196

ьяа

преди 14 години

Тос работи за МВФ и за америка.Тоз е предател

195

Анонимен

преди 14 години

Тоя съм го виждал как си върви и си се усмихва и си приказва сам.

194

Анонимен

преди 14 години

Не виждате ли как е вперил поглед в Бъдещето, изпушил цигарка за марихуана и глада как розови слонове играят казачок.

193

Анонимен

преди 14 години

*** си Дянков *** си за теб и твоя Герб ще гласуваме ама друг път народееее докога ще спишшш

192

мале мале

преди 14 години

Мен не ме интересува какво ще пишат вестниците /може е да е платена статия/.Важното е положителните сигнали да идват отвътре.Но от вътре нищо няма- няма нито положителни нито отрицателни .Народа го е *** да си каже истината.Според мен положениетона никого не е добро ,но си траем от страх.Всеки има семейство -не е за предпочтане да се изказваш негативно особено, като знаеш кой управлява.И малко заприличва на режим.82068

191

Един от народа

преди 14 години

Широко им е около врата и за това се усмихват когато се надпренварват да дадат изявление кой колко повече хора предлага да съкрати от работа и да ги остави на улицата.Кажете ми какво ще правят тези хора когато изведнъж останат без работа със заеми и др.задължения,благодарение на "демократите".

190

Анонимен

преди 14 години

Каква двойка, Мента Стоянова и Психо Пицов!

189

Чарли Чаплин

преди 14 години

Тая Шменда Стоянова ми прилича малко на моника Люински с тази муцунка, какво ли са правили с Хер флик преди пресконфепенцията? А иначе те от ГЕРБ никога нищо не са разбирали, това не е сефте, че пак не разбират.

188

Svilen75

преди 14 години

Че как ще разбират като им е толкова акъла??? Нямат капацитет герберчетата, това е положението. Малко ли предложения дадоха от Синята коалиция? На всичкото отгоре започнаха като БСП навремето - защо ни критикувате, бееее, гледайте положителното (макар, че къде да го видим). Жалки са. Още по-жалки ще бъдат като ги изгоним преди да е свършил мандата им на тези некомпететници. Само, че колкото по-рано, толкова по-добре за целия народ

187

помощ

преди 14 години

Помощ! Масларова е отслабнала и се е появила пак под прикритие :))))

186

Венелин

преди 14 години

Те са си все така тези - нищо не знаят и нищо не разбират! Така няма да разберат и когато народа им бие шута...

185

али

преди 14 години

за каквото и народа и това ли не разбра ?????

184

Наско до Анонимен

преди 14 години

Не пиши, като не знаеш нищо!В България, освен да критикуваме и обиждаме знаещите и можещите...друго можем ли?И с това че при Жан Виденов се е крало, пак не си наясно!Него го свалиха НЕГОВИТЕ ХОРА ОТ БСП, защото, не поиска да предостави, газовите ни магистрали на Руснаците/за покупка/ и въведе ограничителна такса за Износ на житото, свалиха го, защото не беше с ОЛИГАРСИТЕ, които предизвикаха всичко до неговото идване, както фалити на банки, и маржа на долара!ЧЕТИ, а не пиши Анонимно!

183

Наско

преди 14 години

Делянчоооо, ами имат право сините, защото играете кючек, а не управлявате правилно кораба в буря!Защо не можете да разберете, че с "Чужди" пари се работи най-добре, дисциплинирано, и има ефект, когато са вложени ЦЕЛЕВО!1млрд.евро инвестирани сега в Инфраструктурата дали ти е ясно какъв Мултиплициращ ефект ще има в/у малкия , средния и голям бизнес??Знаеш ли колко нови работни места и заплати ще има, а да знаеш, тези пари, ще отидат в друга сфера , хранително-вкусова промишленост?*** СТЕ !!!

182

Анонимен

преди 14 години

Това, че други са крали, не оправдава Костов. Може би само по времето на Жан Виденов се крадеше повече и по нагло. Гаргамелчето нещастно, ще ми се прави на спасител на България!

181

Nasko do Elizabet

преди 14 години

Да пишеш папагалски, не оправдава тъпотията Ти!Ако имаш малко знания, прочети;- Разграбването на България започба по времето на БЕРОВ/БСП+ДПС/, с мутри на входа и изхода на всяко предприятие, иззеха намиращите се в тях суровини, заложиха ги пред банки и източиха и тези пари, после направиха долара 3000лв, за да си върнат кредитите, фалираха банките към които бха и определени предприятия, а БТК, приватизира не Костов, БГА - БАЛКАН, Предприятието с най голям дълг/източени/пари 250млн.долара

180

Елизабет

преди 14 години

Костов и тоя до него умрел кон Мартин Димитров,вместо в един глас да лаят празни глупости,е време да ходят в забрава.Костов да не критикува,ами да върне откраднатото от "Скорпио"и неговите министри от приватизацията на БТК,БГА Балкан и още,и още.

179

Анонимен

преди 14 години

Знаем колко е компетентен Костов. Доказа го с РМД-та. Едно от най мащабните разграбвания на БГ. Да не оворим за продажбата на Нефтохима за жълти стинки.

178

Анонимен

преди 14 години

Това изказване много ми прилича на:" Здравейте циркаджии"

177

Diankov=Lenin

преди 14 години

poglednet i hubavo se vgledaite v pyrvat snimka ot blogara:Снимки от последните мигове от живота на Ленин (по-добре си намерете еротика в нета и не се стресирайте)prisviite o4i, posle gi otpusnete i povtorete.ot liceto na Lenin zapo4va da gleda ministyr Simon Diankov-uzas!