41

Анонимен

преди 13 години

Не се ли питате защо почти не дават европейски филми или недай си Боже руски филм, не забелязвате ли тотална антируска и антиевропейска пропаганда навсякъде в бг пространстовото, само американското и турското е хубаво, другото е лошо! Само американски и турски филми! и копия на техните предавания! Браво на Франция, че се противопоставят на американските интереси в Европа!!!!

40

Анонимен

преди 13 години

Да де, той хумора на Американците е както речника на лекарите от родилното в Г.Оряховица...Само дето не всички пасът трева, таи поговорка надявам се Американецо да я рабзбираш....

39

Анонимен

преди 13 години

Тамън се освободихме от комунизЪма и дойде демонократизма.

38

Анонимен

преди 13 години

Както се казва в стария виц от началото на 90те:Добре беше, че комунистите паднаха, лошото е, че се оказаха прави за капиталистите!

37

9.11

преди 13 години

Забравяте Chemtrails-а, с който ни засипват денонощно! Самолетите, с които го пръскат не спират, а вижте гражданските? Съдържанието му е: диетилен бромид, барий - канцерегони и отрови, частици алуминий и още неизвестни. USA вече продават растения устойчиви на алуминий!!! Всичко трови въздуха, почвата,водата и нас! Официално обяснение за това няма! Освен това с него се променя и климата на Земята. Днес + 18 утре - 10!? Така, че за хора, растения и животни става страшно! Отворете си очите!

36

Анонимен

преди 13 години

И сега какво?САЩ - "Империя на злото".

35

Honorik

преди 13 години

Рим е казал:"Картаген трябва да бъде разрушен!"Същото трябва да саже някой и за САЩ.

34

Анонимен

преди 13 години

Според мен американската пропаганда е толкова промила мозъците особенно на подрастващите, че положените е неизбежно зле.Защо хората, които отидиват в САЩ се връщат тотално разочаровани, защото вс е мн по различно на живо от филмите по БТВ!Американската пропаганда налага простотията, която такива комплексирани народи като нас налапва и почваме тотална имитация на американските "ценности".Хелоуин, Свети Валентин?!?!!?!Силиконки, ГМО, права на малцинствата, демокрация, все повърня!

33

Honorik

преди 13 години

САЩ ще бъдат новата Атлантида,Вавилон,Йерихон,Содом и Гомор,Троя и Картаген и ще бъдат разрушени като тях.Тяхната мечта за нов световен ред и господство ще бъде унищожена.

32

Анонимен

преди 13 години

Точно така, и понеже в Мексико и Аржентина имаше голям отпор на фермерите и правителствата против това, великите демократа УМИШЛЕНО ЗАРАЗИХА полетата с реколта на фермерите. За 4-5 години ги унищожиха, сега в Аржентина това е законно. Ще ми говорите пикльовци дето сте на по 15 години как СССР били лоши, убивали и големи саботьори....Дрисльовци необразУвани..

31

b

преди 13 години

Sega vsi4ki mladi mom4eta si epilirat krakata i gardite,ujas

30

Анонимен

преди 13 години

Сигурно не помниш "хуманитарната помощ" от САЩ в началото на 90-те ? Един кораб с царевица за пуканки, която най-малкото беше ГМО.

29

tt

преди 13 години

Kogato evreite bombardiraha gaza s fosforni bombi i Turciq reagira taka ostro nikoy ne im oburna vnimanie ,sega vidqhte li kakvo mislqt tezi hora i za Evropa

28

Анонимен

преди 13 години

Не само ГМО, САЩ са пропагандатор на всякакви извратени идей! Кой наложи идеята мъже да се женят или жени да бъдат лесбийки, било природно дадено, дрън дрън! Сега нямаме деца, защото младите искат да имат живот като на американски филм или са гейове или лесбийки! Наречете ме ограничен ***, но това, което казвам е чистата истина!САЩ наложи гей културата!

27

Брад Пит

преди 13 години

Наглостта на еврейско-масонската пасмина е известна отдавна. Неприятното в крайна сметка е това, че не остана нищо, което да може да се нарече екологично чист продукт. Да си купиш къща на село и да гледаш животни - с какво ще ги храниш? Пак с някой гмо гмеж.

26

Honorik

преди 13 години

Знаем и за 11 септември,знаем и за измислиците за оръжия за масово унищожение в Ирак,знаем и много други неща.Само,че някой да се е противопоставил на това,което прави световният политически елит?

25

софиянец

преди 13 години

не че тая новина е изненада, чест им прави на много нормални хора в БГ които твърдо се противопоставиха на ГМО въпреки Нона и компания + всичките лобисти на Монсанто, БАЕСЕФ, Синджента и не знам си кой още производител, разбира се и с помоща на генера-губернатора Ворлик и миризливите му ***!!

24

Анонимен

преди 13 години

По добре агент на Путин, отколкото на еврейте на САЩ, които водят постоянно войни да може армията на САЩ да купува оръжие от заводите на милиардерите на САЩ и да умират все повече хора по света! Сега като падна режима на Садам ще принудят Ирак да купува оръжия пак от там, то ние ще купуваме.Ето как действат, с ПРИНУДА и ШАНТАЖ!

23

.

преди 13 години

От всички във форума,никой не е схванал хумора на US,но както и да е.Кофти е,че целия свят е една мизерна история,в която богатите и лошите хора управляват.Но какво да им се сърдим,ХОРА са,не е като да го правят извънземни..........

22

86768

преди 13 години

От години се говори за Монсанто. Но хората не са глупави, защото са заблуждавани. Добре че има хора, благодарение на които истината стига до нас.