27

БОМБА

преди 13 години

НАЛИ ИСКАХТЕ ПРОМЯНА С ГЕРБ .ЕТО ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС МАЙ СА НАСТЪПИЛИ ТЕРИТОРИЯ НА ПАРТИЯ *** ЗА РЕГИОНА.

26

Анонимен

преди 13 години

Това е само началото, факт е че допреди няколко месеца , събаряне на незаконна постройка беше мираж. Седем са заповедите за премахването на незаконни постройки в Стария Несебър, съобщи изпълнителният директор на Дирекцията за национален строителен контрол (ДНСК) Милка Гечева. Това са двуетажни надстройки и пристройки. Сключени са договорите за тяхното премахване и изпълнението на заповедите ще влезе в сила от следващия понеделник

25

dsd

преди 13 години

zashto ne syborite mangalskite kyshti, a?*** mrysni

24

Контра - Атака

преди 13 години

Над 1,5 милиона ***, живеят в *** квартали,КЪДЕТО НЯМА И ЕДНА ЗАКОННА КЪЩАЧакаме да видим от кой *** квартал, ще почнат ....

23

НЛО

преди 13 години

А КОГА ДА ОЧАКВАМЕ АКЦИЯ АПАРТАМЕНТЧЕТА НА ЦЕЦКО ОТ ШУМА.ИЛИ НАПРАВО ТРАКТОРА ЩЕ СВЪРШИ РАБОТА.

22

Анонимен

преди 13 години

София - ул.К.Величков, между бул.Стамболийски и бул.Възкресение, колко от къщите са законни, кв.Факултето - КОЛКО, кв.Хр.Ботев по продължение на ул.Източна тангента, около 2 км. - КОЛКО СА ЗАКОННИ БЕ.Пловдив - кв.Столипиново, Шекер маала???????Бургас - махалата над М.Рудник. Да продължавам ли? Гара Левски, Лом............Това по-прости от Българите няма. Сами себе си да унищожават.

21

неизвестен

преди 13 години

за6то не дойдат вав Враца, да видят колко незаконни строежи има.....а са запо4нали от БУргас......

20

Анонимен

преди 13 години

Аз утре ако отида да си вдигна един кокошарник пред НДК , дали ще съм в правото си. Няма значение дали е палат или не , неможе да си избираш местенце , я на брега на морето , я на жълтите павета и после да се чудиш защо искат да ти го съборят.

19

MURDOC

преди 13 години

ДАНЪК ЛУКС ОТПАДАОт репортаж преди малко по БТВ :"Все пак ние сме дясна партия и дясно правителство. Десните правителства не вдигат данъци. Мисля, че това е правилното решение Симеон Дянков."

18

Amenhotep

преди 13 години

За *** незаконни коптори и за незаконните палати на мутрите ЗАКОНИ НЯМА! ГЕРБ отново се показват като тнай-смели, когато тъпчат бедните и беззащитни българи! Бойко Борисов е страхливец, който не смее да посегне на истинските мафиоти или на защитаваните от Сорос ***. Бойко е смел, само когато мачка беззащитните българи - данъкоплатци, които си изкарват прехраната с честен труд, а не с кражби, както правят мутрите и ***! Подобно извращение и *** несипозволиха да направят

17

Анонимен

преди 13 години

Абе вие не знаете ли какво е незаконно строителство, няма ли разрешение - бута се.

16

гаго

преди 13 години

Кога на митничарите край язовир Ивайловград ше им саборят незаконните вили?

15

Mr. Truth

преди 13 години

Как не ги е срам бе?!?! Пу.....погромаджии!!! Срутиха вилите на хората дето са си ги строили с труд, ама не срутиха ПАЛАТИТЕ на ония кърлежи дето са ги вдигнали с народна кръв и пот и над които летяха там с въртолет-а та да се покажат колко работа били свършили! И накрая - нищо! Това е....в тая държава законите са в полза на престъпниците! Порядъчен ли си - цел живот на К.РА!!!Лека от мене!

14

Гнус ме е!

преди 13 години

Събарят се постройките на разни обикновени хора, а мутри, митничари, *** и ДПС-мафиоти си пият питиетата в незаконните си палати ! За нищо не стават тези от ГЕРБ ! За нищо ! Искат да вземат на босия цървулите, ама втори мандат ще видят през крив макарон. Каквото успеят да откраднат сега, откраднат !

13

ЕДИН ПРОЗ

преди 13 години

Никой от протестиращите не каза на колко хрантутници от общинските и държавни служби са напълнили гушите за да си затварят досега очите за тези 'незаконни' строежи.Иначе много лесно се бутат на фукариите къщичките.А нека да отидат да бутнат на Банев незаконните бариери към плажа...Абе беден ли си дядо попе.....!

12

Анонимен

преди 13 години

Ако това са луксозните вили с дървените олющени дограми, аз съм космонавт!Гавраааа с народа! Видяхте ли обикновените хора на които са вилите? Срам и позор. Награбиха кокошките, лъвовете си дерибействат на воля край язовири в палати.Баси държавата,управлението... и БОЙКООО, ти си престъпник спрямо собствения си народ!

11

Димитър

преди 13 години

А *** незаконни колиби кога ще ги съборят.... Или за тях няма закони ?

10

extr3m1st

преди 13 години

и айде сега да ви каже, пророк Илия, к'во ще стане..днеска ги събарят,щото са построени върху "държавен горски фонд"...утре си правят една заменка..някой ги купува за 2лв. квадратният метър, а в други ден хоп: хотелчета, бунгалца, магазинчета...и вие тука ще кажете: Ееее, имаше един екстремист в днес.бг, прав излезе...

9

Анонимен

преди 13 години

Бутнали две рибарски колиби и веднага КАМЕРИТЕ И МИКРОФОНИТЕ. Смешни сте господа-другари милиционери. Защо не бутнете палатите на *** или хотелите на комунистическия олигарх Вальо Златев например. Ще ви кажа - защото са приятели на Премиера, а те са извън закона. Или по-точно над него. Същото се отнася и за новия незаконно строящ се хотел, при това в защитена местност на други двама близки на Премиера хора - Цветелина и Ахмед

8

Жалка история

преди 13 години

Защо пишете глупости? Какви ЛУКСОЗНИ вили? Това са най-обикновени къщи? Защо не гътнат на Доган барбекюто или мутренско-комунистическите палати около София? Тях само ги снимат :) Сегашните управляващи са ЖАЛКИ !!! По нищо не се различават от *** в Тройната коалиция !!!