94

ппанцхо

преди 13 години

Комунистите родината разграждат,комсомолците след тях вървят...Банкери,банкери..славен път ни чака-крдлив път...*** сме ,ясно,но цял народ за мезе-не бива: )))

93

софиянец

преди 13 години

айдее, дежурните по Форум се появиха... цъкайте минуси - това е ОК няма да ме впечатлите особено обаче мислете за 2032г. който знае какво коментираме в момента ще ме разбере - останалите вървете на майната си :-)

92

georgio

преди 13 години

Ами какво да предложим ... нека е затвор ;) ха ха.Вместо на г-н. Томов да му е скучно, нека му изпратим компания.Няма значение политическата принадлежност, а умисълът и реализацията на престъпление. Подобна сума би могла да се използва за доста цели .. може би нямаше да пращаме sms за благотворителност и да плащаме на Салич по 10 бона.

91

Анонимен

преди 13 години

Цар ли?НДСВ ли?НИКОГА ВЕЧЕ!!!!!

90

Анонимен

преди 13 години

Царя дойде и взе, каквото можа, царедворците също.Но не е луд, който яде....а кой му ги даде? Кой ги избра?

89

Петров

преди 13 години

"България изгуби 1 млрд. лв. от сделката за външния дълг"Как щях да съм изненадан ако България /българите/ не бяхме на загуба вследствие действия на български политици - "специалисти"! Ама, страшно бих бил изненадан да не ни е нанизан някой ...!

88

Кукудрил

преди 13 години

Ми той си е брокерче . За това е учил и от това разбира ! Нали знаете , че не луд този , който яде баницата ! За мен е виновен най-вече Мадридската *** именуваща себе си "Цар", други *** титулуващи го , като "Величество" и тн.А той се оказа един дребен спекулант !

87

анонимен

преди 13 години

очаквам да го арестуват баретите като престъпник и го дръннат в панделата..защото там му е мястото.... хайде Боко...малко ти остана за това свърши нещо полезно и ти...че както е тръгнало....данаци,данаци а Миленчо обра България

86

Не увъртай!

преди 13 години

81, НЕ УВЪРТАЙ ! Нас*рахте се ! Няма прошка!

85

мне

преди 13 години

Ами Царя си дойде и нямаше претенции,иначе трябваше да осъди държавата за 50-годишното заграбване на имотите му.Ще го схванеш ли веднъж завинаги,или ти е непосилно?

84

Анонимен

преди 13 години

Само като се сетя как се караше на Муравей.Не ,че и онзи не крадеше,ама как се беше нахъсил този Милен.А ето,че не е бил прав.работил е за някого и той.няма родолюбци вече България.Даже клетва дават в народното събрание и ни лъжат после от тръбуната му...Жалко....

83

Анонимен

преди 13 години

то още тогава беше ясно, че е сделка в ущърб на България. Колко ли бонуси си е сложил в джоба? Те загова дойдоха на власт, не помните ли кой и защо ги докара от чужбина заедно с царя?ама народа е ***...

82

Анонимен

преди 13 години

toia s nalapanata pura i onia Tikvata mai ostanaha edinstvennite jivi deto gi imase na snimki ot edna iahta.. ostanalite biaha razstreliani i izbiti.ritori4no: te ili samo edin ot tiah e pory4koviat ubiec na drugite; i ste trepa li predposlednia ot iahtata ili ste mu zavre pojarnikarskia marku4 w ustata a purata ste mu premesti w zadnika?

81

софиянец

преди 13 години

долното до 59

80

антиЮпи

преди 13 години

в чужбина такива ги трепатникой няма да го остави жив ако причини 1 милиард загубиЦРУ бая народ са изтрепали за такива неща,обикновено използват наемници от мафиятаама на Миленчо ще му се размине,защото няма кой да го очисти

79

софиянец

преди 13 години

ами ***, затова се ХЕДЖИРА, прави се прогноза и се стараеш да си запазиш позицията защото това е ВЪНШЕН ДЪЛГ а не чиста пара за СПЕКУЛА - идеята е да го държиш в граници и да е предвидимо плащането ти за да си вържеш БЮДЖЕТА - сега *** ми чети поста и запомняй думичките с голям шрифт, утре питай кварталния какво означават! ***...

78

.......

преди 13 години

до всички СПЕЦИАЛИСТИ:я си представете деноминацията на външният дълг да продължаваше да бъде над 75% в ДОЛАРИ??? и си помислте какви бяха последните 4 години спот и форуърд курса ЕВРО/ДОЛАР - какви щяха да са ни задълженията в момента и колко главница, лихва и лихва върху просрочията щяхме да сме изплатили само със опосканият фискален резерв???

77

до 72

преди 13 години

Царя ли....мишока и той доде и взе каквото можа. Още в началото на прехода си спомням интервюта в който Симеон се кълнеше, че никога няма да се върне в страната и да има някакви претенции. В последствие, след няколко години друга песен запя "Ако ще ме каните, направете го, защото търпението ми се изчерва"..и накрая дойде...на бял кон....."оправи" ни за 800 дена, взе каквото можа и абдикира.....Хадй бе, подръжници, дайде някакъв отпор...коронясайте го...

76

Анонимен

преди 13 години

Кво да говорим за държава с финансов министър сниман на яхта с Доктора и Жоро Илиев и все едно нищо :)

75

59ти

преди 13 години

до 65ти:Аз капиш, ами ти дали изобщо разбираш какво си написал? Ако някой може да предвиди лихвите в бъдещето на него не му трябва да работи за никого. Такъв човек може да стане не милиардер ами трилионер.