7

Антитурчин

преди 13 години

Нека Руменчо обясни защо Станишев го свали от министерския пост.

6

историк

преди 13 години

Да се уточним - кога са се срещнали Галеви с Румен Петков 2006, както се тиражира, или 2008 малко преди Румен Петков да бъде махнат от поста министър, за дрога ли е ставало въпрос или за мокра поръчка от най-високо място към мафията, блокирана не без помощта на чужда служба с цената на осветен агент? Превъртането на времето случайно ли е или цели да замаже причинната връзка между факти и събития, защото държавата извършва убийства с помощта на мафията както казва Алексей Петров?

5

.

преди 13 години

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СТИГА С ТЕЗИ *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 13 години

Май по бих повярвал на Танов

3

Анонимен

преди 13 години

Пак ли тоя?

2

Пикаещ във фонтан

преди 13 години

"Винаги давам два примера. Единият е с групата на Митьо Очите 17 арестувани, 17 в затвора. Другият е с Будимир Куйович 17-годишна осъдителна присъда.-----------------------------------------------------------------И с двамата се разчиства конкуренцията, Руменчо.Да не питаме, само с това ли се хвалиш?

1

Анонимен

преди 13 години

Нека плюенето по Петков и Танов започне сега! Интересно защо при целия "скандал" фокусът се измести от същинските *** - Галеви...