64

Amenhotep

преди 13 години

Разликата между българския и турския национализъм основно е в това, че българският национализъм е ЗАЩИТЕН, а турският е НАСТЪПАТЕЛЕН. Неоотоманистките ви идеи няма да се осъществят, ако ще и Мохамед да възкръсне и сам да ви поведе, запомни това! А омразата и злобата, можеш да ги видиш в достатъчно големи количества в Корана ... там е и най-толямата спирачка на развитието ви. И още нещо ... като толкова ненавиждате България и Българите, какво още правите тук?

63

Българин

преди 13 години

ВНИМАНИЕ!!!! Незабавни, бързи и безкомпромистни мерки трябва да се вземат от страна на ЕС и най вече от България!!! Трябва да се спре с инвазията на мюсулманите в Европа!!! Стени, минни полета,танкове и войска по границата ни с Турция!!! Никакви визи и вземане на паспортите с двойно гражданство...превантивни мерки..Руснаците и американците (и още 35 държави) ангажирани в Авганистан не можаха и не могат да се оправят, камо ли ние..

62

до Amenhotep

преди 13 години

Нима в българската литература няма подобни стихотворения, само,че възхваляващи друго? Няма ли? Даже се учат от децата в първи клас та омразата да се впие в мозъците им...Стихът на Зия ГЬОКАЛБ е писан през време на война и няма нищо общо с днешния ден. Но това не мога да ти обесня, ти си предубеден,не можеш да се промениш. В коментарите ти никога не е имало нещо положително спрямо Турция и турците..Чудя се защо ти отговарят.Не си заслужава.Ти просто си спрял да се развиваш.От злоба.злобата пречи

61

Нане Шопски

преди 13 години

Че то АЛКАИДА си има партия у нас ДПС защо в Турция да нямат бюро . То Гоце и оня сол т.....ак Марин и български паспорти ще им раздадът че да могат лесно да колонизират запада . Първанов и Борисов нека да не се напъват в театрото дето разиграват че и на децата им е ясно че и в двамата имат огромна вина с водената анти българска а и анти ЕС политика . Стопът ще е огромен за БГ докато си избираме такива чучала като тези

60

Amenhotep

преди 13 години

В общи линии Уикилийкс не казват нищо, което до сега не се знаеше, но потвърждават тези неща. Иначе Сивите Вълци и Ал Кайда имат общи врагове ... а както знаеш "Врагът на моя враг е мой приятел".

59

някой

преди 13 години

До: AmenhotepДа, съгласен съм, че и двете организации са терористични и май кажи речи само това е общото помежду им. Както и да е.Обаче този театър с Уикилийкс вече взе да ми омръзва малко. В крайна сметка, какво толкова сензационно и шокиращо дето вече не го знаем е разкрито от Уикилийкс?

58

Amenhotep

преди 13 години

Казано с думите на Зия Гьокалп, които турският премиер-ислямист Ердоган обича да рецитира:"Джамиите са нашите казарми,Техните кубета - наши шлемовеМинаретата им - наши щикове,а правоверните - нашите войници.Свещена армия, която бди над нашата вяра.Аллах, това пътуване е нашата съдба,В края му ни чака мъченичество!"

57

Amenhotep

преди 13 години

Да не говорим, че и Уикилийкс извадиха документи, че ИСЛЯМИСТКОТО правителство на Ердоган е СПОНСОРИРАЛО АЛ КАЙДА!

56

Amenhotep

преди 13 години

Да, Сивите Вълци и Ал Кайда са две различни неща, общото помежду им обаче е, че и двете са ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ! А Ердоган и Давудоглу са ИСЛЯМИСТИ (не мюсюлмани, ИСЛЯМИСТИ) - хора свесващи политиката и религията. Не е тайна, че в Турция Сивите Вълци са в правителството ... не са и тайна стиховете на Зия Гьокап (или както там се казваше), които Ердоган обича да рецитира.Така че, щом са вкарали едни терористи в правителството си, какво им пречи да вкарат и други терористи.

55

някой

преди 13 години

До: AmenhotepТи замисляш ли се върху това което си написал?Какво общо има организацията Сивите вълци със Ал кайда?Сивите вълци, от които беше и Али Агджа са турски националисти, един вид това са турските неонацисти и нямат нищо общо с исляма и с ислямските терористични организации!

54

Стефото

преди 13 години

И ти ли Бруте?

53

Европа

преди 13 години

Ще ви п...кам на европата ве, каква европа?Вие влязохте и какво се промени. Износът на жива плът за Европа се увеличи,само това е резултата.Пак виете от студ,глад и недоимак...Пак сте със същите ***. Европа било, каква европа-рухваща, с геове,простутутки, разруха на семейството...Вие европейци ли сте? Насред София в собствен апартамент жена измръзва от студ, и още не се вразумихте...Драскате, виждайки себе си в огледало за великани а сте просто джуджета...Това е...

52

Чичо

преди 13 години

Тия чаршафи са намислили нещо!!!

51

anonimen

преди 13 години

ostavete zlobata ako trebva ad badem 4estni balgarite imat dva 6ansa-ediniqt e da jiveem vav mir s vsi4ki etnosti-drugoto ebalgarite da jiveeqt otdelno ot vsi4ki drugi etnosi--izbora eva6----

50

:))

преди 13 години

ЗА ВСИЧКИ ПОЧИТАТЕЛИ НА ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ - СКОРО ПРЕХВАЛЕНИТЕ ВИ ГЕРОИТЕ ЩЕ ИЗЛЕЗАТ ОТ ТЕЛЕВИЗИОННИЯ ЕКРАН ДЕГИЗИРАНИ КАТО ТОЗИ НА СНИМКАТА......... :)))) А ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СПИТЕ И ДА БЛЕЕТЕ КАТО OFFFFFFFFCE!!!!

49

Amenhotep

преди 13 години

В грешка си комшу ... не че не можем да управляваме ***, НЕ НИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ГО ПРАВИМ. Ако го нямаше Шорош и неговите НПО-та, знаеш ли колко бързо щеше да бъде въведен ред сред ***?!

48

Amenhotep

преди 13 години

И още нещо ... като не ти харесва тук, що чиниш у нас? Ей я границата, през нея се преминава безвизово ... тръгвай на югоизток и гледай как "топло" ще те посрещнат твоите "братя" от другата страна на протоците.

47

Анонимен

преди 13 години

турци и македонци все един дол дренки,направете съпоставка

46

Amenhotep

преди 13 години

Пич, колко турци са емигрирали от Турция? Само в Германия и франция са няколко милиона ... и стават все-повече и повече. За хаоса в здравната система си прав. А за кражбите ... трай ... та нали "електората" на Синия Полумесец, са все неграмотни *** 80% от които са лежали по затворите и 99.9% от които имат многокилограмови досиета за кражби, грабежи и обири.

45

син полумесец

преди 13 години

до: 37прочетох какво си написал, но нищо не разбрах?