125

Отвратен

преди 13 години

"трябва да бъде разследван от компетентните органи, а не от"ГЛУПОСТИ.ВСЕКИ ИМА ПРАВО САМ ДА СИ НАПРАВИ КАКВАТО СМЕТНЕ ПРОВЕРКА, ако не нарушава закона и не пречи на други...Ако аз съм управител на фирма, им аима някакъв организационен проблем, няма да има по-голяма глупост прокурор с ВЪНШНА ЕКСПЕРТИЗА да устабновява нещо з акоето аз трябва да имам квалификацията.НДСВ са нагли консуматори на власт. Кунева какво направи, като се оказва, че ядем ***?

124

Иванов

преди 13 години

Не съм обигран политик, но съм обигран мошенник, тъй че и политик ще стана.

123

Dan

преди 13 години

а то имало и умни коментари- така ли??? аз не видях такива- гледам само простотии се пишат може и с грешки

122

qwe

преди 13 години

Карбовски имаше едно видео интервю с Митьо Очите. Карбовски го пита откъде има толкова имоти и пари след като не работи, а Митьо му вика :Ами имам богати приятели и те ми дават заеми. А този Иванов и той така.

121

PENE

преди 13 години

" Който сбърка си отива ! " Цитирам Боко Тиквата ! Боче , те вече много станаха тия дето сбъркаха , а никой не си е тръгнал : Божко *** , Цв. Цв. сега и тоя убавец дето за 3-4 години като бизнесмен , натрупал 20-30 милиона с честен труд и малко заеми ...... ! Е и ние с бизнес се занимаваме ама ... ! Айде всички сбъркали да си ходят , че иначе трябва да си ходите - цялата смешна и крадлива партия ! ! !

120

Смукоцицов

преди 13 години

Крадлива нагла милиционерска мутра ! Заради хора като този е бедна България !Облечен във власт престъпник злоупотребяващ със служебното си положение ... лошото е че въпреки наличието на закон по който да бъде осъден тоя ... няма да бъде осъден и ще продължи да краде.

119

информиран

преди 13 години

На мен лично никой не ми плаща, но пиша срещу ГЕРБ. Андрей Иванов, обаче работи срещу ГЕРБ, повече отколкото аз. Който, каквото си направи, друг не може да му го направи ...

118

М.

преди 13 години

според мен им плащат на работен ден от 8 до 17 и имат паузи за кафе и обяд, защото прави впечатление че по обяд коментарите намаляват- особено глупавите

117

Анонимен

преди 13 години

В затвора незабавно!

116

Груйчо

преди 13 години

Да сравняваш Каролев с оня *** е тъпо. Ама на теб ти е простено. Не съм му фен ама ме изкефи как навря на кучето в г.......а оня куха бесепарпака по телевизията сутринта.

115

А.Иванов

преди 13 години

Сбърках...гепиха ме...нааках гащите...излъгах...Лъжльооооооооооо

114

Dan

преди 13 години

ДПС на час ли плащат да се пише във форума нещо срещу ГЕРБ или на публикувано съобщение?

113

Анонимен

преди 13 години

Още едно ченге, овластено от ГЕРБ. Странно, но във всички новини за този човек се изпуска, че той е от ГЕРБ.

112

Отвратен

преди 13 години

"Освен тези спестявания приятели и познати ми дадоха също пари. Помолих за заем", Тоест тези приятели не са могли те да купят нещо, щото те не са били в криза, само той, лично?Отвратен съм от ДЕБЕЛООЧИЕТО на кохортата.

111

Иванов

преди 13 години

Веднага 6том се спомене заеми и приятели веднага ти става ясно 4е не му е 4иста съвеста.....

110

с.

преди 13 години

Тоя мазник е страшно нагъл!С удоволствие бих му резнал един десен прав в наглата физиономия!

109

атомен физик

преди 13 години

абе баща ми защо няма толкова имоти, като даже и на гурбет ходи ???

108

Анонимен

преди 13 години

те пишат правилно на турски бе не се съмнявай- нали от ДПС преди да им платят а пишат във форума са ги пратили на курс по турски-advanced

107

26

преди 13 години

не е необходимо да пишете правилно на български- важното е на турски правилно да пишете

106

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"Андрей Иванов: Сбърках с тези 120 години трудов стаж. Имотите му били закупени със спестявания и заеми от приятели"Андро, и ти и Цецко маминия убавец сте ни ЯСНИ КАТО БЯЛ ДЕН!!!И двамата сте до уши ЗАТЪНАЛИ В ПОМИЯТА НА КОРУПЦИЯТА.Нямал си време да намериш време ДА ПРЕДСТАВИШ ДОБРО АЛИБИ - ЕГАТИ МАЙТАПА...Просто между Вас и всички предни за 20г не че няма разлика - ВИЕ ГИ БИЕТЕ ВЕЧЕ ПО ВСИЧКИ ТОЧКИ ПО ПРОСТОТИЯ И КОРУПЦИЯ...ЛОШОТО ЗА ВАС, ЧЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ВИЖДАТ ВСИЧКО И НЯМА ПРОШКА