478

Цар Киро

преди 13 години

ЦЦ - Цар Цецо..

477

АСИ

преди 13 години

БОЖЕЕ КОИ ЗНАЕ КАКВИ ГИ Е НАЦВЪКАЛ ЦВЕТКО.

476

ДПС+БСП=Първанов и К

преди 13 години

Така ти си мислиш. Важното е Чевената Безбожна *** да намалява , нали са Предатели на Рода Български.

475

Анонимен

преди 13 години

do 477 Почни да даваш консултантск услуги като Цецо :)))))))

474

sweden

преди 13 години

hehe tiya na vseki vsi4ko znayat sega neznayat li ot ikadesa do6li parite mayko mila gorkata ni BG DA PITAT OKTOPODAA XAXAXAXAX

473

БТА

преди 13 години

Журналистите Иво Инджев и Сашо Диков бяха гости в "Шоуто на Иван и Андрей: "Алексей Петров има документи, от които личи, че апартаментите ще се окажат най-малкият проблем на Цветанов в това, което предстои", обяви Сашо Диков...

472

Анонимен свидетел

преди 13 години

Не разбираш ли, че "ПОЛИЦЕЙЩИНАТА" пак е от червените кхмери или просто искаш да заблудиш останалите с плоски трикове.

471

Анонимен

преди 13 години

Жена ми все ми разправя ,че съм мързел и не работя---- верно си е за двайсет години демокрация , постоянно работих някой лев може и да съм укрил нещо да не съм платил .обаче нямам един лев скътан,явно съм некадърник.

470

hrana za vsi4ki

преди 13 години

слагайте минуси, *** червени! винаги ше си останете прости червени загубеняци. Цял свят ви се смее и на *** идеология и на простите ви глави!

469

АСИ

преди 13 години

ЦВЕТКО КАЖИ КАК СТАВАТ ТИЯ НЕЩА,АЗ СЪЩО ВЯРВАХ ВЪВ ВАС ГЕРБ,НО ВИЕ СЕ УКАЗАХТЕ СЪШТИТЕ КРАДЦИ КАТО ПРЕДИШНИТЕ..ЖАЛКО ЗА БГ.

468

gtf

преди 13 години

айде бе ЦЦ - нали си мъж - полицай. Излез и кажи от де са тея пари. Тва е лицето на държавата, на полицията на държавността - един шубелия и може би престъпник.

467

ДПС+БСП=Първанов и К

преди 13 години

По-добре ПОЛИЦЕЙЩИНА отколкото ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ

466

Анонимен

преди 13 години

Не е Цецо най-голямото зло,просто е един от останалите,колкото и да се пъчи и да сочи с пръст другите,видяхме го колко струва.Ще каьете лъжи е всичко и компромати.Да ама не,защо само за него като има толкова други,май има и истина във всичко.Ще се окаже,че крадеца вика дръжте крадеца.

465

sostin

преди 13 години

ei kak gi pestqt tia pari be maa mu stara ...tc tc tc tc tc tc tc

464

dakata

преди 13 години

i az iskam da sam lider na partia

463

до ч.идиот 462

преди 13 години

Да работим за вас.... ха-ха-ха. Хайде пробвайте вие да поработите за нас. Вие кога сте работили, бе негодници? Не можете да работите. В извънредни, върхови случаи, като този на цвръцко можете консултации по прескок на коза. Да не би да сме ви роби? Защото по конституция пише, че министрите са ни слуги. Значи трябва да ви уволним, щом ни крадете, крадливи слуги. Впрочем, уволнени сте и ми върнете откраднатото.

462

Аамет

преди 13 години

Я оставете човека на мира ! Доган само от една "консултация" гушнал 2 млн и го изкараха невинен ! Нагла държава,нагли съдии,нагли и крадливи депутати. Явно такъв ни е чипа.

461

Анонимен

преди 13 години

Може, ако имаш "политическа воля" хахаха

460

Анонимен свидетел

преди 13 години

Не разбирам съвременния мазохизъм на българите. Някой им наднича в къщите, бърка им в джобовте, кори ги на всяка крачка и ги обвинява за световния ред. Не им оставя пространство, нито избор, нито воля - така потребни за едно човешко същество, а те го боготворят и търсят оправдание за действията му. Това не разбирам - някакви полит теоритици, определят денят ни още от закуската - леви, десни, центрирани маскаради, а ние забравяме да живеем свободно и според собствената си воля - изконно право.

459

111

преди 13 години

И на мне ми трябват някъде толкова към 125 000. Може л ида се наредя на опашката