92

ОсманАга

преди 13 години

Анонимен-И още: знаем, че си мечтаете за велика турция и ще ви кажем, чевинаги го имаме в предвид, когато общуваме с вас. Бог да благословиРусия, да я избави от сегашната и мафия. Те са единствената причинаТурция да не ни нападне досега. Знайте го това, фесове. Ще изчезнетеза един миг и Америка няма да може да ви помогнe---------------------------------------------------Кабахата май не е в теб,някой те насадил голям страх в главата ти

91

Анонимен

преди 13 години

to tovago ima v sqkava dirjava turci bilgari beli cerni

90

Tur4in

преди 13 години

" Само че законите в една държава важат за всички. " To edna darjava-polovinata poslanici kuki,4e we4e nikoy po sweta ne gi iska.

89

off

преди 13 години

до: Християнин! Нека аз да правя правописни грешки аз научих българския език преди 2 години и мисля че се справям доста добре незнаеш за кво става на въпрос и се обесняваш чувал ли си друг път за тези имена "Мустафа Алиш Хаджи."и"Недим Генджев" а оф човеко недей си губи времето че доста си закъсал като те гледам Мн ми е интересно колко пати си ходил на църква аааа въпреки че съм мюслюманин сигурен съм че аз съм ходил повече от теб и знам повече за християните !!!

88

Кардинал

преди 13 години

Добре, Само едно нещо не разбирам. Защо Днес.бг трябва да ни занимава с проблемите на мюсюлманите точно преди Коледа.

87

Анонимен

преди 13 години

Никой не ви се бърка в религията и не ви пречи да я изповядвате. Само че законите в една държава важат за всички. Като се използва мюсюлманската вяра за политически цели, и за лично облагодетелстване на лидерите, нормално е закона да се намеси. Религията не е оръжие и не прекалявайте, аллах гледа. А той забавя, но не забравя!

86

Оги

преди 13 години

Трябва да има контрол от страна на държавата...да не мислите че в Турция народа си избира главния мюфтия или пък в Иран- Хюмейни?! Щото трябва да се знае какво замислят и кроят...идват от разни от Йордания или Судан, женат ги за някоя българска мюсулманка и тия си правят каквото си искат в нашта страна

85

Honorik

преди 13 години

Според мен,не си прав.Ако Турция ни е враг,то това е тяхната държава,а не турците като народ,особено живеещите тук.Има турци в Родопите,които не са искали да се бият със своите съседи-българи,понеже са израснали заедно-говоря за Балканската война.Ако двата народа се стараем да имаме добри междусъседски отношения,никой няма за може да ни подбуди да се бием помежду си.А ако се мразим и се поддаваме на манипулациите на политиците,тогава сигурно ще се избием взаимнно,докато те си живеят живота.

84

Анонимен

преди 13 години

sickisme hora nali kotoye bilo e bilo sega ve4e sickoye svir6ilo nqma smisil dase zaqjdat horata

83

дафо

преди 13 години

Всеки истински българин трябва да знае, че турците и мюсюлманите въобще са животни! И това е даже обида за животните! Българите винаги ще мразят турската *** и който не е съгласен с това не е българин, а дори е по-голямо нищожество и от турчин.

82

ССНР

преди 13 години

Тука няколко гнойни фесляка май много присърце са взели писането на коментари. Дали някой не им плаща да писателстват? Все пак помнете винаги, че мохамед е бил *** и хомосексуалист, а аллах му е бил въображаемия идеален сексуален партньор! Бухахахаха! Мюсюлмански свинииии, чакам да се разквичите пак!

81

Honorik

преди 13 години

Човече,на такива като тези тук се казва така,както се пее в една чалга песен:Ооо,колко си ***,има ли смисъл с теб да говоря...?Ооо,колко си ***,има ли смисъл...?О,не!"И нататък не се занимаваш повече.

80

ОсманАга

преди 13 години

до: djekiидиод-будала

79

Анонимен

преди 13 години

на турците в БГ ще кажа следното: имате права като всеки друг българин, в това число и религиозни - нека те се решат по най-добрия начин.И още: знаем, че си мечтаете за велика турция и ще ви кажем, чевинаги го имаме в предвид, когато общуваме с вас. Бог да благословиРусия, да я избави от сегашната и мафия. Те са единствената причинаТурция да не ни нападне досега. Знайте го това, фесове. Ще изчезнетеза един миг и Америка няма да може да ви помогне.

78

Анонимен

преди 13 години

Държави, които са допуснали да се развъдят мюсюлманските твари, сега имат големи проблеми. Исляма е вреден, мюсюлманите са тумор! Същото е положението с всички фанатици. Християните не са изключение. А заради такива *** твари, като ***,дето се пише голям християнин тука, сме патили много, ще патим и за в бъдеще.

77

Анонимен

преди 13 години

Всички *** религиозни фанатици са крайно вредни. За поведението на нормалния човек и българин съвсем не са определящи религиозните порядки на която и да е религия! Нормалния човек гледа да мисли с главата си. И точно това правят повечето българи, спазват някои традиции но без да се вманиачават. Докато мюсюлманите са повредени в главите хора, на които обществото не трябва да дава грам аванта, защото ще му се "качи на главата". Такава е световната практика!

76

Балкански

преди 13 години

Не знам кое що, ама кадъните ги уважавам много

75

bg

преди 13 години

Hristijani i muslemi (gnusna duma) NE se klanjat na edin i sushti Bog.Hristijanite se klanjat na Boga na svetlinata,na dobroto,muslemite (gnus me e da pisha tazi gnusna duma) se klanjat na boga na tumninata,na zloto(satanata).

74

Анонимен

преди 13 години

Цялото ДПС са агенти на ДС.Цялото им мюфтийство ( и на Алиш (какво име-турците знаят какво значи алиш на жаргон) и на другия комунист) са от хора на ДС.

73

Християнин

преди 13 години

Какво ще ми обясниш?!Хайде обясни?!Ти си толкова неграмотен, колкото и един тук с ник "bg"!И допускаш много правописни грешки "май","обяснявам","религии" и още много!Не си ми от категорията драги!И аз ти се извинявам!