49

jiovanni

преди 13 години

По темата... и не съвсем..."Взеха книжката на белгийския принц - Принц Лоран е бил лишен от право да управлява автомобил заради превишена скорост с 32 км/час."Има публикация по въпроса.... Който иска да чете...

48

Анонимен

преди 13 години

Аз пък съм щастлив! Сега и тримата от Фолкса ще гласуват против ГЕРБ:) Понякога акъла идва трудно:) Щастието е, че все пак Боко не ги е избил, но ако знае, че ще гласуват против него това не е сигурно:)

47

Killuminati

преди 13 години

Няма такова безочие, няма такава държава!

46

Истината

преди 13 години

Истината е, че трябва да се направи експертиза на независим експерт. Естествено поканен от КАТ или лично от Цветанов.

45

ПРЕМИЕНИЕ

преди 13 години

Развитие на събитията ни показва, че в 2011 година в България нищо не се е променило. Колите на властимащите хвърчат на крилете на своето безнаказано надзаконие точно както преди 10 ноември. И пътят, и цялата държава са техни. Така са научени още от старата школа. А простолюдието овчедушно се свива по ъглите, скача в канавките, блъска се в мантинелите и дава път на богоизбраните, които самото то е облякло във власт.

44

Анонимен

преди 13 години

Къде е заровено кучето? Катаджиите от Костинброд които идват на место отказват да пишат акт и викат Иксперт. Защо???? Ако пасата е виновен веднага щяха да му напишат акт най-малкото да се натегнат пред началството. И естествено нИзависимИят експерт Експертно написва кой е виновен.

43

антигерб

преди 13 години

Някой да е изненадан???????

42

Анонимен

преди 13 години

abe ovhca glavo , vw e bil v desniq zavoi , normalno e kato podnese da otide v lqvoto platno , veche e drugo che pilotnata kola e karala v dvete platna , nali za tova e pilotna kola , ako nqkoi izturva zavoq da se udari v neq a ne v zadnite i osven tova tui kato korteja e s predimstvo pilotnata kola otbiva drugite uchastnici ot dvijenieto po tozi nachin

41

Ачо

преди 13 години

Тия са луди- на ляв завой можеше да поднесе Пасатът само ако бяхме в Англия- с ляво движение.....

40

Анонимен

преди 13 години

БЕЗ КОМЕНТАР!

39

хай буй

преди 13 години

аз гледах веднага след инцидента по канал 3 ..момчетата казаха че на завоя първата кола от кортежа е карала в тяхното платно.за кого е изненада това все пак?и на кого в тази държава все още не ясно че на тези полухора,политици,мутри-бизнесмени и тям подобна *** от всякъкъв цвят и порода ВЪОБЩЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА НАС!!!кое не еясно не мога да разбера?..

38

Стоян Г.

преди 13 години

Добре бе хора, вие физика не сте ли учили. как така той е ударил бмв-то като то има доста дълго охлузване. прочетете малко законите на физиката. и как все другите са виновни.

37

гуей ся

преди 13 години

предполагам, че виновният водач е гласувал за герб.

36

Анонимен

преди 13 години

ЕГАТИ НАГЛИТЕ!!

35

чачо

преди 13 години

колко стува един пасат БОЙКО СЕ ИЗЛАГА, да му подари едно БМВ на сиромахаи да кажем евала БОЙКО !!!!!

34

аз

преди 13 години

е много ясно че човека с пасата ще го изкарат виновен , за тия винаги другите са виновни

33

Оффффф

преди 13 години

Айде стига вече, че ми писнА от хленчене. Че не карат по правилата тези от НСО е факт неоспорим. Но проблемът е в греада, където влизат в забранени улици и нон-стоп очакват да им правиш път, без да си длъжен и аз самият никога не им правя. Ама и че оня с Пасата, дето ми прилича на Нурсултан Назърбаев и той се не е движил с 30, мисля, че не подлежи на съмнение. Един *** се набил в друг ***. Просто единият е обречен да е виновен...

32

Анонимен

преди 13 години

Сега ще му повдигнат и обвинения в тероризъм, на базата на експертната оценка на КАТ.

31

Анонимен

преди 13 години

Боцето се е заел да дисциплинира водачите:) Когато той е на пътя не трябва да дишат:)

30

Анонимен

преди 13 години

Шофиращия Пасата е виновен...защото не е излязъл от пътя,когато колата на НСО се е движила в неговото платно.Ако беше излязъл от пътя то тогава съпрекосновение не ще е имало :))