1057

Професора

преди 13 години

Конгратюлейшънс Борисов!!!!!!!!!!!!

1056

Янкулов

преди 13 години

Да чакате от мутра оставка е все едно да чакате от умрел писмо. Трябва всички българи, обичащи Родината си, да се вдигнеме и да ги изметеме.

1055

Анонимен

преди 13 години

Най-малко требе да се верва на тия *** от РЗС на Янето,Дачков,Патрашкова и Гоцето.Тия всичкита са един дол дренки и са тръгнали срещу народа.

1054

Deutschland

преди 13 години

Г-н Борисов Моля подайте си уставката . Гласувал за Вас в Германия

1053

Анонимен

преди 13 години

бря мн интересно ББ дете ръководи парада да не знае ,че подслушват Танов ,дори 1 път ли Цеци не му е казала. То тия двама сигорно спят заедно ...та тука колкото и да са ми мазни не вярвам ББ да звънне и да почне ало Танов ...ти ли си Танов дето го подслушват ти ли си искам ти кажа нещо мн важно по телефона ,да направим някоя незаконна работа ,както го правят всички .....всичко незаконно нали знаеш най-добре се урежда по телефона (особено ако го подслушват и аз знам за това...)....

1052

Аспарух

преди 13 години

Незнам това истина ли е,не е ли,обаче кавгата е голяма.Дано не пострада народа!

1051

alieno

преди 13 години

...Бирата вече излезе, но ми се губят кебапчетата! Избирателят нали не пи само гола бира?-:)))

1050

HAHA

преди 13 години

4ERVENIQ OKTOPOD 1 - 45-89 G. I OT TAM NATATAK 4ERVENIQ OKTOPOD 2,3,4,5 DO 2011 I SERIALA PRODALJAVA DA SE NASLAJDAVAME DA PRAVIM DECA I DA SE NADSMIVAME NAD ELEMENTARNOSTA NA GOSPODATA V KOSTIUMI :) KAK TAKA PRE4I 45TA IMAHME ZLATNA PARI4NA EDENICA I SREDNATA KLASA BE REALNA I PO4TI VSEOBHVA6TA6TA A SEGA IMAME 6EPA BEZRODNI GLOBAL SOCIALISTI I EDIN IZMU4EN I IZNEMO6TQL NAROD NEISKA6T DA SE ZA6TITI DAJE OT HULITE KUM NEGO NO I TOI E VINOVEN PONEJE TARPI

1049

Трезвомислещ

преди 13 години

Колегите от .... пак ми базикат техниката. Момчета ние не ядем доматите с колците.

1048

Бай Пешо

преди 13 години

Хитрата сврака , с двата крака ... .Ах гиди калпазан Бойко!

1047

Безобразие

преди 13 години

Бившият заместник-началник на Агенция Митници" Антоний Странджев потвърди пред Дарик разговора си с шефа на митниците Ваньо Танов, който беше изнесен днес като запис от СРС от журналисти от вестник Галерия".Да подават оставка. Не е важно кой подхвърля записите, а какво има в тях. Това вече си е безобразие ! Сега ще кажат, че е монтаж, ама той и Петър Младенов отричаше за Танковете !!!

1046

до 1105

преди 13 години

ами защото прокуратурата се слага на симпатичния *** и добре знае какви ще са последиците ако ги оповестят публично

1045

Трезвомислещ

преди 13 години

Жалките опити на ББ и Мишо Михов да твърдят недоказуеми глупости просто потвърждава истината

1044

Анонимен

преди 13 години

Какво подчинение - ЗАЩО уж независимата прокуратура, която е имала достъп до тези данни преди месеци НЕ Е НАПРАВИЛА нищо. Това е въпросът, освен,че това,което не е ползвано от прокуратурата по закон се унищожава.Докога симпатичният по телевизията *** в тази държава ще е над законите. Каква демокрация като няма правова държава.

1043

Трезвомислещ

преди 13 години

Той този Странджев или какъвто беше там го каза по ТВ - разговора е автентичен и аз добре го помня! В такъв случай, в белите държави, премиерът ПОДАВА ОСТАВКА НЕЗАБАВНО. Ама само в белите държави. В *** - не. Честито на прасетата, които докараха тази порода на власт!

1042

Трезвомислещ

преди 13 години

А си представете, че идеята е не да свалят Бойко а да го подчинят. Той не знае кои от простотиите му са записани. Алексей иска само да го подчини. Станишев и Костов веднага подеха песента. Което означава само едно: Синюо-червената мъгла, заедно с Бойко (БКП) се готвят да построят мутренско-полицейска държава. Честито българи!

1041

Анонимен

преди 13 години

Ако сега не влезе някой - бр. мутрата и мутрите, в затвора, НИКОГА никой политик няма да влезе, а ще се гаврят с Вас и Вашите деца и техните деца.Осъзнайте се в каква държава живеете, четете чужд печат,сравнявайте...или закривайте татковината.

1040

AZ

преди 13 години

lele PYMIQRI,kak ne vi e sram.Slavi trifonov e prav,TE TAKAVA DURJAVA NEMA

1039

Мани, мани !

преди 13 години

Това е мега мащабен скандал ! Това вече няма как да го замажат...Май няма да изкарат мандата герберите, а това не е добре, че и без това България е напълно фалирала и пропаднала.

1038

Анонимен

преди 13 години

mnogo prost