75

до уважаемите

преди 13 години

62, като гониш хората от БГ тук не става по-добре положението!Ще ти благодарим ако успееш да мотивираш промяната, а не съобразяване със статуквото!

74

ivan

преди 13 години

Кирил, не съм съгласен с теб. Виж първо себе си, колко правописни грешки си допуснал.

73

do;75

преди 13 години

Ako ne znaesh da te svetna , 4e ima unita v koito e bezplatno , otdelno ima durjavi v koito e bezplatno OTDELNO TI DAVAT STIPNEDI , OTDELNO TI NAMIRAT RABOTA V Skandinasvkite ? Hollandia ? Germania ? Kude ? aman ot takiva deto govorat na izust to tama u 4ujbina e mnogo diiiiiiiiiiiibelo !

72

Анонимен

преди 13 години

ох на дяда момиченцата......

71

Митко

преди 13 години

Мога ли да те попитам нещо? Зашо тогава не си се върнал в България, след като "по хубава от нея няма". Защо тогава никой не се връща да живее тук, ами всеки си взима багажа и заминава за чужбина?

70

Роман

преди 13 години

Всеки плюе държавата щото много им дава искат да се върне комунизма на запад учат до 15 после които иска да продължава да става вишист, но трябва да плати дебело а тук до 23 се мъкнат по училищата с държавни пари. Да се спре финансирането за висшето образование така семестара ще е по 2000 лева но ще ходят сериозни студенти да се учат основно образование до 15 годишна възраст. Със спестените пари ще има безплатно здравеопазване.

69

Доволен

преди 13 години

Аз съм УДОВЛЕТВОРЕН от българското образование!!!! За 17 години упорит труд завърших Немската гимназия в Ловеч и Право в СУ. В момента съм на 27 години, знам три чужди езика и заплатата ми е по висока от тази на Президента (това е смущаващ факт но все пак). Имам щастието да работя с колеги завършили едни от най-елитните учебни заведения в света и определено имам самочувствието на равен с тях, па макар и роден през социализъм и отраснал в преход. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ МОИ УЧИТЕЛИ!!!!

68

go 67

преди 13 години

Obzalagam se che nikoga ne si bil v chubina za pove4e ot 2-3 sedmici (ako vyobshte si izlizal ot BG)! Inache nqmashe da govorish takiva gluposti!Hora, sprete da se oplakvate! Ima mnogo neredni neshta v stranata ni, no po-hubava ot neq nqma! Poznavam izkliuchitelno mnogo hora, koito bqha v chujbina i se vyrnaha! Nie vse si mislim , che parite v razvitite strani kapqt ot nebeto, a jivota e prikazka! Samo fantazii!Az samia sym v chujbina i bih se vyrnal vednaga, ako misleh samo za sebe si!

67

Митко

преди 13 години

В момента в Българските Вуз-ове е нещо страшно, за пример давам НБУ, УНСС. Учебни заведения станали емблематични с копуването на изпити, продаването на дипломи, корумпирани преподаватели, та чак и един "Октопод" е преподавател на хонорар там, говоря за Алексей Петров. Тия учебни заведения отдавна са престанали да бъдат бастион на българската наука и култура, вътре можеш да видиш студенти които не знаят защо са там, дроги, девойки изживяващи се на манекенки, демонстриращи висок стандарт.

66

Анонимен

преди 13 години

после мрънкат "вишист съм, а работя като барман"

65

Нерез

преди 13 години

С тези тричките бих си поиграл на чичо Доктор ...

64

Кирил

преди 13 години

Стига държавата е хрантутила професори доценти и академици с държавни пари и рушвети оцуцкаха много и станаха милионери и врякат за още. Реформа е ако се спре финансирането на висшото образувание така ще учат сериозни хора и родителите ще им се замислят дали да дадат за купони на детето си по 3 000 на семестар. По добре да го пратят в някоя кръчма да му дадат пет лева и там да копунясва. Основното образование да е до 15 годишна възраст да се съкрати безмисленият материал които се преподава.

63

до 62

преди 13 години

Наистина е така. Ставаме за сравнение. :-))))))))))))))))))))))))Водиш си детето тук и му казваш: " Това татковото е държава-блато. Държим я за показно - Какво може да бъде. Какво не трябва да бъде. Как не трябва да живеем ние."

62

Анонимен

преди 13 години

Те не че не знаят защо са на училище. Те просто не знаят къде се намират! Напълно деградирали - само чалга и пиене. ***!

61

до 55 - REAL

преди 13 години

Тези децата са пълноправни граждани на държавата.Имат всички законни права и задължения, включително право на глас. Те са влезли в университетите да учат ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ. ВИСШЕ. Наясно ли сте какво значи това?За какви деца ми говориш, след като протестират, че им спряли държавният бонус за майчинство по време на обучението? Ще учат ли, ще раждат ли, деца ли са, родители ли са??????????Всички сте се омотали и се въртите в един затворен кръг.

60

Анонимен

преди 13 години

Тези студентки на снимката се подготвят за групов секс / това е купона/ ! Затова в България няма специалисти,още от комунизма си беше така! Студентите само се събират на купони,пиянстват,правят разни оргии ,а за учене отделят минимално време.После на изпитите -студентите си плащат ,а студентките дават *** на преподавателите и така получават "ВИШО" образУвание ! Жалка картинка!

59

българче

преди 13 години

В БГ завършваш више и ставаш продавач-консултант в някой хипермаркет а за момчетата охранител в МОЛ.Ако си дете на някой голям шеф може да станеш посланник или менижър в татковата фирма. Това е переспективата ,затова и образованието ни е такова

58

ИСТИНИТЕ

преди 13 години

Всенародният български двадесетгодишен купон.Ако има наивници и ***, които да ни го осигурят.Бурни овации на Европата, както казват по селата.Не, че и в Европата някои не забогатяват от този наш купон бавно и методично,иначе досега да са ни спряли евро фондовете сто пъти. И въобще не е проблемът в кризата, а в примитивизма ни. "Удобно и угодно".

57

Анонимен

преди 13 години

Ох на батяяя, как сте ми налягали,...да ви подкарам наред.

56

Студент

преди 13 години

Е как да станеш специалист като компютрите на ТУ-Пловдив са от 70-тите години, а преподавателите са психопати или манияци?