65

Анонимен

преди 13 години

Абе ти четеш ли? Какво общо има този от Медицинския университет в Стара Загора с БАН?

64

Анонимен

преди 13 години

на снимката - кадър от "Армагедон"

63

Charley

преди 13 години

Значи "учен от БАН" - бой по феодалните старци!!! Ама той не бил от БАН, а от катедрата хо "физика" на Медицинския факултет във Ветеринарния "университет" в Стара Загора ;) Да не се окаже в крайна сметка, че е Атанас Атанасов от ДСБ? Тази статия от средношколец ли е писана?

62

alice_in_wonderland

преди 13 години

Края на света предстои и той ще е дело на нашата човешка глупост и безумие."***,които са повели слепците"

61

МИЕТ

преди 13 години

Радой Ралин по повод на комунистическата пропаганда , започнала още през 60-те години , че от 1980г. населението на НРБ ще живее при комунизма и ще е в сила принципът : От всекиму според възможностите , всекиму според потребностите, написа епиграмата : Лесно обещания ти даваш за 80-тата година. Как тогава ще ги изпълняваш? - Че тогава в пенсия ще мина!. По повод на статията Началото на края или краят на живота на Земята може да се напише : Лесно предсказания ти правиш за 2060-тата година. Ами , ако тогава не се сбъднат? - Че дотогава все ще ни забравят , или няма да сме живи!.

60

Sinan

преди 13 години

tiya komunisti ot BAN pik se 4udyay (kakvo da pravyat ,za da izglejdan 4e satavat za nesto) prostaci

59

БАН

преди 13 години

До всички неграмотници по-долу плюс журналиста приписали на БАН това докторче от Стара Загора. Научете се да четете и не вярвайте на лекари и журналисти.

58

до Виден Академик

преди 13 години

Абе пия водка сега и ми се видя 4 коняк. Грешка нещо.

57

Даниел

преди 13 години

После Дянков не бил прав, като казал, че там са стари изкукуригали старчета, дето нищо не правят и само лапат пари. Трябва да има реформи, това е.

56

ан

преди 13 години

Единствено вярно с безброй доказателства от всички сфери на познанието е природното равновесиеИзхождайки от това колко жестоко човечеството експлоатира последния век природата естествено е да се получат катаклизми ,но никой не може да предвиди това даже и нютон,чиито познания са на по ниско ниво в сравнение с нашите сега,но.....................другия природен закон за приспособяването може да поотложи тези катаклизмиспокойно

55

Даката

преди 13 години

По *** статия не бяхте писали.Ако Нютон наистина беше анализирал Библията,щеше да знае,че там години не са написани-"А за оня ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец" Матей 24:36. Добре,че има хора които си четат Библийте-нали все пак сме Християни!

54

Анонимен

преди 13 години

и накрая живи ще останат само лили иванова и професор вучков

53

Виден Академик

преди 13 години

Ние в БАН говорихме с нашите приятели извънземните и те ни казаха да не се притесняваме !Апокалипсиса е свързан с 4ия конник... а коне вече няма (освен ***)... така че носете си новите дрехи

52

Анонимен

преди 13 години

Заключителният абзац е много на място :D

51

Анонимен

преди 13 години

добре платено психо.

50

nuton

преди 13 години

Doz. Atanasov dobre se e izhodil po vaprosa. Po-golemi gluposti trudno shte se nameriat.

49

тримата глупаци

преди 13 години

Прочетете коментар 25 и ще разберете защо винаги сте лъгани!Този човечец все още си въобразява ,че човека е произлязъл от "реброто на Адам"!Еееееееййййй,някои хора се късат по шевовете от тъпотия!

48

Анонимен

преди 13 години

Много смислена статия.

47

Нютон младши

преди 13 години

Няма ли катедра по психиатрия в тоя медицински факултет? Земята започва даа остарява след мига на раждането си,казах аз Нютон младши!

46

идиотъ

преди 13 години

БАТЕ БОЙКО ЩЕ СПАСИ СВЕТА.