223

ликтор до Генади

преди 13 години

Генади,брат ,ти направо задмина адаша си Генади Рождественски !Просто днес като едното нищо може и стихосбирка да изкараш !Обаче някак си по задълбочено трябва да вникваш в злободневната проблематика,трябва по - широкообхватни теми да засегнеш !

222

Анонимен

преди 13 години

Прав си 213 - "Ди Велт" : Борисов използва мафиотски методи"Конгрешънъл куотърли":Бойко Борисов е свързан с българската мафия ! "Ди Велт" : Борисов използва мафиотски методиДори другите са го забелязали, че БГ се управлява от мафията:)))))))))))))))))))))))))))))

221

Василев

преди 13 години

Бойко, ти си бита карта руски треторазряден шпионино!!!ГЕРБ е Цветанов и Цветанов е ГЕРБ!!!Гарантирано от Василев!!!

220

KIRIL

преди 13 години

Tova da si privurjenik na BSP i da si mlad 4ovek ne go razbiram,qvno si vnuk na nqkoi star komunist ina4e druga pri4ina prosto ne vijdam.

219

32898

преди 13 години

Серийният убиец Михаил Лещарски, който беше задържан в пещера край Враца, е заподозрян за труповете поне на още две жертви, съобщава позовавайки се на източници сред разследващите. Мъжът бе арестуван преди седмица и вече е обвинен за смъртта на двама пенсионери и една жена.В началото се насочихме към ромската общност, която преобладава в тези села. Направихме списък на всички криминално проявени лица в региона и в него влязоха около 30 души. Сред тях беше и Михаил

218

АМИ

преди 13 години

АМИ КАТО СИ *** ЕЛА В ЮЖНИЯ ПАРК НОСИ ВЕСТНИК ГАЛЕРИЯ НАВЕДИ СЕ И СЕ ХВАНИ ЗА ГОЛЕМИЯ ПРЪСТ ПЪК АЗ ЩЕ ТЕ ОБРАЗОВАМ ,ТА ДА НЕ СИ ТОЛКОВА ***.

217

Дени

преди 13 години

До ВасилевВасилев ,не забравяй ,че всички гласуваха за Борисов ,а не за Герб. Знаех си ,че рано или късно ще прозреш истината !

216

Анонимен

преди 13 години

Всички, които повярвахме на БСП бяхме подведени от руският шпионин СерГей Станишевий, който ще направи собственият си народ курбан само и само да защити руските интереси.Президента задължително трябва да донася на руските служби за тайните на НАТО!СерГей ти си жалък предател, предаде най-смелият министър от 20г. насам,който дръзна да се изправи срещу Червената мафия и руските кукловоди!Скоро ще те изритаме от политическият живот на България, ще те пратим на заслужена почивка до великая Россия!

215

ликтор до 190

преди 13 години

Димо Гяуров е доктор по право ,умнико!Ефрейтор е от казармата,а преди да оглави НРС е бил КАДРОВИ ОФИЦЕР ОТ СЪЩАТА ТАЗИ СЛУЖБА !И ако искаш може да запомниш - за да станеш офицер от НРС,НСО или друга спецслужба ,може и с цивилно образование - право,икономика,филология...Преди да пишеш щуротии,първо проучи нещата !

214

Анонимен

преди 13 години

"Дим Дуков: Вижте като надупих Боце как подскача""Моника Дянкова Люински: Ред е на Цвъцко"Кой ли е главата на октопода:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

213

Анев до 207

преди 13 години

Според мен така хем има малко рима хем е актуално Кахърни са милиционерските хиенина изборите пак ще се усЕремче май народа вече поумняне вярва на милиционерски номерадано да хване вяра на МВР-тода стане работата с котлеточе инак работата зле отивапарички нема - ще ручат само бира

212

А Я МИ КАЖИ КОЯ СТРА

преди 13 години

ДА Я МИ КАЖИ КОЯ СТРАНА Е ИМАЛА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ БЕЗ НИТО ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ,И СЕ КАЗВА СЕР-ГЕИЧО.

211

Анонимен

преди 13 години

Нивото на ГЕРБ:)))))))))))))))))))----------------------Последна фаза на шизофренията е постоянно хилене, лошо платени милиционерчета, ЛОШО!

210

Анонимен

преди 13 години

"Бойко Борисов откри Сомалийския залив"Хихихихихихи!

209

Анонимен

преди 13 години

203Я покажи коя страна мафията има държава и каква и формата на държавно устройство Пример: Мафията си има държава Бълария: БСП,клонинги, съд, прокуратура. НЯМА ДРУГАДЕ ТАКАВА ДЪРЖАВА! :))))))))))))))))))))))

208

Анонимен

преди 13 години

"Бойко Борисов: Свалям шапка на Алексей""Ал.Петров: Свалям шапка на Борисов"Кой ли е главата на октопода:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

207

Анонимен

преди 13 години

ми *** съм като всички гербери, срам ме е , да гласувам за мутра

206

Анонимен

преди 13 години

Гербаджиите съвсем изперкаха!Това е много добре!

205

Шматко

преди 13 години

- Kаква е разликата между Цветанов и батерия?- Батерията има поне един плюс.- Корупцията в МВР е узаконена.- Как така?- На вески отдел има врати, на които пише Бутни.

204

Василев

преди 13 години

Всички, които повярвахме на ГЕРБ бяхме подведени от руският шпионин Бойко Борисов, който ще направи собственият си народ курбан само и само да защити руските интереси.Президента задължително трябва да донася на руските служби за тайните на НАТО!Бойко ти си жалък предател, предаде най-смелият министър от 20г. насам,който дръзна да се изправи срещу Червената мафия и руските кукловоди!Скоро ще те изритаме от политическият живот на България, ще те пратим на заслужена почивка до великая Россия!