51

Анонимен

преди 13 години

2400 лв такса за слагане на електроменр който съм си купил аз! Сега трябва и да плащам, че го имам... еми айде да въведем данък електромер, данък обувки и тн... да печели поне и държавата

50

Анонимен

преди 13 години

И на тея да им .... мамата,*** крадци, сложиха им някаква глоба, даи да я избием 100-кратно

49

гЕрБчЕнЦеее

преди 13 години

бат Бойко всеки ден реже ленти - всеки ден открива по нещо,магистрали се строят та пушек се вдига, БГ ЦЪФТИ , ЦЪФТИ НАПРАВО ВРЪЗВА...

48

потребител

преди 13 години

Няма да узрее "Тиквата", че за да събират такси, данъци, глоби и т.н., т.е. да се пълни републиканския бюджет, първо гражданите трябва да изкарат нещо, да потребяват и чак тогава плащат на държавата и привилегированите частни компании разните му там "глупости", тая "тиква" се оказа съвсем без семки.

47

Анонимен

преди 13 години

ДКЕВР и Семерджиев явно са на заплата към ЧЕЗ, ЕВН и ЕОН. Не случйно Семерджиев им клекна - когато ги уличиха за неплатените трафопостове, за ненаправените инвестиции и пр. сега от джоба си ще им платим, за да платят трафопостовете и уж да правят инвестиции. Тази приватизция е национално предателство, а Семерджиев и тези преди него действат като пета колона на чуждите инвеститори за ограбване на хората.А корумпирана КЗК спи или се занимава с глупости, за да си пълни джоба.

46

Коледарче

преди 13 години

Ако не беше около коледа , щях да си помисла че е първоаприлска лъжа.

45

Анонимен

преди 13 години

По кротко БАЦЕ шъ съ задавиш ни съ пени

44

гЕрБчЕнЦеее

преди 13 години

Ей *** на - как да не вдигне цените на всичко бреее , живеете си супер,всичко ви е ок,престъпност няма,парите са ви в повече - ай стига ривали бяяя ...GO BOYKO - GOOOOOO

43

Елена

преди 13 години

Няма- това е проблема, няма кой да ни поведе! В три съседни порутени къщи живеет наркомани- чалга свири денонощно, перат, телевизия гледат/кабелна/, а на нас ни спряха тока, защото не подновихме молбата за разсроченото плащане/!/, ама за това никой не те предупреждава! Накараха ни да платим всичката сума назад, която разсрочихме плюс лихвите, а уж ти правят услуга като ти разсрочват плащането, плюс такса включване- 38лв, без да са предупредили, че пак са я вдигнали двойно! Питам- а наркоманите?

42

ЕС

преди 13 години

ТИЯ ИСКАТ ДА ГИ ГЛОБЯВАТ един милион лева, А ТИЯ ЩЕ СИ ГИ ВЪРНАТ ОБРАТНО

41

GLEN

преди 13 години

Гербаджии,къде сте бе тикви зелени?????Хайде,хвалете си тиквата и пожарникаря.

40

потребител

преди 13 години

Продължавайте да гласувате за алчни и нагли политици и ще ни вземат и парите за хляба под формата на някаква потребителска такса, местен данък, административна санкция или нещо друго.

39

Анонимен

преди 13 години

Мръсни турци, такса мъжки полов член няма ли да въведете!!!

38

Мариета

преди 13 години

Хахахахах, мене електромер не ми трябва, щото и без това не искам да плащам ток. Ако може да ми го махнат, че да нямам "такса електромер" и да си пускам печката цяла зима наволя :)

37

kotarak

преди 13 години

Българския пенсионер да преведе по една пенсия на чешкия пенсионен фонд, та ЧЕЗ да мирясат. И без това българския пенсионер взема огромна пенсия, та да се откаже от 13 пенсия. Вместо да преяждат и да ходят непрекъснато по екскурзии българските пенсионери да подпомогнат ЧЕЗ, това искат да им кажат нашите упавници.

36

ЕС

преди 13 години

А-а-а стига толкова вече, взеха да прекаляват заплати замразени всяка година ток вода и парно се дига айде баста

35

Georgi

преди 13 години

Хубав пример дава Семерджиев, но нали дружествата щели да си определят сами таксата? Ако тя не е 5, а 25 %. А и никъде не се казва че ще е процентно, те може да си определят твърда такса. Освен това съм сигурен ,че ако сега давам 100 после няма да е потребление + такса =100, а ще е 100+ новата такса....off, *** off

34

ПЕР0

преди 13 години

МАЙНАТА ИМ, СЕГА НИЕ ЛИ ТРЯБВА ДА ИМ ПЛАЩАМЕ 100-Е МИЛИОНА ЗА ТРАФОПОСТОВЕ ДЕТО ИМАТ ДА ДАВАТ?!?!

33

Анонимен

преди 13 години

"Зависи каква ви е сметката. Ако плащате средно по около 100 лв. ток месечно, то това означава 5 лева, например, които ще бъдат постоянна такса, и 95 лв. за енергия", обясни Семерджиев.Това означава грубо 5% ли?

32

God

преди 13 години

Просто ДКЕВР е вдигнал значително рушвета и той отнякъде трябва да се избие. Кога ДКЕВР е препоръчал намаляване на някаква цена и е санкционирал сериозно и ефективно някой? Никога. За сметка на това бави проекти за ЕВИ и само пита колко ще има за тях.