83

Анонимен

преди 13 години

80 - А защо сте спал със Серьожа! От сън спомени няма - казват:) Да не сте проспали и уважението, което Серьожа ти е засвидетелствал и сега да се срамувате:)

82

Бай Колю

преди 13 години

И аз съм на надник от Позитано, но мен Серьожа не ме е водил на екскурзия?! Какви са тия екскурзии, колега? Пак ли к'рвенски номера?

81

Анонимен

преди 13 години

78 - А защо трябва да се говори за "Апартаментите на Цветанов":) Никой не говори за очевидните неща! Хората извън ГЕРБ все още са запазили качеството си да виждат поне очевадното! Всичко останало са последствия!:)

80

Анонимен

преди 13 години

аз съм платен драскач от младежката организация на БСП и съм спал със сериожа и си го признавам!!! беше хубаво и ме води на екскурзия в Москва!!!

79

Анонимен

преди 13 години

74 - Разлика между герберите и останалите е една опустошена мандра под охраната на МВР и убито момче пак под охраната на МВР в София! В чия полза е? На електората на ГЕРБ! Не сравнявайте несравнимото! Всички гербери са хора, но не всики хора искат да са гербери! Все пак има понятия като чест и достйнство!

78

Матросов

преди 13 години

Каква отбрана организират червените другарки... Още ли не са започнали с "Апартаментите на Цветанов" ? :))))))))Няма значение, важното е че Запалката го боли.... ще дави мъката си в алкохола, белким падне във фонтана и се удави.... или по-добре тока да го тресне, като онова момче на Славейков... А най-добре да го гръмне някоя от мутрите му....

77

тои

преди 13 години

само му вижте мутрата на това долно комунисти4еско изчадие-отврат-други сравнение няма просто...долни червени ***-нагляри безподобни..

76

Анонимен

преди 13 години

стига плювахте Цецко и Боко бе ше вземе да ви излезе нешто по муцките ама дали от това или от свилките дето прайте на серГЕЙ незнам:):):):):)

75

Анонимен

преди 13 години

Икаква работа има този червендалестия в САЩ

74

Анонимен

преди 13 години

абе днеска ли ви пуснаха болните мозъци от 4 километър градска и айде да пишем по чатовете...един бълнува за македонска дървава...абе сръбска подлого не разбра ли че такова животно македонско НЕ Е ИМАЛО,НЕМА, НЕМА И ДА ИМА...а платените драскачи изявяващи се като руски *** пак драскат глупости за Р.ъП. нали ви обясних че разликата между вас и *** от околовръстното е че те взимат повече от вас....

73

Анонимен

преди 13 години

"... е записано, че всеки чуждестранен гражданин, за когото служител от консулската служба или главния прокурор знае или има основание да вярва, че е бил въвлечен в някакъв вид престъпна дейност като осведомен участник, подбудител, помагач или участник в престъпен заговор, не може да бъде допуснат в САЩ"Значи щом Цецо каже, че има данни ти да си престъпник (не си от ГЕРБ например), САЩ ще ти отнеме визата!А и Цецо не му трябва да доказва нищо - я колко статии в жълтата преса има!

72

Анонимен

преди 13 години

Охо! Виждам хора, които са си купували наркотици от Румката:) Добре! Но аз помня, че един друг депутат подмени текстове в Закона за наркотичните вещества и прекурсорите:) Мисля, че беше от ГЕРБ!:) Явно на някого е секанала търговийката с наркотици и вербалното отмъщение не закъснява:) Браво! Бизнеса трябва да се пази!

71

lilly alexs

преди 13 години

izbirame si vse svetzi i svetila woto v bg ostanaha tova.we otri4ate 4e ne e vqrno tova.q se ogledaite ot vawta strana.s dripite lanski se obli4ate dnes.zakuska i obed qdete nowes. pozor isram pred sveta.botev i levski nevizdat sega za kakvi li otrepka se si dadoha zivota sled tqhs.

70

Дмитриевичь-Таткото

преди 13 години

Ама как само плаши Запалката, а! На червените врагове направо душата им взима! Анатема, Антихристе! Ще прати братя Галеви и Маджо да се раправят с него :)))

69

Анонимен

преди 13 години

63 - Ама вие не сте разбрали, че комнтираме съвършената правна система на САЩ, а не нашата! Не виждам БГ-правосъдието да е отнело визата на Петков:) Лошо! Мисля, че разрухата в образованието дава само негативни резултати!:) Трудно задържате взора си върху текст! Това е много лошо, защото се отразява в следващи коментари:)

68

Анонимен

преди 13 години

долен комунистически ***....БЕСИЛО!!!

67

Анонимен

преди 13 години

Пука му на посланика за някакъв местен тъмен балкански субект, който се взимал на сериозно.

66

Анонимен

преди 13 години

а какво ще ядете в Македония бе братле???

65

До платения драскач

преди 13 години

Америка ще си вземе този позор от тук, но това няма да накърни моето име, защото за разлика от него аз по никакъв начин не съм употребявал наркотици, заявява още червеният депутат пред 24 часа=====================================================Румката никога не ползва наркотици, той само ги продава!

64

Гошо Тъпото

преди 13 години

Що му е на Петков...виза.Да си ...стяга вилата на Кайлъка.След 2-3 години,когато го...сурнат и от Парламента,за там...виза не му трябва.