42

гъдьо

преди 13 години

Теб кой те ограмоти? Леля Пена чистачката ли? О, неразумни уроде......

41

средно

преди 13 години

АБЕ КАВАЛИ СРЕДНО НЯМА ИМА БЕДНО И БОГАТО ВАЩА МАМА ПЛАТЕНА САМО НОВИЯ РЕД ЩЕ ВИ ОПРАВИ ВАС ЧУЧЕЛА.МИНИМАЛНАТА И МАКСИМАЛНАТА СРЕДНА НИКОЙ НЕ ВЗИМА.

40

Анонимен

преди 13 години

до 43 - скоро и това ще стане. Господата Борисов и Цветанов имат стратегия за всичко.

39

Анонимен

преди 13 години

"полицаят си рискува еждневно живота"Хахаха, какъв е тоя виц?!? Полицаите седяха ли и гледаха ли как група *** убива млад мъж? Намесиха ли се или седяха и гледаха? Гледаха ли как *** разграбват фабрика? Намесиха ли се или седяха на топло в патрулките и гледаха?!? Кога за последен път си чул или видял полицай(един от 60 000!!!) да си е рискувал живота?

38

до 37

преди 13 години

кой полицай си рискува живота този който те дебне зад завоя за пет лева той ли???????????????????????????? ***!!!!!!!!!!!!

37

Amenhotep

преди 13 години

40Пази Боже, полицаите да влезнат "на топло" в училищата и да започнат да учат децата ни на "ум и разум"!

36

Анонимен

преди 13 години

Професионалната квалификация на повечето от българските учители е под всякаква критика. Гледах по телевизията една учителка по БЪЛАРСКИ ЕЗИК от Варна. Ама уважеми дами и годпода, та тази женица не можеше да говори БЪЛГАРСКИ ЕЗИК - а го преподава ?!

35

!!!

преди 13 години

Другарки и другари, предлагам да решим кардинално наболелия проблем с учителите, тези проводници на упадъчно влияние в нашата Родина! По примера на другаря Пол Пот да ги заточим в лагери и да елиминираме неспособните да добиват камъни, като ги налагаме със сопи. Нека не позволяваме на интелигенцията да надига глава! Да се обединим в името на селско-пролетарската власт! Вечна слава на общия работник и на неграмотния труженик! Долу учителите, лекарите, инженерите и другите буржоазни елементи!

34

Анонимен

преди 13 години

37 - Е да ама полицаят си рискува еждневно живота, докато учителят си стои на топло. Какво като е учил 5 години. Дали е научил нещо или само е ходил по купони.

33

Анонимен

преди 13 години

"средният българин работи за доста по-малко пари"Средният българин е със средно образование и освен да копа компири по полето не е компетентен да извършва други дейности. Нали виждаш - куцо и сакато си отвори фирма, сега фалират като невидяли и се чудят защо. Ами защото, драги ми, средното образование не е като висше стопанско или икономическо и не може до вчера да сте учили за агрономи, а днес да сте "управители" и "ръководен персонал".

32

Анонимен

преди 13 години

а има и в училища, в които заплатата е над 1000 лева.... Да, в частните!

31

Анонимен

преди 13 години

а бе майка ви да *** глупаци9 как може един учител който учи минимум 5 години да жзима по-малко от един полицай който взима повече с три месеца обучение????????????????

30

учител

преди 13 години

За всеизвестните по света български всезнайковци - само голи цифри!Учител по английски език в елитна езикова гимназия с над 90% приети ученици в престижни ВУЗ-ове в страната и в чужбина, възраст: 34 години, основна заплата по ведомост: 520 лв., нетна заплата след данъци и осигуровки между 440 лв. и 450 лв. в зависимост от месеца. Моля, коментирайте, уважаеми балкански експерти!

29

Анонимен

преди 13 години

Ами кой ги е карал да стават учители. Като са им малко парите да отидат да бачкат в производството. Да видят как се изкарват левчетата.

28

Анонимен

преди 13 години

Ето - баща ми е преподавател по "Живопис" и "Изящни изкуства", с 34 години стаж като преподавател. Заплатата му е 560 лева чисто. Ако го нямаше този % за прослужените години, заплащането щеше да е пълна подигравка. Единствената причина да не е напуснал е, че му остава малко до пенсия.

27

Анонимен

преди 13 години

Учителите да на заблуждават, защото освен основната заплата, взимат и много надбавки, както и различни бонуси. Дават им също и пари за дрехи и обувки, а аз сам си ги купувам.

26

Анонимен

преди 13 години

27 - Ами ти с тази заплата, най-вероятно си без образование и си лелка в някоя детска градина. Сори.

25

KItov

преди 13 години

Ами премиите? Хората са написали средно за годината! Но щом учител по математика не го разбира.....

24

завистливец

преди 13 години

еее, ноо ве!

23

Анонимен

преди 13 години

и това им е много - средният българин работи за доста по-малко пари