542

Пеле

преди 13 години

Махат поради съкращения. А как тренира футбол с ТЕЛК решение и предполагаема инвалидност не е ясно? Има много хора с ТЕЛК решения, които ги пазат от безработие, но всъщност са физически активни. Една проверка няма да навреди. И оправдания от рода на болен, но трениращ и възстановяващ се в случая не са най-уместните.

541

Шоп

преди 13 години

Станишев нарече протестиращите "циркаджии".+Орешарски се подигра с учителите.+Гоце опита удари под пояса с Дянков.-------------------------Всичко това е 10 000 пъти по-гадно отколкото едно обаждане за приятел.Това не е нещо, заради което ще предпочета Трактора, Яне и Патрашкова пред сегашния премиер.

540

Мечката

преди 13 години

Хора не се лъжете ГЕРБ е партия на ДС алтернатива на БСП Атака са хора на ГЕРБ РЗС са хора на Алексей Петров СДС изповядва също интересите на мутрите Доган е терорист и далаверист трябва да ги изметем всичките!

539

Анонимен

преди 13 години

Недейте така бе хора ,Бойко каза ,пред Росен Петров -цит"Ако не съм в политиката с мен е свършено". Добре го пазите,браво на Вас. Благодарни сме Ви . Как ще се справим ,без Вожда ни . АМА-ХА!

538

do 548

преди 13 години

sigurno shte vleze borisov vuv istoriata na bg.neznam za oshte 2 mandata no do kraya na tozi sigurno shte ni vkarat i taksa buhalka

537

Анонимен

преди 13 години

ОСТАВКА СЕГА И НЕЗАБАВНО.Всичко в държавата се разраства. Разрастват се похвалите в Европа за нас. Разраства се недоверието на Европа относно нас. Разраства се празнотата и мракът в джобовете на българина. Разраства се чуството на липса на алтернатива на това управление. Разраства се лековерието, което всъщност е мързел за мислене. Разраства се двоумението за какво по-напред да се мисли. Разраства се броят на флашките с разговори между висши държавни служители. Разрастват се гледките, гледки на сивота, небулозни

536

Анонимен

преди 13 години

Ай сиктир ДС В ПРАВИТЕЛСТВОТО ГЕРБ - сбирщина от досносници на ДС , фуражки мухлясали , но богати / какво става с алексейчо- шефа на общинарите ?? / , мутри-от охранителния , тимаджийчета и най- важното - ЦЕНТЪРЪТ на управление , на "мозъка" им е ПАК в Правец !!

535

Анонимен

преди 13 години

Гражданин цъка с дистанционното програмите на телевизора. Първо цъкане - ББ реже лента. Второ цъкане и нова програма - ББ държи реч. Трето цъкане - ББ се кара на Тройната коалиция. Четвърто цъкане - Веско Маринов пее химн за органите. Пето цъкане - отсреща в телевизора седи Цвъ Цвъ и размахва пръст - внимавай, нещо много бърже взе да прецъкваш!

534

Спонги

преди 13 години

Не, не и не. Отначало беше само самохвалство, сега е и наглост. ББ е получил правото да управлява държавата, не е получил правото да бъде Гкавния Чорбаджия на България. Срам ме е от тези мои сънародници които продължават да се захласват по това недоразумение в политиката. Срам ме е да се покажа пред партньорите на фирмата от чужбина. ББ дърпа страната все по-надолу и по-надолу. Господи, Боже мой, прибери си вересиите.

533

nikoi

преди 13 години

boiko znael mnogo raboti ,toi kogato gi e pravil te sa bili malki deca. Toi e bil bodigard sled tva pojarnikar kak gi e pravil neznam . No v Balgariq vsi4ko e vazmojno edin *** da stane kakavto si iska ,samo kato vidq po kakav na4in se izrazqva stava mi lo6o

532

ГОВЕДАРИНА

преди 13 години

НЕМА ДА ПЛЮЕТЕ ПО БОЙКО ТОЙ Е НАШИЯТ ТАТО БАЩИЦА НАШ.

531

gtf

преди 13 години

"Само че, когато аз съм ги знаел тези работи, те са били още мънички - *** разбира се, та нали сте все кадри на комунистическата власт, чиито представители ни ограбват от 44-та.

530

Стоянова

преди 13 години

Какво да умуваме дали са автентични или не записите?То е ясно-разкриват истинските отношения,а те,оказва се,не са просто служебни,ами са отношения,за каквито се досещаме и които са ни "в кръвта".Роднинско-мафиотски тип.Васално-феодален или просто -нашенски тип отношения.Ти недей така,той е наше момче ,виж там,оправи го.Лошото е едно-ние си ги знаем тези неща и без флашки,ама в Европа-та,там са ококорили очи сигурно като белтъци,като са разбрали наистина с кого си имат работа.Европа знае,че с ***-*** си има работа,ама чак пък толкова ***,че собствените им служби да ги записват и "пускат" на цял народ да слуша...Не знам каква точно ще е реакцията,но такава ще има

529

WIKTOR

преди 13 години

МАЧКАЙ НАРОДА НАРЕД.ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

528

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

ДА ЖИВЕЕ БОЙКО КОМУНИСТА И ВЕЧНА СЛАВА НА ПАРТИЯТА ЛЮБИМА БКП- ГЕРБ

527

мунчо

преди 13 години

БОКО ИЗЛЪГА НИ ЖЕСТОКО

526

Player

преди 13 години

бегай бе мутра

525

Анонимен

преди 13 години

Прав е автора. Ето един автентичен коментар по темата от "Дневник": ---------------- Дреме ми на швепса за тези записи! Голям праз - премиерът се обадил на Танов да премести един човек в митницата на летището от едно на друго място, защото ритал с него. И аз да съм, и аз щях да го направя, както и 98% от българите. Яни, ПедерЯни ходи и се гушнете с Трактора да се напиете от мъка, че никой не ви обръща внимание!

524

ВОТ

преди 13 години

НА ТИКВАТА ИЗОБЩО НЕ И ПУКА ОТ КЛЕТИ И НЕ ГИ И ЗАЧИТА, ЗАЩОТО ПАРТИЯТА ЛЮБИМА НЕ УЧИ КЪМ ВЯРА В БОГА А ТОЧНО ОБРАТНОТО.ЗА СВЕДЕНИЕ НА ТИКВАТА ИМА БОГ И НЕ Е МНОГО РАЗУМНО ДА СЕ КЪЛНЕШ НАПРАЗНО.

523

Анонимен

преди 13 години

След още два мандата може да постигне неосъществената мечта на Хитлер за една велика раса, съставена само от нему-подобни. Останалите - обикновените хора, честните, тези които си отстояват правата и се борят до последно за тях и най-вече тези, които му опонират и не са на неговото мнение - в пещта.