8

Анонимен

преди 13 години

Грешиш-всеки с българско гражданство по произход е подписал декларация за българско самосъзнание, плюс декларация за българско самосъзнание на поне един от родителите му. Освен това съвсем доскоро се искаха и документи за български произход-например-църковни свидетелства, дипломи, удостоверения, декларации на името на баби и дядовци. Немислимо е ако си "антички македонец" да подпишеш декларация, с която се кълнеш в български произход

7

ined

преди 13 години

до 3: Повечето македонците карат с български номера не заради любовта им към България, а заради ограниченията които наложи Македония за вноса на стари коли.Вкара някоя бричка от западна Европа, регистрира я в България и Македония остава с пръст в г*з откъм мита и акциз.

6

ask

преди 13 години

Абе това сръбско-албанско племе докога ще ни се катери по .....Ама къде ни е правителството да защити нашите граждани? Къде е Бойко?

5

марко

преди 13 години

няма такова нещо,3г.карам с австрийска регистрация в България само застраховката и данъка се плаща в Австрия

4

струма

преди 13 години

Комисията по досиетата освети информатор и нанесе удар срещу сигурността на България Днес, 2 октомври 2010 3 коментара 239 прочита Главният редактор на омовския в. Народна воля Г. Христов от 30 г. агент на ДС, водел за носа македонистите в Скопие и АвстралияКомисията по досиетата извади нов списък с агенти на бившата Държавна сигурност завчера, голямата изненада в него е името на Георги Стоев Христов от Благоевград, който е главен редактор на омовския вестник Народна воля. Редакторът на вестника на македонистите е агент на ДС със сериозен стаж. 30 години той е водил за носа югославските, а после македонските тайни служби и официални власти, затова въпросът е дали с обявяването на новите имена на сътрудници на бившата ДС Комисията по досиетата не е нанесла поредния си удар върху сигурността на България.Георги Христов е роден през 1931 година в село Яново, област Благоевград, пише в досието му. Бил е вербован от служител на ДС, когато е бил 24-годишен, работил е с агентурни имена Руси и Слави. Секретната му дейност се е водила на отчет в Районното управление на МВР в Сандански, Областното управление на МВР във Варна и в структурите на Държавна сигурност в Благоевград. В качеството му на собственик на фирма Херонея 338 Георги Христов е оглавил и години наред ръководи, редактира и поддържа връзка с македонските структури не само в Скопие, но и по света, в качеството му на главен редактор на омовския вестник Народна воля, който за първи път излиза в Австралия през 1980 година, а след това започва да се печати в Благоевград. Агентът на ДС Христов пише в него под псевдоним Ян Пирински. Целта на изданието е да внушава македонистични идеи у привържениците на ОМО Илинден.Според запознати появата на Христов в списъка на комисията ще предизвика грандиозен скандал и у нас, и у комшиите.

3

Анонимен

преди 13 години

Българската държава трябва да помогне на нашите братя, които са запазили българското си самосъзнание в Македония

2

Анонимен

преди 13 години

v koiato darzava zivee6 postojanno tam trjabva da registrira6! taka e v EC to da gi preregistrirat i njama da imat problemi

1

марко

преди 13 години

измислена държава с *** закони