17

прасчо

преди 13 години

Родители непотърсили двете си деца 3 дни,ДНК с 5 годишна давност,самоубил се патоанатом,още един свидетел умрял при странни обстоятелства.....много намирисва,а бе направо си смърди....този,че не е стока ясно,ама то и затова той е на скамейката...

16

11

преди 13 години

Ми виж бюджета на МВР-то ти бе мильо - 3 млрд. за година плюс още 200 млн. за СРС-та. То тия над 100 хил. хрантутници трябва да папкат. *** *** ***. Абе милиционерска му работа :).

15

Анонимен

преди 13 години

Знаете ли колко хиляди лева струва една минута или една думичка да се изрече по централните телевизии в централно време ?ами заради това дело по 100 пъти на ден се повтаря Марковски та Марковски ... ами това е целта му, това е хонорара му. Не е трудно да го схванеш ако имаш поне половин мозък.

14

8

преди 13 години

Ква обречена кауза бе??? Че аз от всичко изписано по този случай което съм изчел ти гарантирам, че няма обективен и безпристрастен съд, който на база на доказателствата изнесени в медиите да постанови осъдителна присъда. От всичко казано от всекви милиционери и прокурори само едно нещо е кристално ясно - пет години тия тъпири от т.н. органи са си клатили оная работа, прибирали са заплати, трошили са държавна пара и не са свършили за пет лева полезна работа.

13

до 9

преди 13 години

а това ДНК къде беше 5 години? Защо в началото казаха, че няма ДНК? А после изведнъж се оказа, че е имало?Истинския убиец сега си живее живота някъде, а тоя *** ще опере пешкира.

12

MAGNUM

преди 13 години

Спомнете си и друго, съдебният лекар, който беше доказал, че сестрите Белнейски са загинали в автомобилна катастрофа и че са били ***, беше намерен обесен. Самоубийство? Едва ли. Сега и съкилийник, който нищо не печели, но ей така, видиш ли, да помогне на правосъдието. Толкова намирисва тази история, със сигурност не е това убиецът!

11

до 6

преди 13 години

кви милиарди в полицията бе, уникално си *** Саше

10

пророка

преди 13 години

2012 наближава. разкайте се грешници!!!!

9

Анонимен

преди 13 години

А как ще обясни ДНК-то си по тях като е невинен ?

8

boomslang

преди 13 години

Мисля, че никой не му плаща, просто се има за много добър в професията си и приема като голямо предизвикателство подобни случаи, които на пръв поглед са обречена кауза.

7

прасчо

преди 13 години

този е твърде *** за да измисли цялата история......и къде беше това ДНК 5 години....или има и други или просто този е заложен на топа

6

Колт

преди 13 години

Ай стига бе! На тия хрантутници от милицията и прокуратурата за кво им плащаме милиарди! Това ли е работата, която са свършили и доказателствата, които са събрали! Некви кошаревски свидетели, дето свидетелстват на принципа една жена каза пък като гледам и на психиятри се правят! Ако тоя е виновен къде са събраните доказателства? Ако не е обаче кой носи отговорност за този цирк и каква е гаранцията, че убиеца, който си пъпли на свобода няма да претрепе и други!

5

Анонимен

преди 13 години

Кой от двамата е престъпника???И двамата са за затвора!!

4

Анонимен

преди 13 години

Отговарям ти - Марковски работи безплатно по това дело.

3

M16

преди 13 години

НИКОЙ НЕ ПЛАЩА НА ТОЗИ ГЮМ... ПРАВИ СИ PR ...

2

Анонимен

преди 13 години

Не вярвам на ефтини ченгежииски номера. Убеден съм че и досега незнаят кой е убиеца, просто искат да си избършат *** с това момче

1

Анонимен

преди 13 години

KOI PLASTA NA MARKOVSKI PITAM