102

Анонимен

преди 13 години

"Омерзена съм от това, което се случи през последните дни. Така накратко описа емоциите си другата участничка в най-новото СРС риалити Менда Стоянова. И ние сме омерзени от поведението ви, но на теб и шефа ти не ви пука!

101

ОТВРАТ

преди 13 години

И аз се чувствам омерзен само като им гледам мазните мутри,а когато почнат да се обясняват,направо ми се повръща.....наглост и лъжи......докога...???

100

До пост № 94

преди 13 години

Почакайте. Нашето списание "Жената вчера, днес и утре" има подписан договор с две от горните дами - Фидосова и Цачева. Дори в момента правим фотосесии с тяхно участие. Договорили сме се с г-жа Фидосова с нейна еротична снимка да илюстроваме календар за 2007 г.Ние разбираме нетърпението ви, но договорът си е договор. Защо не работите с Мендулина Стоянова ? И без това нейните ангажименти към митниците привършиха.

99

Распутин

преди 13 години

Бих ви предложил едно словосъчетание от две думи. Може да бъде един универсален ключ. И то е: "Държавен интерес". Предлагам всеки спор или дилема да се разглежда през тази призма. Например, подслушването на МИНИСТРИ(не на всеки!) обслужва ли държавния интерес или не? Или пък строителство на магистрали? Или включването на всички бензиностанции към НАП. Каквото и да е, пуснете го през тази призма. Че от демагози вече идва байгън. . .

98

Ха-хаааааа!

преди 13 години

...Думите й са извадени и нагласени от други разговори с него, както и с различни хора. Депутатката даде пример с изречението, че щяла да стигне до премиера. Тя увери, че не го е изричала...Оппаланкааа! Т.е. другите изречения от извадката на лудото Яне са верни?Щом се е спряла на това невинно изреченийце, че щяла да се жалва на Молядругаря? Щом не се приреснява от евентуална невярност на другите изречения където настоява за своя човек и след Тановото определение, че протежето и е "бандит":)

97

Анонимен

преди 13 години

Абе госпожи и господа Стоянова, Фидосова и Танов, що не се събрахте предварително да си уточните версиите ами се излагате с измишльотините си.

96

ПЪРВИ КРАЧКИ

преди 13 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЦИРК ЩЕ Е АКО ГЕРБ СЕ РАЗПАДНЕ ЩОТО КАТО ГЛЕДАМ ПОЧНАХА ДА СЕ ЯДАТ ЕДИН ДРУГ.

95

марш

преди 13 години

Надето Премиер Ако беше надето премиер досега Сащ Русия Дубай и целият свят никакви визи нямаше да има за българия никакви шенгени и проблеми .С тоя *** ББ и физкултурника му никога няма българите да видим свободни пътувания и режим на равнопоставеност пти работа в света защото хората не са *** МУТРА *** ни управлява и всички си затварят границите за гьон като този който Енаглийският му се изчерпвал с Cngratulations Borisof той повече не му и трява На нас също

94

китоловец

преди 13 години

лелеее от тоя кит на снимката що мас че стопим.

93

Анонимен

преди 13 години

Напълно съм съгласен с 65. Защо излизат СРС само за постове в митниците по места. Толкова много проблеми в икономическо и социално отношение има в тези два различни региона на страната, защо тях не обсъждат? Не им вярвам, а и още няколко факта. Преди няколко дена и тримата замесени в скандала Танов, Дянков и Цветанов заедно. Днес масирана медийна изява в Канал 1 и БTВ едновременно и на двата вицепремиера - Дянков и Цветанов. Къде е истината- всеки сам за себе си ще избере и ще отсъди.

92

Искра и Менда

преди 13 години

И двете търдят, че са искали да поменят статуквото, бедните митничари повече да не живеят в палати за илиони. Е, как ще стане това, като едната лобира за човек който както тя твърди, че не познава, а Минджа предлага на Танов да назначи човек за който се надпреварват няколко затвора ? Две неща са верни: едното , че и двете са прекалено богати, в което няма лошо ако докажат произхода на парите си (но не като Цветанов) а другото е, че и двете оцапаха гащите с тиква. Това е положението.

