73

do skatelite

преди 13 години

Ама ти наистина ли им се връзваш? Това са платените драскачи на Позитано, ще ги познаеш по това, че Сергея и ла*но да изака, те се втурват да го възхваляват ;)

72

Анонимен

преди 13 години

ДВЕТЕ ДАМИ НА БСП - НИНОВА И МАНОЛОВА СА ДАЛЕЧ ПО СТОЙНОСТННИ ОТ ДВЕТЕ ДАМИ НА ГЕРБ - СВИНКАТА ФИДОСОВА И СТРУГАРКАТА ЦАЦЕВА:)

71

NEMO

преди 13 години

Тая пък 40% според мен са към 80% в някои населени места.

70

буа

преди 13 години

Повръща ми се от тия позитански лешояди

69

Анонимен

преди 13 години

73 - Кой батак!? Биреният ли? А не! Цигарения:))))))))))))

68

Анонимен

преди 13 години

ДВЕТЕ ДАМИ НА БСП - НИНОВА И МАНОЛОВА, ОПРЕДЕЛЕНО СТРАДАТ ОТ ЛИПСАТА НА МЪЖКИ ЛАСКИ /Т.Е. НЕ СА ЗАДОВОЛЕНИ/, ЗА ДА ЛЪХА ОТ ТЯХ ТАКАВА ЗЛОБА И ОМРАЗА. ЗАТОВА ОТПРАВЯМ АПЕЛ КЪМ ТЕХНИЯ МЕК И МИЛ ЛИДЕР ДА ИМ НАМЕРИ ДОБРИ СЪПАРТИЙЦИ, КОИТО ОСВЕН ПАРТИЙНИТЕ ДЕЛА, ДА ОПРАВЯТ ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕ И ДАМИТЕ СИ /ЕЙ АМА БЕЗ ЛИДЕРА, ТОЙ СИ ИМА ВИГЕНИН/

67

Анонимен

преди 13 години

72 - За Фидосова ли говориш:)) Да! нейният дирник......малееее:)

66

бг

преди 13 години

не плачете от бсп не вийдате ли че има глад и то по гокям в много др,страни ,,,,,но вие нямя от кьде да лапате и угладняхте,,,та ние по дабре несме и бики но вие оше ще огладнеете,,,,,,ПУКА МИ

65

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Нагърби се един да оправи батака... - и ще го изядем...

64

БившКоренякСофиянец

преди 13 години

Тъжно но факт е, че БСП са прави.И се пита, защо Бойко Мутрата не излезе да комнтира данните от НСИ?! Защо?Глад и Мизеерия след Тиквата!Е затова Бойко не ще да коментира, щото той само може да се хвали, и нищо да не прави!Червена, зелена или пембена, дреме ми, каква е ***, важното е че ГЕРБ ни заГРОБиха!Народа ще яде БахураГарантирано от ГЕРБ

63

skatelite

преди 13 години

абе няма ли да изкарате една статистика на умрелите от глад в България, че явно много са станали, като чета коментарите. И не е ли наглост да се оплакваш, че няма какво да ядеш и хляба станал 1 лев, като явно даваш пари за интернет? Защо комунистите не опишат каква е индексацията на възнагражденията в цяла Европа за последните 3 години? Или ние, като рай на земята не бива да се сравняваме с неуките Европейци тяхната кожа .. дето ни следят разходите.

62

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Какви колена... - тази дали е гладувала?...

61

Към 56

преди 13 години

Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове.

60

Анонимен

преди 13 години

Животът на хората е много зле. И страната като цяло не отива на добре. Но това че БСП изнасят тези факти не значи че те са встрани от тях. Напротив - те са в основата. Цялата корумпирана система на управление е тяхно дело. Целият упадък от 20 години насам е на тяхната сметка.

59

Анонимен

преди 13 години

61 - защо трябваше да правиш дисекция на собствената си персона! Това че ценостите ти се свеждат до мързел, кражби,завист и т.н. си го знаем! Гербер без тези показатели не го взимат:)

58

мравка

преди 13 години

няма как да очакваме нещо добро да ни се случи от това правителство на неможещи,некомпетентни ,лтжливи и особено крадливи.Каквото сме си дробили това ще си кусаме скъпи *** роби.

57

Анонимен

преди 13 години

Знам със сигурност и от личен опит че във Сащ и Испания цените на хранителните стоки са много по евтини от тук а заплатите им са много по-високи от тук.Хем ниски стоки хем високи заплати.Къв ГЕРБ кво нещо бе обедняхме изгладняхме

56

Анонимен

преди 13 години

Не пипаите Тотю! Той ще спомогне за гроба на ГЕРБ, който вече е готов и само чака някой да сложи капака! Герберите са в него!

55

преди 13 години

Имам един въпрос към коментиращите темата.Мислите ли ,че може някой да се появи, било лидер или партия и България да се оправи икономически?Като знам ,колко сме мързеливи, крадливи,завистливи и т.н.Много сме силни ама само тук зад клавиатурата.

54

някак си...

преди 13 години

някак си тотю младенов ми звучи като опълченец на шипка... с дърва и камъни срещу потерите... лека им пръст и вечна памет на хората. такъв един непотготвен, с това громко комитско име... само е за министър на шкембе чорбата.