104

Анонимен

преди 13 години

Господин Иванов,за 120 години стаж имаме в наследство половин къща 65кв в областен град,половин селска къща и тристайна панелка в София.Толкова с честен труд.Какви заплати са взимали родителите ви,какви са тези .наследствени''честни''имоти.Наглост до безумие.

103

ВАНКО

преди 13 години

КАКВО Е РАБОТИЛ ПРЕДИ 1989 ГОДИНА?????ДЕЦАТА МУ ИМАТ ЛИ ИМОТИ И БАНКОВИ СМЕТКИ????

102

BIG AL

преди 13 години

Това са копелетата от ГЕРБ::,Консултанти !!?? Ченгета от най- долен произход, АйТи- спецове, 'частни " бизнесмени , чисти , като сълза ...)Не , че и другарите от РЗС- са други ...::))))))Защо ли , с ченгетата в България ,почти НИКОЙ лекар, адвокат , дребен предприемач, свободни професии ..и други нормални граждани с ВИСШЕ образование , ..НЕ МОГАТ да се мерят по брой на апартаменти, парцели , и прочие ?????Ей, ***, ченгесарска, какво точно си "консултирал :"???

101

ванко

преди 13 години

И ОЩЕ 15 ИМОТА В ЧУЖБИНА?????

100

Боко Тиквата

преди 13 години

Истинските "НАГЛИ"!!!!Цецо Пудела да разследва!!!

99

ВАНКО

преди 13 години

БАНКЯ Е НЕГОВОТО ИМЕ/МИНЕРАЛНА ВОДА БАНКЯ,ИМОТ В БАНКЯ,СТРОЕЖ КЪЩА В БАНКЯ/????

98

Lapiovra

преди 13 години

Октопода вече е ясен: Боко, Цецо, Андрей и Со, сиреч ГЕРБ. Сега пишете минуси наволя, така броя *** във форума.

97

205

преди 13 години

С прабабите и прадедовците ще ги докарам и над 200 години трудов стаж...Утре ще си оправя CV-то!!

96

ВАНКО

преди 13 години

2 0 0 0 0 0 0 ЕВРО В БАНКОВАТА МУ СМЕТКА И ОЩЕ 15 ИМОТА В ЧУЖБИНА.И НЕ Е ГУЗЕН? НАПРОТИВ НАГЪЛ Е!

95

Смрад

преди 13 години

Намирисва ли каза???Направо си вони и смърди тази ***.....!!!

94

Дрът комсомолець

преди 13 години

Като другарят Иванов са още няколко десетки хиляди престъпници натикали се из всички партии, които обаче се свиват и си траят с надежда за незабележимост,но този е нагъл *** с повредени спирачки и без реална представа за народната омраза(може би е с у,но сега не ми се мисли)

93

По перваза

преди 13 години

А бе Иванов, много тъничко изкаш да се измъкнеш. Ако се докажело, че лъжеш, щял си да дадеш оставка. Правилно е да приберат имотите ти и в затвора, заедно с Цветанов. Когато ти си бил милиционер, аз бях директор на държавно предприятие. Началните ти пари били резултат от 120 г. трудов стаж, на баща ти, ***...Аз, жена ми, майка и баща ми имаме общо 145 г. трудов стаж.Днес имам една къща, една лека кола (на старо) и 4 лева в банка. Мога ли да уважа теб и съпругата ти ?

92

Анонимен

преди 13 години

Цяло престъпление е ,че нямам имоти!!!!!!Ами сега???!!!!Каква длъжност да заемам,какви консултации да давам!!!!!

91

ванко

преди 13 години

15 ИМОТА,2 ИМОТА В БАНКЯ КУПЕНИ ОТ ОБЛАСТНА УПРАВА /НА КАКВА ЦЕНА ?/ ,СТРОЕЖ КЪЩА В БАНКЯ,ДАДЕНА КОНЦЕСИЯ ЗА МИНЕРАЛНА ВОДА БАНКЯ СТРОЕЖ ЗАВОД И ПРЕПРОДАЖБА МУ ОТ СЪПРУГАТА.КЪЩА В С. РЕБАРКОВО,СОБСТВЕНОСТ НА ПАЗАР ЛЮЛИН,УЧАСТИЕ В ЧЕТИРИ ФИРМИ И ОЩЕ И ОЩЕ.....ЕЩО МИ НАМИРИСВА

90

генади

преди 13 години

Типичната комунистическа крадлива ТКЗС-рска мутра, като дялана с тесла!Абсолютен ***, най-вероятно плод на кръвосмешение!

89

Да

преди 13 години

Нямал влогове,бе Ванко...Имал само 2000 лв.,6000 евро и за зор заман-500лв. под възглавницата вкъщи-така каза човечеца днес пред Нова!

88

Анонимен

преди 13 години

"Не е престъпление да имам имоти"Каза шефа на сос и поднесе новия си специалитет и много лук...

87

До 82

преди 13 години

Пообърка малко общински съвет и правителство,но нали искаш да покажеш,че имаш "становище"!!!Карай да върви...важното е да ги оплюем!

86

Абе?

преди 13 години

Абе ***,аз примерно с женами работим учители по 35г,и си имаме 6 апартамента ,и бентли,декларирани за 2 милиона лева,и данъчните като ме проверят,КАК да ги обясня?а?А може и 1 самолет да имам,деклариран,и кво да кажа 200г стаж,дядо,чичо вуйчо-всички са бачкали за мен,,,хехехехе тея по *** от Гейчетата,,,аматьори са още,,и как си верват,то са Хора на Царчето де,те от него са прихванали да барат...

85

ванко

преди 13 години

КОЛКО ВЛОГОВЕ ИМА В БАНКИТЕ?ИМА ЛИ ИМОТИ В ЧУЖБИНА?ЗАЩО ГОВОРИ САМО ЗА ИМОТИТЕ,А НЕ СЕ СПОМЕНАВАТ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ?