223

толерантност

преди 13 години

След като БОГ е създал един човек обратен, едва ли ще е против неговия избор. Въпроса следователно е по-скоро дали обществото някога ще узрее достатъчно за да живее собствения си живот, а не да си вре носа в избора на другите. Какво ви тревожи вас дали някой се жени за партньора си или не? И как бихте се почувствали ако един ден вашите собствени деца се окажат такива? Ще ги отхвърлите ли? Много се съмнявам. Дръжте се с хората както искате да се държат с вас!!!

222

fffff

преди 14 години

Моля ви се , хора , намерете си работа и спрете да се тревожите за изобра на другите. Никой не се меси във вашия , опитайте се да размърдате малкото си останало сиво вещество и направете това и за останалите. Дразни ме тесногръдството на рзни хора, какво сте вие съдници , защо не помислите повече за онези , които нараняват и вредят на обществото...

221

Анонимен

преди 14 години

"Боже, колко мъка има по този свят, Боже"На къде върви света? - открито толерирана *** и лесбийство...баси безбожието!

220

Анонимен

преди 14 години

Исландците са големи националисти(знам го от опит), но все пак са допуснали такива бракове. ...sakun da ne im izbiaga babkata sled niakoi ceren H_Y ;))

219

naz

преди 14 години

Как защо? Защото са специални. Но в същото време са напълно нормални, моля не го забравяйте. Не искаме да засегнем техните деликатни чувства, нали? А защо само гейовете ви пречат? Само аз ли виждам лесбийки, които преличат повече на мъже и се държат като такива? P.S. Циклон Б е много полезен препарат.

218

MayDay

преди 14 години

А двама родители гейове дали ще обличат осиновеното си момченце в розово и ще му връзват панделка? Дали няма да го тикат да си играе с други подобни момченца с цел да не си комуникира с ограничените и озлобени дечица на хетеросексуални? А детето дали няма да израсне с трайни психически увреждания, резултат от това, че майка му е мъж? И защо гейовете претендират за по-висока интелигентност, образованост и таланти?

217

Spavedlivost

преди 14 години

Kogato vraskata maika - dete e mnogo silna deteto stava ili *** ili s lesbi naklonnosti.Prosto tazi jena tarsi maika si v niinata partniorka. Na vsichki roditeli preporachvam da obichat detzata si NO danegi obsebvat s liubovta si zashtoto svetat shte prodaljava da se palni s mislishti se za normalni pederasi i lesbiiki.Sled vreme samo obratni shte ni opravliavat zashtoto za da se chustvat razbrani obratnite shte privlichat obratni okolo sebe si.

216

Анонимен

преди 14 години

Това какво правя с жена ми си е моя работа, ясно ли е? Не го въвирам в очите на никого, както правите вие! Сексът е нещо интимно, с него не се парадира по площадите! ------------------ Дори и при положение, че жена ти те *** с колан, така ли?

215

Анонимен

преди 14 години

Леле тая каква красива. Ако това е запада, мерси нещем.

214

Нафарфории

преди 14 години

Боже боже сами ще се унищожим .....

213

Анонимен

преди 14 години

След като се дава за довот животинския свят и *** претендират че са нрмални като животните то трябва се признаят правата и на двамата братя ***! А не да се дават уклончиви отговори от "инакомислещите" люде защитаващи само една ясно поляризирана и меркантилна група търсеща себеизява чрез сексуалните си изяви! Така че не се крйте зад тъй наречените общесвени обсъждания, а трябва ясна позиция. В противен случай става въпрос дискриминация към едни и привилегии и толерантност за трети.

212

donika

преди 14 години

2 babi si blijat sladoleda.

211

ju

преди 14 години

А също по въпроса за гейовете и педофилията и т.н. Само искам да ви посоча очевадният факт, че ЗАКОНА НЕ ЗАБРАНЯВА секса между зрели мъже или жени, забранявате го вие (и религията). Но закона забранява педофилията, така че този пример е просто ***.

210

ju

преди 14 години

Ако има инакомислещ това си ти :) Ограничението за роднинската връзка не е морално, а произтича от усложненията които може да има с гените на евентуалното дете. Гейовете дете не могат да си направят, не знам дали си на ясно с това. Но все пак по такъв сложен казус, трябва да има обсъждане и да се реши. Няма да го решим аз и ти... Така че не моли хората да ти кажат как трябва да бъде... Може да погледнеш какъв е закона в Исландия... ако те интересува

209

Анонимен

преди 14 години

215 примера за кръвосмешението по роднинска линия при животните съществува, особено в глутниците и малките стада. След като *** дават за пример *** при животниите, редно е да се отговори на този *** и ясен въпрос. Е ли възможно между кръвни роднини гейове да бъдат двойка и могат ли да се оженят? Тя също са гейове със същите права и свободи. Така че инакомислещите да спират с лозунгите и да дават ясен отговор. А не да ми сътворяват празнословия.

208

ju

преди 14 години

Само искам да ви подскажа, че религията е тази която разделя хората на нормални и педерастии. Смятате ли, че когато 2-*** човека се обичат вие имате право да им се местите? И смятате ли че те обичат някак по-лошо от вас? Нямат ли право да са щастливи? Това ли трябва да е религията, раздаване на присъди и омраза?

207

Анонимен

преди 14 години

E не, не мога вече! Човече кажи ми моля те, къде е връзката между кръвосмешение и хомосексуализъм!? Обясни ми как акъла ти роди това безумие? Другаде четох изказвания в опит да се направи паралел между педофилия и хомосексуализъм!! Не знам какви изводи да си правя - или мнозинството от коментиращите са екстремно необразовани, или са на по 12 години, като второто силно ме съмнява, имайки предвид колко са навътре с информацията точно малките!!! :)))

206

Анонимен

преди 14 години

Дпълвам с прот пример въпроса към . Двама кръвно родни братя са гейове, обичат се харесват се, един без друг не могат.Могат ли те двамата да се оженят, следвайки логиката изложена от ***?

205

Анонимен

преди 14 години

Гейовете дават основен пример за *** на животните, то следва, че са индивиди с ПРЕДи-РАЗСЪДАК /т.е индивиди/, а хетеросексуалните понеже не се утъждествяват с животните, са с ПЪЛЕН РАЗСЪДАК. Задавам прости и ясен въпрос към ***. След като кръвосмешението по роднинска линия при животните е нормално явление, трябва ли да дадем свобода роднинското кръвосмешение при хората?

204

БезДуми

преди 14 години

Хахаха! Това "болно обещство" живее в една много добре устроена държава, с прекрасна здравна система и социална политика! Нека им е болно обществото! Смешни сте, като пишете глупости! Че вие тука всичките сте ангели и светци! Хахаха! Повече няма да коментирам, безсмислено е! :)))