международните пазари са отбелязали скок от 23 на сто. В същото време повишението на цената на дизеловото гориво в България е в рамките на 12%, но изцяло за сметка на намаляване на търговската печалба." разликата между 23 и 12 е 11% и тя е за сметка на търговската печалба, но не на цялата печалба - т.е. до сега печалбата е била минимум над 11%.

16

смеееееееееех

преди 13 години

Поредния пиар на Боцо.Нищо нема да напраят само си чешат езиците.Оставка на правителството е тва е решението на проблемите в БГ.

15

Анонимен

преди 13 години

NA 13 3MA GLUPACI PLATENI OT BSP STE PROTESTIRAT NA KRAK O PARI I PREZRENI NA KRAK PLATENI BUDALI

14

Анонимен

преди 13 години

17 - *** нали и АЕЦ не щете! С какво ще ги зареждате:))

13

Анонимен

преди 13 години

Що бе! Шел и ОМВ също ли са на руснаците:) Защо нещо не виждам да ги конкурират:))))

12

Анонимен

преди 13 години

Веднага предлагам решение - да се премине към електрически коли!