91

Анонимен

преди 13 години

Това вече е нещо ново и двете "променяли статуквото" но, били изненадани от случилото се - като млада булка в леглото на комшият пък после била "омерзена". А, тя горката, просто ,така попитала а пък той.... Абе, тя стана една.. ГЕРБАДЖИЙСКА му работа.

90

ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА

преди 13 години

ЛИЦЕТО НА ГЕРБЦЯЛАТА ХРАНА ЗА МЕНЕ А ЗА НАРОДА ТРОХИЧКИ.

89

Анонимен

преди 13 години

Искаме Фидосова, Стоянова и Цачева в Playboy!

88

Селянина

преди 13 години

Днес по БТВ министър Дянков заяви, че е "...недопустимо произволно да се подслушват хора, особено граждани..". Хайде обяснете ми: Кои са хора и кои са граждани?

87

Иван

преди 13 години

Хайде стига с този Яне Янев . Този човек ,като няма друго с какво да се занимава ,постоянно ни занимава с глупости.Ама вече ни омръзна да го слушаме ! А другарите Първанов,Станишев,Доган,Костов, точно това искат.Да кажат ,ето всички са мъскари !!! 20 години ги гледахме и слушахме . Съсипаха държавата и сега пак дават рецепти кое как да става !!! Много са наглички,пък и паметта им е много къса !

86

САМО ЛЪЖИ

преди 13 години

СЪСИПА И ХОРАТА И ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ ЕТО ТОВА Е БОЙКО.ЗА МЕН ПРЕСТЪПНОСТТА СИ Е ВСЕ СЪЩАТА.ЗА СМЕТКА НА ИЗСТАРАДАЛИЯ И СЪСИПАН НАРОД НЯКОИ БАНКИ БАЯ ДОБРЕ СЕ ОБЛАЖИХА ОТ ЗАБАВЕНОТО РАЗПОРЕЖДАНЕТО С ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ КАТО СИ БАНК

85

СРС-та в джоба

преди 13 години

Искренно от Искра Изписано: В какво се превръщаме ние? Господин Яне Янев народен представител, заклел се да спазва конституцията и законите... Прочетете конституцията, колеги! Там е недопустимо извън закона да се правят записи, още по-недопустимо е да се разпространяват. Какво прави господин Яне Янев? Разхожда се със СРС-та в джоба и в парламента, и по улиците, и ги разнася, и ги хвърля на вас, оправда се Стоянова.Това да се чете и разбира:В какво се превръщаме ние? Господин Цветан Цветанов Министър на МВР, заклел се да спазва конституцията и законите... Прочетете конституцията, колеги! Там е недопустимо извън закона да се правят записи, още по-недопустимо е да се разпространяват. Какво прави господин Цветан Цветанов? Разхожда се със СРС-та в джоба и в парламента, и по улиците, и ги разнася, и ги хвърля на вас, на тях, на мене, на теба, на него, на лекари, на НЕГО-Бойко Борисов така ще го облее един ден па тоя кви, как и колко ги е казал кадрувал и копувал, обясни се Стоянова.

84

марш

преди 13 години

Предсрочни избори и като царя марш от българия и вън от парламента на всички некадърници от герб 1-1милиард и 200 милиона бюджет за мВР 2-4 милиарда спевстен резерв го изяде ФИДОСОВА личи ли и а ?? 3-Дянков с леля си КРИСТАЛИНА която го довлече тък марш обратно на майка си в ....4-ДОЛУ ГЕРБЕРСКИТЕ ЛАКОМИ ТЛЪСТИ ИЗЧАДИЯ

83

Гражданин за EРБ

преди 13 години

ОБЯВА:"ТЪРСЯТ СЕ КАНДИДАТИ ЗА НАЧАЛНИЦИ НА МИТНИЦИТЕ В СТРАНАТА"Изисквания:1. Да имат тапия от Централния Софийски Затвор или от други релевантни заведения в страната.2. Да са изкарали минимум 5 годишен срок на обучение.3. Специалност "Тежки..." и "Углавни..." е с предимство.4. Да съдействат на Даскал физкултурника Цецко да финансира ГЕРБ с КОНТРАБАНДА5. При назначаване ще целунат ръка на кръсника на организацията ББ - Капо де Тути Капи, и ще получат правомощия за района си за действие.6. Да отчитат парите само на лейтенантити на кръсника - Румен "Пашата" и Веско "Певеца"Кандидатурите да се пращат на Мендата и Фидоската в Парламента