62

ЕС

преди 13 години

Ако това правителство не искара още един мандат, все едно нищо не сме направили като народ

61

Asen

преди 13 години

Босия ходи при боко тиквата или при байтошо ще ти дадат чорапи.Костов има 57 милиарда евро в банки.И всички хотели по Черноморието.Бива прости хора да пишат по форумите ама такова същество като теб бие всички показатели.Костов ако имаше милиарди щеше да има 2-3 телевизии или няколко вестника.Виж един психопат волен с една кабеларка като "скат" каква подкрепа имаше?Всичите проекти на бкп и дс са Костов да е далеч от властта.Какво ни трябва на българите по малко държава и контрол от нея

60

Сексолог

преди 13 години

Скота във теб ти пречи да бъдеш човек!!!!Беж в Шабесия...там *** ще те направят човек...или поне женският му вариант....

59

Препатил

преди 13 години

До BOSSТака е ,но не забравяй и вродената ни простотия,завист,алчност,мързел и липса на собствено достоинство.Гражданско общество се прави от граждани и свободни хора,а колко са те у нас?

58

Препатил

преди 13 години

до 54Доказа правотата ми.Благодара ти.

57

BOSS

преди 13 години

Българи, основната причина да не може България да започне да се възстановява е факта че всички ключови места от Президентът , през социолози , журналисти , собственици на медии и на много други места е пълно с агенти ала Гоце.

56

човек

преди 13 години

Обичам синьото небе, обичам земята.Обичам твоето лице, обичам светлината.Обичам вашите ръце-зовящи свободата!И мразя всеки, който ми пречи да бъда Човек!..............тези които ги гонят ми пречеха да бъда Човек. Да се махат!

55

до №52

преди 13 години

Децата ви бягат в чужбина(Запад),а вие гласувате за комносоциалистите,които ги изгониха...) ПАРАДОКС - БЪЛГАРСКИ!

54

до 47

преди 13 години

Стига с този Бойко бе другарю щатен сътрудник !!!!!

53

Комунист

преди 13 години

Ти на К(урв)алинките ли викаш умни деца?????***,детепроизводителки ,чистачки и изхвърлячки на бабешки *** са вашите умни деца....

52

Анонимен

преди 13 години

Когато идва края - човек трябва да стане добър с околните...

51

Препатил

преди 13 години

До 32Абсолютно вярна е всяка една твоя дума,но първосигналите хора са болшинство и няма изобретена бронебойна мисъл която да им влезе в главите...Затова сме толкова лесни за поробване във всяко отношение и най-умните ни деца бягат в чужбина.Обречени сме като народ!

50

BOSSe (48)

преди 13 години

Края....хахаха...ама за теб сигурно....хахахахаха! За такива като теб четящи жълта преса,май идва края...

49

Анонимен

преди 13 години

"Комунистическo ченгесарската проказа така яко е заседнала в някои мозъци, че само посмъртно може да бъде сразена.)"Не говори така, че гледай как са те налазили ГЕРБерите с минусите (.

48

DO ДОФТУРА

преди 13 години

И ТИ СИ КАТО ИМЕТО СИ...))))))) Червен,червен,червен - та дрънкаш на кухо...)

47

BOSS

преди 13 години

Нека високоинтелегентните ТУК ми кажат редно ли е в 21 век да има ГЛАДНИ !????ИЛИ ДА ИМА САМО КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ КОИТО МИСЛЯТ САМО ЗА СЕБЕ СИ ВРЕМЕТО Е КЪСО КРАЯТ Е БЛИЗО ....21.12.2012

46

Анонимен

преди 13 години

"Таз година отзоваване ,догодина лишаване !!!! Народен съд за всички сътрудници на ДС и дипломати кръвопийци !"Значи първо да наредим Бойко отпред. Да даде светъл пример, сам да си каже присъдата :)

45

Цветелинка Тиквова

преди 13 години

Кажете бе гейберстчета игриви,олигарс ли е др. Карагьозова..??????

44

Анонимен

преди 13 години

Браво. А после така хубаво ще ни го нахакат с конституционният съд, че просто не е истина. ГЕРБаджиите пак са на път да се омажат в собствените си екскременти. Не ме е яд, че махат някакви си ДС, които знайно или незнайно някога са правели нещо, ами ме е яд че го правят по възможно най-тъпият начин.

43

BOSSe - (32)

преди 13 години

"Спориш*,умния сглупавиянямасмисъл!" АтанасБуров