25

изменници

преди 13 години

ами на върба в петък..а цените всеки ден растът..но който копае гроб сам пада в него..на изборите ще има голям майтап

24

анонимен

преди 13 години

mi kak ste se vdigat zplati i pensisi kato ikonomi4eski nimame takova pokritie puk kakto bulgaria nima ikonomika niama i pari nerastat po durvetatat parite

23

МАЗНИЯ

преди 13 години

maliiii..maliii...milioni firmi...MILIARDI BYLGARI.....6A KAJE 4OVEK 4E SME POVE4E OT.....KITAICITE

22

обещано от ГРОБ

преди 13 години

искат да умреме от глад, искат да ни обекзървят...скоро ще стане като в Либия....боклиците ще усетят народната любов !!!

21

шеки

преди 13 години

ей,тотю чекисте!ела карай със 170 лв бе ***!с инфлацията колко стават????*** и *** мръсни!!!!!

20

ВОТ

преди 13 години

България e в ценови шок,иконимическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин преди 1 год. и 4 месеца 1.74 лв. сега 2.34 лв. Хранителните продукти с 50 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток нагоре,газ 30% нагоре,горива драстично нагоре.Постижения Бойкови:АЕЦ - 1,5 млрд нагореМагистрала Люлин - 60 млн нагоре платени от държавата.Инфлация-25%Фискален резерв - 1,7млрд надолуВъншна задлъжнялост - 800 млн нагореДанък "колиба" вместо данък "лукс":)7% отстъпка плюс главниците и лихвите, дължими от държавата за забавяне и фирмите си получават дължимото от държавата:)Без обезещетения за трайно безработните в предпенсионна възраст30 Дек 2010 2011-01-10 И пенсионерите вече плащат 2,40 потребителска такса Фермерите сами ще плащат за екарисажи и ваксини на животните14 Дек 2010ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСТНИ МЕРКИ СЕ ПОРОДИХА В СЛЕДСТВИЕ НА НЕРАЗПЛАЩАНЕТО НА БОРИСОВ И ЛОШОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ.Благодарим ти Бойко:Учениците ти благодарят за голямата ваканция!Работещите ти благодарят за пенсионната реформа така те никога няма да станат пенсионери!Пенсионерите ти благодарят за коледните надбавки!Пушачите и шофьорите ти благодарят за новите акцизи на горивата и цигарите!Академиците, докторите, учителите, лекторите, студентите, музикантите, актьорите, те ти благодарят че закри културата, науката, образованието и изкуствата!Бедните ти благодарят за данък барака.ОТ КАКТО Е ДОШЪЛ НА ВЛАСТ ОПРЕДЕЛЕНО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА РАЗПЛАЩАНЕ И НЕ СЕ ДЪРЖАТ ПО БАНКИТЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ТАКИВА КАТО СИ БАНК.

19

Анонимен

преди 13 години

Всеки ден фалират милиони фирми,милиарди българи умират от глад.Хората живеят с помалко от 1$ на ден.Положението не се търпи искаме си Доган и Червените Крадци да правят заменки и да бетонират цяла България.

18

глад батенце

преди 13 години

ядец бате....умираме ....МАФИЯТА Е ВЕЧНА !!!!...

17

наблюдател

преди 13 години

Тъпе гейбери, май единственото полезно нещо свършено от трипартийката е, че предизборно вдигнаха заплати и пенсии. Ако не го бяха направили и това увеличение нямаше да го има, щото Тиквата щеше да пренасочи парите за СРС-та

16

ЦвЪц

преди 13 години

До 12 -истината А ти си беден заслепен *** и такъв ще си останеш -На гоце не съм видяла нотариалните актове ,но на твойто слънце ЦвЪ всички ги видяхме.Като е милиардер твойто слънце що не го разследва беееееееее

15

Анонимен

преди 13 години

ТЪРСЯТ КУСУРИ НА ЦЕЦО ЗА НЯКАКВИ 150ООО...АМИ ТОВА СА ТРИ ПУШКИ НА ГОЦЕ-СИРИЩНИКА. ХАХАХАХАХ

14

Анонимен

преди 13 години

Премиерът Бойко Мутриев Тиквов праща много по-здрави на българския народ с призива - да му верва! Още 2 години и излизаме от кризата!

13

към гербавите

преди 13 години

Ами има и трети вариант - Боко да спре да покровителства контрабандата и вместо да му дават рушвети на него парите да влязат в бюджета. Ако и Златев почне да си плаща тогава проблема е решен.

12

не на мизерията

преди 13 години

бунт хора...да претрепем *** в парламента !

11

Гошо Тъпото

преди 13 години

Увеличение ще...има, 5 - 10 процента за пенсионерите,някъде към септември,поради преизпълнение на бюджета;Тотю това още не го...знай.

10

KAPO

преди 13 години

Хахаха...как само се е-ават с народа пичовете от ГЕРБ! Следващото правителство пак ще е на ГЕРБ - ако е така, значи народа си е заслужил да го...таковат.

9

истината

преди 13 години

СЛЕД КРАЖБИТЕ С МИЛИАРДИ ОТ БСП-БАНДАТА ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.КОЙТО Е НЕДОВОЛЕН ДА ОТИВА ПРЕД ПОЗИТАНО ДА ПРОТЕСТИРА.С КОИ ПАРИ ГОЦЕ СТАНА СТАР МИЛИАРДЕР.ТЪРСЯТ КУСУРИ НА ЦЕЦО ЗА НЯКАКВИ 150ООО...АМИ ТОВА СА ТРИ ПУШКИ НА ГОЦЕ-СИРИЩНИКА.С ТИЯ ПАРИ ГОЦЕВИЦА ХОДИ НА ПАЗАР.ИМАМЕ РАБОТЕЩО И ЧЕСТНО ПРАВИТЕЛСТВО...НЕКА ГО ПОДКРЕПЯМЕ ДОКАТО И ПОСЛЕДНИЯ КРАДЛИВ БОЛШЕВИК ИЗЧЕЗНЕ

8

Питанко

преди 13 години

- Мамо, купи ми кифла! Майката се опипва по празните джобове и пита: - С какво, маме? Детето отговаря: - С мармалад.

7

Анонимен

преди 13 години

***, МАХАЙТЕ СЕ *** !!!!!!!!!!!!!

6

az

преди 13 години

kraino vreme e upravlqva6tite da VARVQT NA MAINATA SI!!!