63

Ben

преди 13 години

До 61-опала. Поредните измишльотини-можеш ли да напишеш периода през Който Костов е членувал в БКП? Комунистите никъде няма да проумеете, че докато съществува комунизъм-развитие няма.

62

ede

преди 13 години

Костов още ли е жив!Лоша работа.

61

РачвВГз

преди 13 години

Що бе, Костов какъв е? Ми това, цялото тяхно поколение са все такива тикви, не ви ли е ясно. Как можеше да се развиваш едно време, ако родителите ти не са от БКП елита??? Невъзможно. Следователно- "Нас червеното знаме роди ..." Кво ми се правят на ощипани монахини? В момента интересите са важни и за това още държат партиите и смучат кръвта на народа. Ако искат да се оправим ще закрият всички партии и ще направят парламентарна република. Да, ама не. Ко ша крадът после?

60

Анонимен

преди 13 години

отговорни са и за назначаването на филчев иза трактораотговорни са и за бандитската приватизация

59

Карина

преди 13 години

как откъде вади самочуствие, ами от собствените си знания, опит и възможности или си мислиш, че тази става само с мерене на рейтинги :))))Политк с ниво и класа и вместо да врещите дежурните си простотийки, вземете да се поразмислите, та белким другия път изберете повече такива като него. В собствен интерес е да го сторите иначе политическите тарикати ще продължат да ви работят и премятат както си искат.

58

sedesar

преди 13 години

До 59/анонимен. Да, прав си-беше комунистически театър. Те друго освен театър комунистите могат ли да устроят. Важното е, че СДС спаси държавата от разрухата и мизерията. Но за съжаление, българинът е с къса памет.

57

7-ма МСД

преди 13 години

Тоя пишман...командир,ако го лепна един ...марш на скок 20 километра,в пълнобойно снаражение,ще му изкарам всичките...командирски простотии от главата;аман от самозваните и ...вредни командири на...прехода,дето съсипаха държавата.

56

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Как се надяваше горкият за финансовото министерство и как прехапа устни /като бай Тошо преди 20 години/, когато разбра, че е аут от управлението на държавата...

55

опалаа

преди 13 години

Ми костов си е баш комунист бе,фанфарон!:)

54

Агата

преди 13 години

Такова ще е винаги дереджето, докато управляват комунисти и докато на възлови места във всяка област стоят само комунисти и милиционери.

53

Анонимен

преди 13 години

Не съм комунист, нито социалист, но театъра който спретнаха на Жан Виденов бе за да може някои хора да крадат още повече. Обраха ли парите на хората - обраха ги, а Костов излезе герой след януарските събития. Не сме прости, колкото си мислите!

52

Зуека

преди 13 години

От банковите си сметки и връзките си. Половин България е негова, другата половина на Меди Доган. Така се говори. Дано не е вярно...

51

Rado

преди 13 години

Най-голямата грешка на Костов е, че се опитва да обяснява на комунисти. Те никога няма да проумеят, че път към светлото бъдеще на комунизъма-идиотизъма просто няма.

50

До 46

преди 13 години

Няма как да се осъзная защото или тези, които имат възможност да се изучат и да достигнат до ценз с който да могат да управляват са синчета и внучета на сегашните или ако са истински ,мни и честни хора ще бъдат претопени от ***, простотията, агресията и неграмотността на останалите. Погледни го новото поколение и си сложи просто един валидол под езичето. Напиват се, друсат се, играят комар и ходят по купони. Карат си таратайката от тати и харчат пачката на мама и не мислят за нищо сериозно

49

Chiko

преди 13 години

Косто ясно вижда, че идва краят на последното комунистическо управление. Само с измислените милиционерски сводки хазната няма да я напълните другари комунисти. Комунист кожата мени си-но нрава-никога

48

Анонимен

преди 13 години

Иване, ти си бита карта! Не го ли разбра?

47

sedesar

преди 13 години

Прав е Костов. 17 месеца гербавите комунисти и милиционери и *** им атакисти разсипаха всичко, което докоснаха. Явно пак Костов ще ни спасява от комунистите както през 1997 г след жанвиденовата комунистическа разруха.

46

До Странджата

преди 13 години

Браво Странджа!Костов като продаде "Нефтохима" , заедно със него им хариза и яхтеното пристанище , което е във парк "Росенец". Преди хората имаха свободен достъп до там. Сега унищожиха яхтите и сложиха пазачи и кучета и никой не пускат да припари до там.За какво стои празно това яхтено пристанище и кой го ползва?????

45

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Откъде вади това самочуствие с тия 2 процента и половина... - поискал бил спешна операция...

44

Анонимен

преди 13 години

Обаче Костов ме скъсва от смях тези три месеца. Е, няма такава лисица, да. Но най-голямата му грешка е, че се мисли за умен. А, не е! Костов, само да ти припомня, че като я хвърляш тази партенка за чистите ръце, операция която трябва да проведе Цветанов, обществото очаква друго. Обществото очаква оставката на Цветанов. Това са чистите ръце Костов, това. Драгалевските ти номера в Драгалевци си ги прави!