226

niki

преди 13 години

Защо най-коментираната новина я махнхнахте бързо,зързо от водещите?Нека всички прозрем болната истина!!!!!!!Изчезжаме!

225

Azz

преди 13 години

С тоя целенасочен геноцид няма как да не изчезваме...живеем в тъжни времена на тотална криза на българщината. Ще намаляваме дотогава, докато преди да се сетим за българщината се сещаме за глобализъм, пазарани икономики, либерализация...поколенията ни ще се срамуват от времената в които ние живеем и ще ни сочат с пръст като поколенията които са уронили държавността и са забравили националните идеали - тези на Левски, Ботев, на ген. Вазов, а много преди това - на Симеон Велики, на Иван Асен !

224

ало_ало

преди 13 години

с тия темпове никога няма да стигнем Индия.ХАИДЕ ВСИЧКИ *** ДА СЕ НАПЪНАТ МАЛКО И ДА СТИГНЕМ ИНДИЯ И ДАЖЕ ДА ПОДМИНЕМ КИТАЙ

223

Софокъл

преди 13 години

Чужденци сме в собствената си родина и затова се изселваме в чужбина, за да може поне децата ни да живеят един по- добър живот.

222

DN.

преди 13 години

MNOGO POVECHE SME SE STOPILI, NE VARVAM NA TAZI INFORMAZIA. VAV VSEKI BLOK VECHE IMA MNOGO PRAZNI APARTAMENTI.

221

Last OTTOMAN^S

преди 13 години

imalo edno vreme bulgari namalo vace,jal mie za vasimalo namalohe he he

220

KALT HALT

преди 13 години

Спрете се ***.

219

БГ

преди 13 години

И два милиона да останем, само да няма ***, турци, ***, араби, евреи, комунисти, чуждопоклонници и чалгаджии. Тогава със сигурност, ще сме най-щастливите и богати хора на света.

218

123=6

преди 13 години

За съжаление нещата стоят така, че един средностатистически българин има финансовата възможност да си позволи максимум едно дете... И ДВЕ ***

217

123

преди 13 години

За съжаление нещата стоят така, че един средностатистически българин има финансовата възможност да си позволи максимум едно дете...

216

Анонимен

преди 13 години

Сега уж сме една държава с всички в Европа и Брюксел ни е столица.Обаче те от Европа гледат на нас както ние гледаме на ***.Пари за магистрали за канализация за какво ли не ни дават.Както ние даваме помощи на ***.отношението им към нас е същото.Само дето ние не се размножаваме като ***,а само те се множат и един ден вместо България тази територия ще се казва Циганистан.

215

д

преди 13 години

И като извадим 1 милион *** остава нормално население 6,3 милиона, от което етнически българи християни около 5,5 милиона. По около 300 000 са българите мохамедани и турците и 200 000 другите, това е.Работещи не повече от 2 милиона. Изводи - радикална промяна на системата за социални помощи, намаляване на народното събрание на половина, рязко съкращаване на държавната администрация и т.н. и тн.

214

Циганин

преди 13 години

Аз отивам да ковна още едно ***...а два форумни арийци да ходят да си търсят работа че ще го издържат.

213

Боко

преди 13 години

Закривам държавата! Само лош матриял има тука...

212

Гошо Тъпото

преди 13 години

От...преброяването стана ясно,че освен София и Кривунделово се...увеличава;всичко що е...криво,идва тука./класифицирана информация/

211

go 206

преди 13 години

Ima li spored teb po-podhodqsht izbor v momenta ot tiq? Za men te sa po-malkoto zlo, kato se pogledne , 4e na opashkata za kokala 4akat Stanishevci, Doganovci i dr. podobni obrazi!

210

Инвеститор

преди 13 години

Какво се оплаквате, бе. Нали ви направихме ново летище. Постоянно говорите, че спасението ви било на Терминал 2 и все натам гледате, ама то само с приказки и гледане не става. Трябва и действия да има. Ама знаете, че само тук ще ви търпят без да работите и затова стоите.

209

Истината

преди 13 години

Това ще да се появява от изключително правилната политика провеждана последните 10 години от българските правителства. Аз друго обяснение нямам. Сега вместо да ни занимават с глупости, нека всеки който е бил на власт последните 10 години да си отговори на следните въпроси : Къде е народа? Сгрешихме ли? и най- важния от всички : Какво да направим сега за да променим ситуацията? R.I.P. за народа!

208

Анонимен

преди 13 години

А колко прекрасна е земята ни!Каква зеленина и природа имаме!Имаме от всичко,само дето сме бедни.А ето пък в Либия само пясък,ама заради нефта имат пари но нямат вода.Това е ние изнасяме хора и внасяме всичко друго.

207

Анонимен

преди 13 години

между другото, идеята на Ционските мъдреци за редуциране на населението на земята, макар да звучи жестоко, е единственият шанс на човечеството ! И естественият подбор в природата е жесток спрямо отделния индивид, но е жизнено важен за популацията...Само дето Мъдреците на Цион, говорят намаляване на некачествения човешки материал, докато в България именно той избуява.