76

Анонимен

преди 14 години

И добре че беше Виденов - за малко да го реализира........ ама оживяхме...

75

ггг

преди 14 години

Проектът Ран-Ът за унищожението на България е подписан и от Костов!

74

alf

преди 14 години

njama li krai na tia komunisti be dokoga 6te prechat na BG da se razviva na edin korab i aide pri kastro ili na nai dale4nata planeta bes kislorod

73

ndsv

преди 14 години

po-nekadarno upravlenie ne e imalo dosega1!

72

не

преди 14 години

Не просто ти скърца болният мозък...

71

орс

преди 14 години

Съвсем си изветрял, няма майтап...

70

смол

преди 14 години

Абе като ти гледам писанията, си просиш да си от първите печеливши по системата с 33-те ти процента.

69

калата

преди 14 години

тея *** наистина какво са пенят??! нима управлението на *** Костов беше безупречно??! БКП И СДС И ДСБ са все комунисти! за едно са прави Томислав Дончев наистина трябва да е вицепремиер!

68

Анонимен

преди 14 години

Комунизма никога не си е отивал от тази страна и няма скоро да си иде.....На средно управленско ниво нищо не е помръднало, а напротив нещата се влошават.Имитират се някакви "псевдо реформи" и се пречи на ББ и правителството да върви напред.Другарите си стоят по местата и се наслаждават, "управляват" ни добре и гледат да бъдат по ниски от тревата, за да продължават да вършат безобразия и да саботират реформите, естествено в техен интерес.

67

работещ

преди 14 години

Що думаш, друже, да *** живо месо червено? 33%, ми то си е всеки трети! Щат съкращаваме, хора червени - не! Толкоз! А за Плевната - не той, ами Господ да слезе, докато политиката се чертае от московски възпитаници, нишо няма да мръдне към по-хубаво. Щото, те московитите в Родината сега са с дипломи от Запад. Та, бетом сме отвсякъде, да влязат издъхващите (повечето от българето).

66

зз

преди 14 години

Разгледайте двамата хубавци на снимката! Добре ги вижте :) Мартинчо даже имитира походката на Костов .. Няма такива смешки..

65

George

преди 14 години

Б.Б. ако е добър администратор,би трябвало да вземе впредвид две от предложе -нията на Костов,впрочем тях ги има в почти всички форуми по икономическия блок на ГЕРБ,вкл. цял форум в bNEWS: първо, министърът по еврофондовете да стане вицепремиер- това е повече от наложително, иначе полза от тази длъж-ност няма.Второ,съкращение на адм.персонал с 33% - това са кадри на Тройната коалиция 8:5:3,повечето от които не знаят каква работа да вършат. Може би и Р.Плевнелиев трябва да стане икон.министър.

64

Mery

преди 14 години

Костов е добър икономист и като такъв има право да настоява за силна и дейст- вена икономическа програма на ГЕРБ за преодоляване на кризата. Обаче Костов няма да е такъв,ако не бръкне с лъжичката в паничката на другарчето си: първо такава критика м/у съюзници се прави на 4 очи,а не в пресата; второ,в тежки мо-менти се оказва помощ с икономически екип,а не с присмех и накрая-икономичес -ките ситуации през 90-92 и 96-97 г. не са тежки кризи като тази, а временен резултат от БСП-управлението.

63

Анонимен

преди 14 години

Абе, Синята коалиция, днес защо подкрепихте актуализацията на бюджета,а ? *** !!! Ни така-ни иначе....Не подкрепяйте ГЕРБ,щом не сте съгласни с тяхната политика.....Хем ви сърби-хем ви боли....ха ха ха

62

работещ

преди 14 години

И на мене. Други, обаче, останаха ли?

61

работещ

преди 14 години

Доста от нещата, които казват сините, звучат логично, особено - за липсата на инвестиции, нуждата от съкращение на администрацията и лошото разпределение на наличните пари, както и неусвояването на еврофондовете.НО, каквото и да говорят сините, няма кой да ги чуе. Управляват червени с фуражки (не че сините не са бая розови). Може да не са толкова крадливи като предишните баш червени, но са некадърни и пак лапат. Това е.

60

whazzzup

преди 14 години

Иван Костов не е никакъв икономист, а хитър, *** и себичен субект. За какво лае като електоралната подкрепа за него в момента е под 3%!?! Ами изпълнява поръчки на другаря Станишев...

59

doomchant

преди 14 години

Двата дебелобузести усмихнати лешояда на снимката предвкусват един прекрасен обяд!Герберите са мошенници, но Синята коалиция може дълго да им преподава лекции на тема как се прави организирана корупция докато овцете под тебе (дето ги доиш и стрижеш) се душат едни други заради измисленият конфликт "антикомунисти" срещу "комунисти".

58

Анонимен

преди 14 години

Хора да подкрепим здравомислещите. Няма по-добър икономист от г-н Иван Костов. Само той ще ни изведе от кризата. Разберете го това най-накрая и не плювайте по кадърните защото са останали малко в тази държава.

57

!?!?!

преди 14 години

Да го послушат, ама на часа! Друг избор дали имат управляващите - не знам, но НИЕ НЯМАМЕ!Дърлянето на тема "комунисти", "гербери", "сини" пембени и т.н. в момента не ни решава проблемите! Ще се озъбим още на есен - да не говорим за зимата - както през 96-97! Костов се справи тогава с кризата и нещата се стабилизираха, та дедо Симо и серГейчо караха влака/трамвая към Европа в коловоза на Костов! Викайте му Гаргамел, командир, както щете, ама май ще ревем за него!