57

БОЙ ПО КАНЧЕТО

преди 13 години

Цецо требва да изчете пред български народ от трибуната на парламента в предавне по НТ и БТВ всички СРС-та за последните 20 години. Да ги мидим тогава мръсните *** кво ги чака.

56

дааа

преди 13 години

прав е Миков - такъв е закона.Миков да ти кажа - тези СРС - та се използват за да забравим за апартаментите на Цветанов и Андрей Иванов а и за други много по грандиозни богатства на това управление - не виждаш ли че вече на медиите им е забранено да говорят затова и мълчат , като пънове мълчат.

55

2,5

преди 13 години

БСП иска....иска да отърве затвора,ама няма,всички в кауша за всичко сторено от тях ,рано или късно всеки си го получава,жалкото че съдиите са с тях и ще правят още мръсотии докато не се зтрият от този свят...

54

Amenhotep

преди 13 години

Чакай ся, как го определихте че е "убийство" а не е "спонтанен аборт на 5 месечен ембрион"? Или станахте експерти по съдебна медицина?

53

До БКП

преди 13 години

Мисля че вие трябва да ходите в съда а не Цветанов.Интересно колко нагъл трябва да си,за да говориш за нарушени процедури при положение че става дума за евентуално убийство.Затова сме на този хал толкова години освен власт и пари нищо друго не ви интересува.Как може да защитавате едно предполагаемо убийство.Че те самите лекари се уплетоха като пиле в кълчища с обяснението си.Евала на хората дето изкараха разговора и показаха какви нещастници ни лекуват.

52

Анонимен

преди 13 години

Червените са доста забавни. Също са и доста жалки. Това идва от безпомощна злоба. Горките. :))))))))))))))))))))

51

Нис-ки

преди 13 години

Този на сднимката ми мяза на лисугер . Не се ли сеща, че който се заяжда с Цецо и Бойко не го чака добро.Не се ли извадиха поука, как след като Румен глъвътъ се опита да се прави на интересен сега е наред и СърГей да изгуби виза за САЩ поне и нещо друго евентуално.

50

Анонимен

преди 13 години

Аз пък искам затвор за Станишев и Доган. Бойко дойде на власт с тези обещания. Явно няма да ги изпълни. Време е да си ходи.

49

777+

преди 13 години

АКО БЪЛГАРСКИЯ СЪД НЕ ГИ НАКАЖЕ ТИЯ ЛЕКАРИ ТО НЕ ЩЕ ИЗБЕГНАТ БОЖИЕТО ВЪЗМЕЗДИЕ,А ЦВЕТАНОВ ГО ОПРАВДАВАМ НАПЪЛНО АКО ТОЙ НЕ БЕШЕ ПРОЧЕЛ ТЕЗИ СРС-та ТО НИЕ НИКОГА НЕМАШЕ ДА РАЗБЕРЕМ КАК СЕ ИЗВЪРШВА УБИЙСТВО НА БЕБЕ С КИКОТЕНЕ ТОВА СИ Е УЖАС ОТКЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ,ПЪК СЕГА ИЗЛЕЗНАХА И ДРУГИ СЛУЧАЙ НА БЕБЕТА В 7месец.......

48

Анонимен

преди 13 години

***, да се беше поинтересувал защо Бориславова си прехвърли делът на КВС.Тъкмо да се поограмотиш малко.

47

бясна майка

преди 13 години

А, за какво да се използва събраната със срс-та информация бе Миков-за почерпка ли?Срс-то е доказателство.***.Хубаво е,че се изнесе тази информация за да види народа за какви хора става въпрос.Браво на министъра,че ни просветли,а не,като вас мишоците,които толерирахте престъпноста.По време на вашето управление всички престъпници бяха навирили глави и се чувстваха недосегаеми.Вие с това изказване кого защитавате-детеубииците?

46

Анонимен

преди 13 години

Дежурните ГЕРБери им се разгони фамилията тези дни. Само прехвърчат, като пчелички от тема на тема за да гасят пожари. А от Никулден кълват, като за световно. Не ме интересува Цветанов. Тое е ясен. интересуват ме дали семейство Бокови се изнася в чужбина, че така ударно разпродават дялове?

45

oби

преди 13 години

Какво да ги правиш - СМЕШНИЦИ !!!!!

44

...

преди 13 години

Аз пък искам затвор за този на смимката.

43

Анонимен

преди 13 години

Бегай да подмиваш на доган или на някой друг *** бе ибрикчио.

42

Великия ибрикчия

преди 13 години

Цецо Пъпеша е поредния позор за България.Оставка и забрава на ГЕРБ!

41

Анонимен

преди 13 години

Днес.бг съвсем "случайно" пропускат да съобщят че СРС-тата които изнесе ЦЦ са законно декласифицирани преди това и следователно няма законови основания за искането на БСП.

40

Niko

преди 13 години

Samo komunista pazi taina!:)

39

Гуинивър

преди 13 години

Именно властимащите трябва изрично да спазват Законите.Иначе какво излиза, за кокошка няма прошка.Недопустимо е един министър като Цветанов да действа по този начин.Откакто той оглави МВР полицай стана обидна дума.То не му бяха виновни лекари, съдии, обикновени хора ...

38

Анонимен

преди 13 години

Червените мафиоти положиха основите на бандитско,мафиотския преход,окрадаха държавата,разбиха тотално и малкото хубаво,което имаше,подариха имоти и активи в ръцете на топ ***,а те иВаха мамата тотално на държавата,а сега....?!Сега искат пак по един отвлечен на седмица,братя Галеви-топ бизнесмени.чалгарките , *** и *** Баневи всеки ден да се описват по ТВ колко велики бизнесмени са,отново цялата държава да им ближем задниците,аман от червени ***.