136

totenkopf

преди 13 години

чета по-надолу в коментарите, тези били толерантни онези били, абе чувате ли какво говорите, толерантни са докато емигрантите им върщеха черната работа за без пари, в момента който трябва да ги хрантутят и да се съобразяват с тях тази толерантност изчезва като пролетна дъга, специално за германците и австрийците понеже имам лични наблюдения мога да заявя, че те са особено дисциплинирани и по определени причини досега си траеха, но иначе не могат да дишат и не броят за хора каквито и да е емигран

135

...

преди 13 години

Ако се направи *** ДЪРЖАВА и всички роми, от цял свят, се изселят там, съм 100% убеден, че тая държава, дори никой да не я напада и всички да я пазят, но без да и дават пари съм 100% убеден, че тя няма да просъществува!!! Гадно е, но като, че ли те са или, по-скоро не са като другите хора!!! Незнам защо обаче!

134

до ицо

преди 13 години

Децата ми учат заедно с немци,турци ,аржентинци и араби,Това са етносите от класа на сина ми.Имам много познати и в Кройцберг и в Нойкьолн и в Моабит и в Шпандау и в Райнекендорф и пр. там също паралелките са смесени,няма изцяло немски класове в райони със смесено население.Немците не са българи,т.е. интелигентна нация са!И ако имат някакви претенции,то те обвиняват цели етноси,а конкренти лица,които са в нарушение.

133

Joe

преди 13 години

сетих се за един много подходящ анекдот по тази тема:Въпрос: Какво е един *** на луната?Отговор: Проблем!Въпрос: Какво е всичкото *** на луната?Отговор: Проблема решен!

132

Адолф

преди 13 години

Въобще не е случайно,но е твърде късно!Ще си сърбат попарата съвсем скоро!

131

Joe

преди 13 години

Искрено се надявам тази тенденция да продължи. Иначе сме обречени.

130

Адолф

преди 13 години

Продължение:омагьосан кръг и голяма пералня за пари са думите,които ми се появяват в главата!Но тепърва ще мрънкат,март 2011 влизаме в Шенген!Всичкото *** на влака и аре у лево(на атласа)!

129

Адолф

преди 13 години

Статията много повърхностно описва проблема!!!г-жа Димитрова,всичко е вярно,но нещото,което премълчахте (едва ли не го знаете) е, че цялата тази политика на политическа коректност и най-вече на социални помощи за ***,които ги мързи да работят и учат е прокарана под огромния натиск на западни псевдохуманни организацийки,като БХК, фонадия Сорос и тн.Какво се получава - от Западът ни натискат да ги издържаме,а като отидат там,ни ги връщат обратно,щото не искали да се социализират..

128

totenkopf

преди 13 години

на последните избори в ултра либерална Швеция националисти влизат в парламента, в Австрия също, в Италия и Франция настроенията са повече от ясни,в Швейцария забраниха строежа на джамии, сега и изказването на канцлера Меркел, мислите ли , че това е случайно...

127

Joe

преди 13 години

Нямал съм си нищо общо с ***, не искам и да имам. Но! Откак съм завършил образованието си, работя и се осигурявам на максималната ставка. Не съм пропуснал да си платя данъците нито веднъж. Плащам и данъци и за автомобил и за жилище. А помощите, които толкова те притесняват се наливат в неправителствени организации като Евророма и др. Сега си направи една сметка, кой прибира тези помощи. Не напразно онзи престъпник Кънчев го помилваха.

126

За Германците

преди 13 години

Познавам доста немци. Живял съм в Германия и тяхното мнение за турците е изключително лошо. Грам не ги искат в страната си. Просто по ред причини все още не го казват на глас.

125

до 125

преди 13 години

Германия наистина си е на германците, а турците рано или късно ,в по-голямата си част ще си ходят!

124

ти не си добре

преди 13 години

1 ,2 или 5 политици,не представляват мнението на целия народ!Тук се говори за нагласата на обществото!За разлика от българия тука преди избори немците не излизат с плакати -"Германия е на германците,турците да си ходят в Турция,а *** където и да е,но не и тук". Това нещо го има само в кирлива българия !

