26

IND

преди 13 години

"Нещо много взеха да стават феновете на Цветанов, коментарите вървят бавно.. Явно екипа на опозицията още не е влязъл в тази тема :))"Не просто сега назубрят новите клиширани фрази изпратени им директно от Позитано и после ще налазят темите :)

25

провинциалист

преди 13 години

първо нищо не е доказано а има само основателно предположение за ТРАКТОРА,второ ТРАКТОРА ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ПРОГОВОРИЛ,трето досега имаме само изявленията на ЦЕЦО-комплексаря,така че ТЕПЪРВА ПРЕТСТОЯТ УРАГАНИ И БУРИ В ПОЛИЦЕЙСКИТЕ СТРУКТОРИ,защото и ТРАКТОРА Е БИЛ ЕДИН ОТ ТЯХ И СИГУРНО СИ ИМА СВОЙ АВЕРИ КОЙТО ЩЕ ПРОГОВОРЯТ,ВСИЧКО Е ПРОСТА ЛОГИКА ОТ ЗАКОНИТЕ НА ФИЗИКАТА,тъй че ЯНЕ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА ОСЪДИ ЦЕЦО ЗА КЛЕВЕТА....

24

Анонимен

преди 13 години

Цветанов заради Яне Мургина влезе в съда, а заради теб още никой! Така че аз ще си избера на кого да вярвам:)))))))))

23

иска да замени мутри

преди 13 години

Поредната миризлива партенка на човека, с вид на пребито от съдбата куче! Толкова ли не можете да разберете, че Цветанов не води никаква борба с престъпността? Той само иска да замени мутрите на конкуренцията със собствените, гербави мутри!

22

Nasko

преди 13 години

Не му се сърдете на агрономчето:)))То не знае в кое поле, какъв сорт тикви да засее:))Сидеров, събра една част от ***/мафиоти/ ама той не знаел нищо, Яне, и той горкия, ама да ги оплачеш бе:)))Има и едим друг гей, който гледа да се реанимира - Я.Дачков:))Докога бе , защо си мислите, че България е бостан и в него има само тикви??И Янев и Сидеров, само промивата общественото мнение, нека някой от пишещите във Форума тук, да си спомни само за едно ДОКАЗТЕЛСТВО от тях двамата?

21

подлизуркото

преди 13 години

яне ,подлизурко мазен- май се оказа че А.Петров/престъпника/ ти е шефа .А!

20

Анонимен

преди 13 години

Ами то това е цаката бе тикво, да скриеш лъжите между истини. Много си ограничен и глупав, да знаеш.

19

Анонимен

преди 13 години

Знаете най-големите разкрития на Янев в кой период бяха и защо след това не са се случили подобни разкривания"*Това как да се приема? Че Янев е казвал истината ? Ако това е така значи че АП знае не само много но и верни неща.... родния физкултурник май удари на камИк и то голям то се мисли и после се говори !

18

Анонимен

преди 13 години

време ви минало държавна сигурност, обишам ви, збогом

17

пребито от съдбата к

преди 13 години

Човекът, с вид на пребито от съдбата куче, в случая пудел, продължава лае и да съска срещу другите! А ти къде беше през последните 20 години, другарю Цветанов? Защо не излезе един път на демонстрация срещу тогавашните правителства? А се криеше зад широкия гръб на БКП и на спонсора на баща ти Григор Шопов? Защо още преди 20 години не се захвана да се бориш срещу престъпността, а предпочете да се занимаваш с мутренски дейности?

16

1

преди 13 години

Пускането под домашен арест на престъпник, винаги е в полза на мафията. По този начин се въздейства психологически, на свидетели и на всички които участват в целият процес. Така е било в Америка още преди мноооого години, но в България индианците станаха много..И това с психологическото въздействие е достатъчно мощтно "оръжие", да не говорим за другите методи..*** народ, слаба държава!

15

Иван

преди 13 години

Яне разкри далаверите на Мургина,Яне разкри за навлизащия в България радикален ислям,Яне първи разкри за милиардите на приятелката на министър- председателя Боко тиквата - Цветелина Бориславова,Яне първи разкри кой е собственика на Си банк. Нещо да е излъгал Янев или подвел. Е как няма да го нападат крадливата,управляваща хунта от олигарси. А за народа замразяване на доходите,увеличение на хранителните продукти,ток,газ,горива..Коментара е излишен нали....ТОВА Е . ОСТАВКА БОКО ТИКВА - ОСТАВКА

14

Анонимен

преди 13 години

Яне ле вакло ягне, Яне ле пиле шарено ....

13

хаха

преди 13 години

Нещо много взеха да стават феновете на Цветанов, коментарите вървят бавно.. Явно екипа на опозицията още не е влязъл в тази тема :))

12

Анонимен

преди 13 години

Абе щом е *** е достатъчно за да е виновен...Няма к'во да се обсъжда. Давай Цветанов. Само бой за такива нагли и безродни продажници.

11

Анонимен

преди 13 години

Цецо нанесе токова много удари на мафиятя, че е нормално Кръстниците/Альошата и Р.Петков/ и марионетката им Яне да разиграват тоя театър

10

Анонимен

преди 13 години

8-ми, много му е чудно как Сидеров като е луд прави смислени неща...Не че съм гласувал за Атака, но мисля че са ти промили мозъка с тази лудост на Сидеров. Един луд човек, няма как да прави смислени неща......

9

фиро

преди 13 години

Яне и РЗС са създадени, финансирани и управлявани от А.П. и интересите които представлява. Това мисля е ясно дори и на слона в зоологическата градина.Яне е поредния *** в парламента. Лошото е че има много като него.

8

Анонимен

преди 13 години

Цецо си е милиционерче, което е решило, че щом той е казал нещо, то е вярно. В повечето случаи си е прав, ама не може да се осъди някой само защото милиционерчето е казало, че така трябва

7

Анонимен

преди 13 години

Янев е една мижитурка, която се има за голяма работа. И без това никой не го уважава. Сега използва случая с Алексей Петров да си вдига рейтинга, на него му харесва хората да му обръщат внимание. Преди като го изгониха от ГЕРБ много се канеше, че щял да им го върне и да съжеляват.. и какво направи - едно голямо НИЩО. Сега пак много говори и нищо няма да стане .. пълен ***. Той и Сидеров е луд, обаче има повече смисъл в нещата които прави