220

Ivan

преди 13 години

Аман от ****ераси в тая държава. И всичките са политици.....Явно това е едно от задължителните условия. Другото е фалшива диплома. Яне я да ти видим на тебе дипломата, за другото си ясен.

219

пипи

преди 13 години

незнаех че в БГ има 600 000 хиляди с обратна резбра. това са пълни глупости дето ги пишете в тъпия ви сайт!

218

Jdr

преди 13 години

Яне ***!

217

Българин

преди 13 години

Яне да метне един белот по боксерки с Ал. Петров, а останалите 7,2 мил българи ще си гледаме оцеляването както и до сега - който лъже най-малко той печели!

216

mind twist

преди 13 години

Проекта "АБВ" на резидента Г. Парлаванов е в синхронизация с това. Преврат, и успиване, това правят БКП, РЗС, ДПС и другите олигархични партии.

215

Анонимен

преди 13 години

KOLKOTO MINAWAH POKRAI TQH-NE SUM WIDQLA POWE4E OT 3 4OW DA SE PODPISWAT W 100HL GRAD=AMINAWAH WSEKI DENDOSEGA NI]O OT TOZI WQRNO NQMA-OSWEN GOL SI KU6TA .KOQTO STROI

214

ВНД

преди 13 години

Бате Бойко набий лошите! Мама така ме е учила.

213

Amenhotep

преди 13 години

Кога ги събраха тия половин милион гласове тия? Както и да е ... и да са ги събрали тия гласове, ГЕРБерите ще бламерат референдума, както направиха и с подписката на ВМРО.

212

ББ

преди 13 години

Ама моля другарко,ами те искат да ме свалят....:(((

211

патка

преди 13 години

Нали внесохме Фердинанд и ни разката фамилията за норматив? Като нямате политици, избери мен? Даже и да не съм най-компеттентния, поне имам мерак да се оправи държавата ни, а не да се плюят един друг и да се ритат под масата, както Яне в момента шутира ГЕРБ? Като гледам, май вече ми писна и от наши дяволи и от чужди? Той наш народ се самоубива от столетия, а това е върха на сладоледа? Яне, ако станеш президент и не сме доволни и теб ще сменим, но няма да ти чакаме мандата, а направо на мига.

210

Аз

преди 13 години

Няма ли, кой да прибере този *** най-сетне където му е мястото.....в лудница. Много активен стана откакто пуснаха неговия благодетел Алексей.

209

Caleb

преди 13 години

Ако успеят да направят референдум за пръв път след 1946 година, ще кръстя първото си дете Яне Янев (респективно - Янка Янева ако е момиче) :P

208

Терорист

преди 13 години

Ако успеят да направят референдум за пръв път след 1946 година, ще подам молба за членство в РЗС и ще гласувам за тях докато съм жив.

207

фиро

преди 13 години

За едно съм съгласен, парламента има доста интересни екземпляри... Хе-хе Най-активна дейност кипи в бюфета на парламента, като се бутат на опашката за кюфтаци. И ГЕРБ да си отидат, ще дойдат пак подобни. Абонирани сме за такива управляващи. Само голи лозунги, обещания и айдуклък. Руменчо пикае във фонатана на площада, Воленчо замеря стюардеси със сандвичи, Гоце с три*ер, Янка я тресе Трактор, Цветанов обърна МВР на холивудско студио (не че ставаше за нещо преди), Премиера рита топка... :)

206

mind twist

преди 13 години

ами 600К срещу България - активирали са всички цигъни, умрели, фиктиви, БКП застаряващи, Догано-последователстуващи, всички които идват от турция в БГ само да гласуват и други подобни.

205

IP манипулатор

преди 13 години

Това е до този който се изказа,че IP не лъже!Нека наблюдава как този коментар ще има поне 10 плюса само от мен и да си направи равносметка дали трябва да се вярва на нета.;)

204

Анонимен

преди 13 години

Изходът е да си внесем политици от Япония или Германия, обаче да им бъде изрично забранено да комуникират с българи извън работно време, както и да посещават чалга заведения, защото иначе точно за 2 месеца ще ги покварим с нашия балкански синдром.

203

Анонимен

преди 13 години

600 000 подписа с лични данни за справкаако са по по 30 броя на лист20 000 листана лъжата краката са къси

202

Анонимен

преди 13 години

БРАВО НА ЯНЕ, ГАЗ ПИКАЯТ ГЕРБАВИТЕ. ИДЕ КРАЯ НА БЕЗДАРНОТО УПРАВЛЕНИЕ.

201

Атака

преди 13 години

Е ясо е това - ***, турци и комунисти!