123

totenkopf

преди 13 години

Arbeit macht frei !

122

Ицо

преди 13 години

Анонимния, ДЕТО ДЕЦАТА МУ УЧАТ С НЕМСКИ ДЕЦА - защо не ги пратиш да учат с турски деца, в Кройцберг или Нойкьолн, примерно? А?? Я си поговори по-сериозно с родителите на съучениците на децата ти, питай ги, дали те биха си пратили техните да учат с турци? Питай средностатистическия немец, който още не е пропит от Йегамайстър, колко му е приятно навсякъде по улиците да се разхождат със забрадки? Питай по-старите, те съвсем не са такива нацита, каквито лицемерни "либералчета" като тебе ги наричат.

121

Дедка

преди 13 години

Така е, но уви...

120

гурбетчия

преди 13 години

Няма да се учудя,ако твърдиш,че българите не крадат от помощите отпускани от ЕС за ***!Ако кажеш,че не сте лъгали *** и винаги сте им плащали като ви работят нелегално!Май тумора сте самите вие!Така сте "възпитавани",но това рефлектира негативно и върху самите вас!Не случайно сте най-бедните в света!Така е защото винаги сте свикнали да прехвърляте вината на други.

119

linker

преди 13 години

100 пъти съм го казвал и пак ще се повторя. Прекратяване на всякакви помощи ако имаш повече от три деца. Правилото да важи за всички, така че да няма засегнати малцинства. Който може да си позволи да има 4то дете, ще си отглежда децата сам, а не да разчита на държавата. Да видим дали *** ще продължат да се размножават.

118

Ицо

преди 13 години

ПРИВИЛИГЕРОВАНИ ДЕЦАТова са децата на т.н. уж "самотни майки с нулев доход БРУТО". Под този лукав евфемизъм се крият малки, по-големи и още по-големи *** момиченца-майки, които нямат и един работен ден, и съответно НЯМАТ И НАЙ-МАЛЪК ПРИНОС в приходната част на бюджета и социалната каса.Техните *** не само получават детски, но за тях детските не са 35 лв., а 80 лв. на месец ! Как става тая хватка ? Ами мургавелчетата получават 3 броя детски, по 3 различни начина : 1) - Най-напред 35 лв. са детските по ЗСПД. 2) - След това още 24,15 лв. социална помощ, за достигане на т.н Диференциран Минимален Доход = ДМД, по ПП на ЗСП.Тази привилегия е дадена по член 9, от ПП на ЗСП.3) - Накрая още 20 лв. за всяко *** месечно от "Евророма" - дето уж са бедни.4) - Още 78 лв. се дават месечно на самите *** "самотни" майки, пак като ДМД по член 9, от ПП на ЗСП.- Заедно с еднократните помощи за бременност и раждане, тези 78 лв. стават 80 лв.Така че всяка *** уж "самотна майка" с 1 дете си докарва,2 х 80 = 160 лв. месечно, с 2 деца - 240 лв. и т.н. А с минималните 5 деца ... 480 лв. чисто на месец.Заедно с "Кратната" и Енергийната помощ стават около 530 лв. чисто. Ако обаче "трайно-безработната" с 5 деца, отиде да работи в някоя шивашка фирма - (в сферата на фантастиката) там ще и напишат ордер за 300 лв. БРУТО заплата. Веднага тези 300 лв. ще и ги свалят от помощите, а другия месец тя ще получи вместо 300 лв. БРУТО, само 235 лв. чисто. Тоест ... в резултат на това че не е лежала и се е трудила, нейното семейство ще бъде лишено от 65 лв. ! Или казано математически, тя цял месец е работила за имагинерните "- 65 лв." !Чакате при горните закони, да станат от леглата и да тръгнат да работят ?! МНО-о-о-о-ГО ЩЕ ИМА ДА ЧАКАТЕ !!!

117

7654321

преди 13 години

ДО:117""Самите германци нямат нищо против турците"Абе *** преди два дни Ангела Меркел каза, че германците и турците НЕ МОГАТ да живеят заедно и че все повече германци са разочаровани от мултикутурализма!?!?!