41

Анонимен

преди 13 години

Абе и този път Костов си е прав...да кажем че им вземат финансовия ресурс,какво ще направят с постороените сгради на фондовете,ще ги национализират и продадат ли ....

40

ДОВОЛЕН

преди 13 години

аз взимам голяма заплата благодарение на ГЕРБ!!!!!

39

петно

преди 13 години

А, сигурен ли е, е е национализация? Обединението на два фонда, за които става дума не означава и национализация, а контрол от държавата на националните застрахователни институции. Иначе няма логика? Нали и другите казват, че пътят ни е към ЕС, а там не харесват комунизма, който имахме? Какво се плаши Костов? И ние вече не знаем електората, какво да мислим - такива чудесии стават всеки ден? Национализацията предполага всичко да се контролира от държавата, а бизнесса да е изцяло дърржавен.

38

Най- твърд комунист

преди 13 години

Удивително е , че има един многозначителен факт от житието-битието на тази персона, в който тя се оглежда цяла като характер и поведение, а общественото мнение дори не го забелязва. Този факт, според личната версия на ББ, е трагичната гибел на дядо му след 9.Х.1944 г. Старателно премълчаван от него до промяната и широко разгласяван след нея, той е определящ за собствения му портрет.Знайно е, че в годините на социализма той се е учил в школата на МВР в Симеоново, в нея той се е дипломирал, там е получил научна степен, сам е преподавал там, работил е и е просперирал в системата на МВР, в МВР е бил приет за член на БКП. Който има дори най-бледа представа за порядките през онова време, знае, че нищо от това и с никого не би могло да се случи , ако той не е бил , както се казваше, до девето коляно проучен, проверен и одобрен. Никой дори с най-малко петънце в личната си или в родовата си биография от гледище на прилаганите тогава норми не можеше не да проникне, а дори да се доближи до МВР и още по-малко в МВР да стане офицер и да бъде приет за член БКП. И не пожарникар, а даже и портиер не можеше да стане. Не можеше, защото МВР беше елитна институция, смятана за преторианска гвардия на властта, и затова на встъпването в нея се гледаше като на рядка привилегия. А Бойко Борисов не с някакъв далечен роднина с неизвестна съдба, а с дядо, което ще рече с човек от най-тесния му семеен кръг, погубен след 9 септември като антикомунист според внушенията, които той сега прави , успешно преодолява всички тези препятствия и работи и просперира в МВР и в МВР става член на БКП, пита се как?Има само два възможни отговора. Или гибелта на дядо си той е укрил по някакъв много ловък начин, или във вида, в който той сега я представя, тя изобщо не се е състояла. Трета възможност няма. А това и в двата случая означава само едно: налице е лъжа и то, дебела лъжа, от негова страна.Уникален случай: станал комунист, въпреки антикомунистическия си произход, сега пък антикомунист, въпреки комунистическото си минанало.

37

Ето новия морал

преди 13 години

Истинската същност за мутрата олигарх Б.Борисов,най големия крадец и лицемер в историята на България,ето погледнете- коментара е излишен нали ?!Открай време политиците се карат пред народната трибуна, а всъщност действат задкулисно като партньори. За пример веднага може да посочим Цветелина Бориславова, която ще строи общ хотел с Ахмед Доган.И за да сме съвсем точни не директно с него, а с дясната му ръка Арбен Хавальов, който е законният собственик на сараите Доганови.Изглежда, че политическите съперници са може би само за пред публиката такива, щом като половинката на премиера Борисов си има работа с човека на Сокола.Докато министър-председателят ни сипе обиди по адрес на Ахмед Доган пред обществеността, неговата любима Цветелина Бориславова е стартирала инвестиционен проект в съдружие с един от най-близките на лидера на ДПС.

36

до 45

преди 13 години

За кои *** говориш, за сините или червените? Или може би за гербавите?

35

ликтор

преди 13 години

А бе хора ,какви КРЕМИКОВЦИ ,какъв Балкан....Тук иде реч ,че се прекратяват договорни отношения между родените след 1959 г. и частните пенсионни фондове...КОСТОВ е прав - това е национализация !

34

breza

преди 13 години

samo kato chuete imeto na Kostov i vsichki komuneta se naakvate!!

33

атакист

преди 13 години

нали оня етнос./турски/доносници си е ваш...национализация на краденото от вас...даанационализация на продаденото от вас дааа

32

..............

преди 13 години

Боко пътува към Банкя да гледа зимнина

31

МАЗНИЯ

преди 13 години

mom4etaaa.....OIIITE SI HAP4ETATA REDOVNO....moje i da sa opravite...

30

Иван

преди 13 години

България в ценови шок,финансов колапс и икономическа стагнация !. И това след като гадната тиква милиардер- крадец дойде на власт !. Ето някои сравнения на цените преди тиквата и сега. Преди бензин 1.74 лв. сега 2.26 лв.. Цигарите с 40 процента увеличение , услугите с 30 процента , хранителните продукти между 50 и 60 процента. Ток , газ , горива , парно - драстично нагоре. ОСТАВКА БОКО ТИКВА - ОСТАВКА МЕРЗАВЦИ ОТ ГЕРБ/ГРОБ/ КОИТО НИ ДОКАРАХТЕ ДО НОВА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА И ФИНАНСОВ КРАХ

29

Тра-ла-ла

преди 13 години

Нищо не си разбрал! АЗ НЕ ИСКАМ ДА ГИ ПРЕХВЪРЛЯТ КЪМ ОБЩИЯ ФОНД! Който колкото си е внесъл - това ще получи! НО И ПОСЛЕ НЕ МОЖЕ ДА РЕВЕ, ЧЕ МУ Е МАЛКА ПЕНСИЯТА! Четете хубаво какво е написано.

28

атакист

преди 13 години

само *** ,ползват клишета..

27

атакист

преди 13 години

и ние се променихме...дааа..станахме хуманистивие как,,?станахте социялисти

26

Анонимен

преди 13 години

Гласуваш за Бойко, получаваш Костов за опозиция, заедно с БСП !

25

дзпо

преди 13 години

Да, не само професионалния фонда да се прехвърли в НОИ, но и ДЗПО за родените след 31.12.1959 год., защото с фонд ДЗПО пада голямо заиграване за сметка на осигурените лица.

24

Анонимен

преди 13 години

Нещастници сини!

23

атакист

преди 13 години

колко сини предлагаш да вземем...

22

Станишев

преди 13 години

Гласуваш за Бойко, получаваш Костов!