78

J. Bond

преди 14 години

До: Номер 75Чистокръвна рускиня си е - истинското и име е Анна Кушченко и е от Волгоград.

77

koko uk

преди 14 години

mnogo e hubava ruskinjata, nee debela krava kato anglichankite i amerikankite, zatova sa ja arestuvali chista zavist

76

+

преди 14 години

Центъра я повикал да се върне и тя се е предала....дане е луда .......разбирам я

75

Плачът на Слънцето

преди 14 години

Наистина дано да се отървете, горката. Милата Анна....наистина жалко ако я заключат в затвора. Бих искала много всичко да бъде наред с нея.

74

Анонимен

преди 14 години

Момичето си е чистокръвна рускиня, Чапман й е американската фамилия, която приема от мъжа си, който е американец, след развода запазва фамилията. Мацето си е супер, невероятно бонбонче, дано да се отърве леко. Истинско кощунство е да арестуваш такава красивица и да я тормозиш!

73

Анонимен

преди 14 години

cakai da poznaia.../Не е изключено Чапман да се е запознала и с двамата принцове, макар и мимолетно. - po 20 min v toaletnata na kluba s princovete.to svircoka se broi za nesto мимолетно ;))

72

Бойко Б.

преди 14 години

Да Цветан Цвентанов ми прати информация, че тая е снасяла против България. Ще говоря с американските колеги да я пратят и двамата с Цветан поне 10 часа нощем ще я проверяваме какво знае и какво е издала с тая хубава уста. Ще я разпитваме докато побелее или се изморим. Тъй де всичко ще си каже с тая уста тая агентка.

71

ДС

преди 14 години

Оха тая шпионка и против България е действала, направо чуствам. Да я пратят 10 дена да я обискираме ден и нощ. Ще я любим страстно в мазетата на Държавна сигурност - сладки мъчения с белезници камшици и кревати.

70

Аноним

преди 14 години

Да това е измислица на американците, даже знам на кои. На секс маниаци от ФБР, които им паднало да опъват руски секс шпионки в предварителния арест. А след това ще я осъдят на година трудово изправителна работа в Белия дом да *** бастуни под бюрото на американските политици. :)))))))))))

69

ФБР

преди 14 години

Леле как я опъвали тая шпионка фбр-ците. Сигурно цяла седмица се надпреварвали да я обискират и да и правят ***-вагинален преглед с кожени палки.

68

Tato

преди 14 години

starshna shpionka! Ei taka se razbiva zagnilia kapitalizam! izcedi im jiznenite sokove! Chrez sex kam progress! KPSS - BKP, KPSS-BKP

67

Анонимен

преди 14 години

Като и гледам фамилията, тая не е рускиня. Най-вероятно е еврейка.

66

анчето

преди 14 години

Калин харесва;мальчики.Такива като нея не сънува....изобщо.

65

Анонимен

преди 14 години

Мальчик, погледни хубаво снимката!Такива като нея, само ще ги сънуваш, ха ха ха!!!

64

Анонимен

преди 14 години

Тя пък твърде много приказлива. Твърде приказлива за разузнавачка от класата. за кочто я представят. Говори, без да я питат даже.

63

бай МиЛе

преди 14 години

на тая кака, бих и убрулил лисичарника!!!

62

CIA

преди 14 години

Що , бе странджа и нашите агентки го правя.Явно, ти сам си опъваш ластика !

61

Анонимен

преди 14 години

Минусчетата на мнението ти говорят за състоянието на нацията. Простотията е всемасова и всеки се мисли за по-умен от всички . Е ***, 20 години се наживяхте, а иначе сте гологъзи маймуни които нямат дори *** на *** си.П.С.Грешка, някои имат *** на *** си - купени на лизинг..

60

Анонимен

преди 14 години

История по карикатура:Психиатрията.Санитар влита в служебната стая и ужасен обявява:-В помещение N6 Хитлер обяви война на СталинКолегите му се споглеждат и отвръщат:-Чудесно да пием тогава за Победата!

59

кой е бащата?

преди 14 години

Анна Чапман: -"Имам дете от принцовете, но не зная кой е бащата!"