32

аз

преди 13 години

ААААААААААА НЯКОЙ ПИШЕ ОТ МОЕ ИМЕ .МАЛКОТО АЗ(аз)не го давам МОЛЯ

31

Анонимен

преди 13 години

До 15 : Ако с тебе двамата излезем на бунт против измекярите от ГЕРБ поне 200 страхливци ще стоят отстрани да гледат сиир.За това няма да се оправим

30

Анонимен

преди 13 години

23 прав си, НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ ОТ ЛУКОЙЛ,МОЛЯ

29

аз

преди 13 години

Къде са защитниците на ГЕРБ и на онова тъпо *** с Бойко Много Кухата Тиква???? ПО-НЕКАДЪРНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СМЕ ИМАЛИ ОТ ЖАН ВИДЕНОВ НАСАМ! САМО ЛОБИСТИ! ПРАВЯТ СИ ЗАКОНИ И ЗАКОНЧЕТА ЗА ТЕХНИТЕ ГРУПИРОВКИ, А НИЕ ПРОСТИЯ ЕЛЕКТОРАТ СЕ МРАЗИМ ЕДИН ДРУГ! ДО КОГА???????????????????

28

Анонимен

преди 13 години

За протести е късно а и безмислено.Бойкот е начина,но българите не са узряли.Спираме да харчим за каквото и да е.Всеки български дом има буркани с храна в мазето.Ще издържим доста повече от колкото си мислят.Изтегляме си кой колкото има спестявания от банките.Ако сме единни икономиката ще спре.Дянков на третия ден даже и по-рано или ще преосмисли какво прави или ще даде оставка.А и не само Дянков!Това е начина.За съжаление е неосъществим.

27

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Преглеждам внимателно коментарите.Явно по това време,преди лягане,другарите са си във вигъра. И другият им пиков час е сутрин,след 7. Тогава,един плюс не съм видял на мой коментар :))

26

Анонимен

преди 13 години

АКО ПОЛУЧАВАТЕ МАЛКА ЗАПЛАТА ПОПИТАЙТЕ ШЕФА СИ ЗАЩО НЕ ОЦЕНЯВА ТРУДА ВИАКО ВИ Е ВИСОКА ЦЕНАТА НА БЕЗИНА ПОПИТАЙТЕ СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ДАЛИ ЕДНА ЦЕНА МОЖЕ ДА Е ПО ВИСОКА ОТ ТЪРСЕНЕТОАКО ВИ СЕ СТРУВА ЧЕ ИКОНОМИКАТА Е В КРИЗА, СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ ТЕЗИ, КОИТО ДВИЖАТ ИКОНОМИКАТА - БЪЛГАСКИТЕ ДИРЕКТОРИ, ДИРЕКТОРЧЕТА И МЕНИДЖЪРИИ ГИ ПОПИТАЙТЕ КАК ПРИ НАЙ ЕВТИНАТА РАБОТНА РЪКА В ЕВРОПА И НАЙ НИСКИТЕ ДАНЪЦИ НЕ МОГАТ ДА СЪЗДАВАТ ПРОДУКТ И ДА ДЪРПАТ СТРАНАТА НАПРЕД

25

23 прав си

преди 13 години

По цял ден слушам и гледам как сравняват цени в Европа и България.Ама и медиите май играят с ония горе....нищо не казват за заплатите.Алооооооо МЕДИИТЕ , защо не сравните заплатите, и алооо не кое с колко можеш да купиш а ТОЧНО заплатите, ОТ метача ДО министъра.

24

Анонимен

преди 13 години

Герб дойдоха така като гледам да ни изчистят от лицето на земята и да ни затрият. Егати, че и аз за тях гласувах,ще си изям оная работа.

23

Анонимен

преди 13 години

"Министър Симеон Дянков е поискал от Европейския съюз сравнителен анализ на цените на горивата у нас и в другите страни членки." - ДА БЕШЕ ПОИСКАЛ СРАВНИТЕЛЕН АНАЛИЗ И НА ДОХОДИТЕ. Щото едно е да платиш 1,40 EUR за литър при средна заплата 1500 EUR , и съвсем друго при средна заплата 600 лв.

22

Анонимен

преди 13 години

Вдянков, върви си некадърнико долен !!!

21

Dadan

преди 13 години

А пък аз да ви се похваля! Вчера ми предложиха работа за 500 лв.! - 600 лв. ми беше стартовата заплата за среден клас работа през 2006г.Тогава горивото май беше около 1.6-1.7лв. за литър.Ше ви ........... майката *** такива!

20

fb

преди 13 години

П Р О Т Е С Т И !!!!В ЕС това струва толкова, онова толковаКога ще се научат тези политици да сравняват цените спрямо покупателната способност !САМО ПРОТЕСТИ, НЕ СЕ ТЪРПИ !ФЕЙСБУК ГРУПА: ДЕН НА ГНЕВА - БЪЛГАРИЯ

19

Няма май изход

преди 13 години

Момчета и момичета,мразя комунистите ,но това управление е в пъти по-зле от тяхното.И вече застана ли пред урната доста ще си помисля!....ако въобще съм в България!!!!!!

18

Ужас

преди 13 години

56, аз отивам да ги питам тези жизнено важни въпроси директно на Г.М. Димитров неделя! В 13:00! С питане по форумите не става! Ще питаме с добро в началото и ако някой от тези *** - министри и шефове на бензиностанции не дойдат, ще почнем да питаме със сопата! То друго не остана! Много въпроси има! Жалко е, че продажните журналисти не са поне малко с народа! Но няма как, ще питаме по улиците за всичко, трябва да сме задружни! ДАно се събудим заедно и им покажем от къде изгрява слънцето!

17

Анонимен

преди 13 години

По новините на Нова телевизия казаха ,че ще закриват малките магазинчета.Това ще е последното което готвят щото оборотите в моловете били малки.Значи вдигнаха ми цигарите и искат да ги спирам,вдигнаха вода ток сега ще вдигат,горива,цени,забраняват ми да живея и да работя.Не искат свободни и мислещи независими хора.искат да ми дават колкото те преценят ,а не колкото аз мога да си изкарам.Какъв е изхода?Май плачат за онзи ритуал с кучетата в Странджа.Но не във вода а на мечове да падат!!!!!

16

кхг

преди 13 години

КАТО ПАДНЕШ ОТ ВЛАСТ ЩЕ НАМЕРИШ НАЧИН ДА НАМАЛИШ АКЦИЗА И ДДС ОЧЕЛАТА ГАРГА.МЕРЗАВЕЦ,МАРШ В ЩАТИТЕ ГАД ***.

15

Бах мама му!

преди 13 години

Тия не са се ОЯЛИ. Каквото и да пишеш народе, *** е в *** ти.Трай си трай: Тя и оная викала - Звади го нафътре.ЗАСПАЛА НАЦИЯ СМЕ ЕЙЙЙЙЙЙ. Извади си главата от пясъка бе РОБЕ. Да пометем тия ИЗВЕРГИ. Бунт, бунт, бунт.

14

56

преди 13 години

Колеги по коментар.Хайде да попитаме всички като 11 Ужас. Всички в един глас.

13

Анонимен

преди 13 години

Не знам какъв е ,но откак е министър всичко ми е по-скъпо от преди.Незнам дали краде,но предишните и да са крадяли беше по-евтино.И незнам дали е Хер Флик ,но ми се струва,че всики сме му като феодални старчета.МРАЗИ НИ!