56

ВР

преди 13 години

Тая поне сега се уреди ще му мисли какво ще става и какво да прави чак на другите избори. Ама цецко да вземе сега да потърси неофициално обяснения, какви ги върши от баща и /пожарникаря / дето я препоръча и уреди като наш човек на този пост . А баджанащината и уреждането беле вече мит и порочна практика през миналите 20 години.

55

кака Пенка

преди 13 години

Тя самата обяснявала напълняването си със здравословни проблеми. Дори обявила, че излиза в отпуск за 3 седмици, за да се оперира в чужбина. честна и прозрачна от всякъде.......това е новия морал на ГЕРБ,а толкова много хора им повярваха..........дано само това девойче да не предизвика дявола ,с глупостите дето е лъгала.........човек не бива да предизвиква съдбата

54

Анонимен

преди 13 години

тея там на работа ли са или ходят да се е*аткакво е това облекло на снимката ?

53

KU4E

преди 13 години

Тази Илиева си е направо измамница! А и може би с психически проблеми! Как може да си толкова алчен, че да криеш бременност за да запазиш службицата сладка! И кои са тези лекари които са издали фалшивите болнични! Абе луда работа! И това е политическия ни елит! И баща и е шеф на пожарната! Голям резил. Веднага шефа на политическата партия в която тя членува да си влезе в ролята! Тази мадама е супер кариерист! Да си ходи! не искаме такива мошеници!

52

Amenhotep

преди 13 години

Хора, които познават лично Калина Илиява са ми споделяли, че тази девойка става само за едно нещо ... за това нещо, заради което сега е бременна. Хубаво е момичето, не може да му се отрече. Но не може да се отрече че е и крайно глупава и некомпетентна (всъщност, те всички кадри на ГЕРБ са силно некомпетентни, така че това не е изолиран случай).

51

Неутрално

преди 13 години

Прочетох 44 коментара и забелязах, че никой не отчита добрата вест, а именно,че ще има още едно българче....А по въпроса за "фалшивите" болнични не беше ли редно Джурналистите да питат и другата страна...???? все пак това може да не е така, нали ?

50

456

преди 13 години

Някой така разбират щастието от поява на дете - като болест!!!

49

Зигфрид

преди 13 години

30% от издаваните болнични са менте, обяви в парламента социалният министър Тотю Младенов."Сериозни санкции чакат личните лекари, които дават фалшиви болнични", зарече се той.Още по тематаМинистърът допълни, че за първите три месеца на годината НОИ е платил 17 милиона лева повече в сравнение с 2009 г."Не можем да продължаваме да се лъжем един друг. Трябва да се дисциплинираме работодатели, работници, контролни органи и самата държава, за да не бъде ощетяван НОИ", призова Младенов и припомни, че "при комунизма се лъжехме и видяхте докъде я докарахме".Така се кълняха управляващите преди няколко месеца, Не само Тотю Младенов, ами и премиерът се изказа по темата, че хората си пускали болнични и отивали на почивка в Гърция....Интересно ми е сега, работодателят на тази госпожа - министър Найденов, пък и големият началник Борисов, дали ще си мръднат пръста, да проследят този ЯВНО ФАЛШИВ БОЛНИЧЕН?! Или ще стане като с отпуските на заместик кметовете на Фандъкова и на Христина Митрева?! Всички пак ще сме равни, ама гербавите кадри ще са по равни?!?!

48

Анонимен

преди 13 години

Майната й на тая.Въпроса е че липсват 1.2 милиарда и кой ще ги плаща ? По чия вина ?Веднага да се конфускува цялото имущество на тея,да се продаде и с парите да се разплати на производителите.

47

456

преди 13 години

Абе то нали министъра е хайван доктор - как така не е забелязал, че овцата е бременна? Или Боко не разбра и той от тези неща и си мисли, че пълнеенето е само от преяждане с бял хляб и пасти?На кого ги разправят тези глупости???

46

dok

преди 13 години

ами де са болничните преди раждане, или тая е извънземна, ражда и тръгва на работа До кога ще правят на ***?

45

Анонимен

преди 13 години

Е добре, как може да криеш, че ще ти се роди дете, не мога да разбера... То нали все някога се разбира това нещо, не може да остане в тайна? Жив човек е това... Няма да го захвърли някъде за осинпвяване, то ще излезе наяве? Не мога да разбера такива безнадеждни лъжи... Аз тая я изхвърлям на мига само заради лъжата!

44

рм

преди 13 години

Ама,как може да се лъже за такова нещо.Не и е чиста работата на тази жена.Старите баби казват,че на такива майки дето крият бременността си,децата им са недъгави

43

Анонимен

преди 13 години

Много интересно започна да става в управленските среди! Следят и тормозят населението да не може да взема болнични и да ходи на работа до изнемога, а "честните" гербери показват най- безпардонно, че забраните са за другите, но не и за тях! То бива, бива тоталитаризъм и безочие, ама чак толкова... Надминаха и времето на Тато!!! Следващият път- БЕЗ ВАС!!!!!!!

42

ангел

преди 13 години

абе точно с това не съм много запознат, ама все пак ми се струва, че да представяш документ, че си болна, а всъщност да си бременна, си е документна измама. още повече когато си на такъв пост, и още повече когато сама си казваш, че умишлено си представяла невери данни, ЗА ДА СИ ЗАПАЗИШ МЯСТОТО. ало, прокуратурата? или законите са само за данъкоплатците....

41

Циганче

преди 13 години

Божеееееее, глеам и не веавам на учите си!!!

40

pege

преди 13 години

сапунка ала роднини Какво е пожарникар - влязъл в правият път полицай, ама се си е бо_______

39

Анонимен

преди 13 години

Представила болнични за тежко заболяване и едва преди ден е потвърдила лично, че всъщност всеки момент ще роди. АКО Е ПРЕДСТАВИЛА ФАЛШИВИ МЕДИЦИНСКИ ДОКУМЕНТИ Е ИЗВЪРШИЛА ДОКУМЕНТНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ЗА КОЕТО ЗАКОНА ПРЕДВИЖДА ЗАТВОР.

38

капо

преди 13 години

Цирк Борисовски представя новата си програма...

37

Анонимен

преди 13 години

1,2 милиарда неусвоени средства! Какво друго сте очаквали от пожаромилиционери? Това с болничните е някаква фасулска работа в сравнение с резултата от "управлението" на тия.