57

siromah

преди 13 години

Масата нямаме пари за хляб,тия искат да фиркаме.Вчера се е самоубил един строител не му плащали заплатата .

56

дърта пиянка

преди 13 години

тази класация е неверна,първо са братушките и веднага след това сме ние следвайки ги неотлъчно по петите

55

Анонимен

преди 13 години

до космонезнамкаквоси,я като си имат хората научни постижения култура, изкуство и тн. земи си ги намжи с грес и нали знаеш къде да си ги завреш!!!писна ми от такива *** като теб, хората там имат всичките пороци които ги имаме и ние тук, единственото нещо което те имат ние не, са извоювани правила с много пролята кръв!!!

54

кр. станев

преди 13 години

то по тая статискита къде са моите 50 л. домашна ракия да ги видим тези статистици

53

k.siderova

преди 13 години

kajete na koe mqsto sme po bednost v Evropa..4e ni se smee celia svqt s tezi niski zaplati... :(((((

52

Анонимен

преди 13 години

bravo

51

Анонимен

преди 13 години

Четете по-внимателно какво пишат в този сайт ***,евреи и турци.Само от някой турчин отвреме навреме ще видиш написано нещо добро за българите.Във всички останали случая величаят себе си,принизяват българина.Никой не се сеща,че за да бъдеш критичен към себе си и дори да се надсмиваш над себе си е белег на изключителна нравствена сила - който не вярва,да прочете учебник по психология.Само че, скъпи сънародници, когато проявявате този аспект на нравствената си сила, мислете с кого разговаряте!

50

Мъж 30

преди 13 години

За последните 3,4 години единствения алкохол който съм "пил" е ликьора от някои видове шоколадови бонбони.Нищо друго.

49

bg

преди 13 години

edin milion i petstotin hiljadi dolara globa za tri pesni,zapisani ot internet.

48

az

преди 13 години

добре де, тези журналисти като си пишат статията не я ли проверяват за очевадни грешкиНай-високи нива на потребление са регистрирани в Естония - над 16 литра чист алкохол годишно на човек. Следват Чехия, Ирландия, Франция - с консумации между 14 и 15 литра годишно на човек.Британците, които са смятани за едни от най-големите пияници в света, изпиват по около 13 литра чист алкохол годишно - най-високото количество за за ЕС.Уж Естония е на първо място, а после британците пиели най-много.

47

баба Хакерка

преди 13 години

Извънземни отвличат един руснак инженер-химик. В летящата чиния седят около нещо подобие на маса и разговарят. Руснака ще се пръсне от уплаха и притеснение. За да не разберат извънземните, че се страхува предлага:- Няма ли да почерпите по едно?Става един от извънземните и носи чаша с питие. Отпива руснака, но вместо алкохолна напитка в чашата има някаква сладникава течност.- Нямате ли алкохол? пита учуден.- Какво е това алкохол? питат на свой ред извънземните.- Не знаете ли? - Не! - Дайте ми лист и писалка!Написал руснака химичната формула на алкохола. След малко му носят друга чаша със 100 градусов алкохол. Отпива нашия глътка. Ооох, това е!... Чудя ви се само, как такава развита цивилизация, а да не е открила още алкохола!?- Тогава нямаше да бъдем развита цивилизация! отговорили му извънземните.

46

космополит

преди 13 години

Така е,хората се хвалят с чистите си и подредени държави,с изкуството и културата си,с постиженията си в науката,с историята си,а ние се хвалим...колко пием.Кой с каквото може,нали така?Затова сме мърлячите и мизерниците на цяла Европа.Все още имаме шанс да се осъзнаем и да определим по кой път искаме да тръгнем.Скоро ще е късно...

45

Flady

преди 13 години

Това изследване не е точно, защото е взет в предвид само акцизния алкохол, не са калкулирани ментетата и фалщивите бандероли и домашната ракия и вино. Според мен трябва да се приеме двойно официалното количество!

44

Анонимен

преди 13 години

До ГЕРБ,пост.20.1.Купи си многотомния "Атлас на света"- излезе на бълг.език преди няколко год.Според него,в съответствие с критериите за"европейска държава",България е СРЕДНО ГОЛЯМА държава.2.Колко труда на чужди учени,журналисти и пътешественици с описание на българския характер ти си прочел?От текста ти личи,че не знаеш почти нищо в тази насока.Чел си нещо от наши вестници.3.Известно ли ти е колко оплювателски характеристики и на своите,и на съседните им народи са написали западните автори

43

до 20 ти !!

преди 13 години

Само гнусен българомразец може да съчини ТАКЪВ ПАСКВИЛ ...Сигурно си от ФИРОМ!!!

42

наздраве

преди 13 години

едни пият от мъка ,други от радост ,трети от сутринта

41

Аз

преди 13 години

12.4 литра ракия на месец звучи много по-точно. Защото сме ПИЯЧИ!На пияниците 100 гр. им стигат да станат като *** (англичани например).

40

селиянин

преди 13 години

Я като заседнем от сабалем до пладне ги навъртам тия литри бре я им кажи на тия да си опраат компюторо да смета точно.

39

До 20

преди 13 години

Всичко що си писал е (за съжаление) една горчива истина. Само ще добавя, че какво друго може да се очаква от народ, чийто прадеди наречени прабългари са имали за знаме конска опашка. Интелекта идва от гена все пак. Така, че няма защо да се учудваме на вродените ни способности да лъжем, крадем, изнасилваме и убиваме. Тези неща се случват навсякъде, но няма как да не се случват по-често и в България.

38

bg

преди 13 години

Tazi klasacija vaji samo za starite natovski-otanovski 4lenki.