41

ами никак

преди 13 години

ненр малко цяла българия в магистрали,а бсп-абв,колко направи и сигурно при тяхното управление вземаше 10 000евро заплата смотън червен ***.

40

Деница

преди 13 години

Целият този шум е заради огромния дефицит в НОИ. Няма пари ,много фирми фалираха и НОИ не може да събере необходимите средства за пенсиите и соц.помощи ,които се дават. Има огромна дупка ,именно за това ще вкарат пари от частните фондове . Всичко е грешно водена политика .

39

Анонимен

преди 13 години

Бойко дойде собещание ,че ще направи живота на българите по-добър отколкото беше до тогава , хората го избраха и започнаха да чакат да им се подобри живота-- подобри ли се живота им през тези 2 години ? остават още 2 години ,,,,ама не знаех, че мисли да управлява до 2034 г. е това е новото ,,,,

38

Анонимен

преди 13 години

Ама и снимките ви.....Бойко ще повръща ли,кашля ли или се прозява....?

37

РАЗБЕРЕТЕ

преди 13 години

Целия този шум за пенсионна реформа е за да не гръмне скандал за откраднатите пари от Частните Пенсионни Фондове.В тези Частни Фирми са ПРЕВЕДЕНИ Десетки Милиарди ,а в момента в техните Портфейли има няколко милиона.

36

на баба ти

преди 13 години

не рабираш затова пшо-добре *** помирисаи на доганоглу к..а,защото пак тои ще управлява тъпите българи.

35

one

преди 13 години

Evala Pich, Kaza go mnogo dobre. Vsichki Heitari da Imigrirat.

34

Цербер

преди 13 години

26 проблемът и спорът беше, че Дянков искаше да намали сумата на плащанията веднага, като увеличи възрастта на категорийните работници, и да вземе не 100 млн. от личните партиди на хората, а всичките 300 млн, за да скрие дефицита в НОИ. Просто системата е пред фалит, и това споразумение скоро ще я срине. Ако Герб си изкара мандата ще сме като след война, единствената разлика ще е, че ще имаме магистрали.

33

Желев

преди 13 години

Писна ми да плащам на държ.служители,партии-*** и ***-още по-големи ***. Една шепа народ издържа хора с два пъти по-големи заплати от техните.Как се издържа ?

32

истината

преди 13 години

Информирай се добре преди да манипулираш хората. Френския сенат прие да се получава ПЪЛНА ПЕНСИЯ НА 67 ГОДИНИ......минималната възраст за пенсиониране от 60 на 62 години, а за пълния размер на пенсията - от 65 на 67 години

31

до 22

преди 13 години

Поне плащат ли ти за преводач-ка?

30

Снимката!

преди 13 години

Вместо да пишете глупости загледайте се в графиката на снимката!Вижте и как са се стреснали Тренчев и Димитров.И си направете изводите.

29

Анонимен

преди 13 години

Много мой познати умряха по на 61 години ,само това ще ви кажа,,,, и са живяли в едни по-добри времена !

28

mell

преди 13 години

smeshnici .....tupanari, a nie naroda sme oshte po tupi...vuv france horata se poburkaha ot stachki, nie estestveno shte si pishem tuk i shte negoduvame....aaaaaaaaaaa.......63 i 65 ....!!!!!!!!!!!!

27

Желев

преди 13 години

,,Запяхя в един глас,,.А как иначе.Още не са започнали,но няма да развалят масата я. А песните предстоят. А за снимката на Боко - голям залък е лапнал май.

26

Анонимен

преди 13 години

Цербервсеки, който ПОНЕ МАЛКО РАЗБИРА ще направи ПО ДОБРА РЕФОРМА от тая простотия, дето я спретна ТИКВАТАсега хем пенсии няма да има, хем пенсионирането става на 100 години, хем тиквата прилапа пенсионните фондове да си ги харчиутре ще ги откриете като комисионни в банката на цветалинкатолкоз

25

Деница

преди 13 години

Айде стига с този Станишев. Нищо общо няма тук .Става въпрос за нашите пари и нашите пенсии . Защо ще вдигат възрастта при положение ,че знаят каква е продължителността на живота в БГ. Ние не сме Европа .А младите ,какво ще правят те . Къде ще работят или целта на управниците е да ги прогонят пак. И това не е релана реформа ,това е замазване на очите на синдикатите. Хората трябва сами да решават колко ще работят .Това е лично право на всеки свободен гражданин :) Никой няма право да му налага !

24

Цербер

преди 13 години

Плачем за ръст на икономиката, увеличение на пенсии.... за да се намали разликата в доходите между нас и богатите в ЕС. Кажи ми човек който казва,че прави най добрата пенсионна реформа в най бедната страна в ЕС не е ли луд за връзване. Най добрата пенсионна система е тази с най високите пенсии и със сигурност не е България

23

Анонимен

преди 13 години

Тя голяма реформа, пич. Дали ще доживееш за пенсия? А дай боже стигнеш, колкото време си мислиш че ще взимаш пенсия? 5 годинки дали ще излъжеш? Какви глупости само.Аз цял живот ще се осигурявам за да мога да получавам 5-6 години едни смешни 200 лв. Винаги съм бил неосигурен за по-висока заплата. И така ще бъде занапред.нямам намерение да изхранвам *** в тази държава.

22

Анонимен

преди 13 години

само да ви преведа, щот гейберите като заговорят не им се разбирана гейберски `направи реформа` - на български `бойко открадна и тези пари`толкоз