113

Анонимен

преди 14 години

То е ясно че тоя има чадъри,щом до сега не е в затвора/

112

Анонимен

преди 14 години

iизползван и изхвърлен като ***,комунистите така правят,след това ще кажат 4е не го познават,такиви са тия гадове,като дпс,ндсв...

111

Анонимен

преди 14 години

И аз искам да използвам Красьо... да, ще му направя дупката по- голяма от тунела при Витиня...

110

Анонимен

преди 14 години

Крайно време беше да разберем какво мисли шефа за назначените от него.

109

357mag

преди 14 години

Ех Красьо,да го сложа отзад на онази русата фолк-гърла дто те завива нощем.Не познаваш магистрати ли-ще се запознаете.Дано и с надзиратели да се запознаеш скоро.

108

Анонимен

преди 14 години

Кой му е покровителят според вас Гоце или Дроган? Залаганията да започнат ;)

107

!

преди 14 години

Гледах тоя по новините снощи.Той сам си каза,че истината трябва да излезе такава каквато искал да е!

106

БГ

преди 14 години

Още един мъченик!

105

123

преди 14 години

Абе, Красьо, нали знаеш кого използват! Хайде сега! Не се навирай сам...

104

Стоянова

преди 14 години

бе то е ясно отдавна ,че са те използвали.Ти сега кажи КОЙ точно те използва,тогава ще настане купона!Ама няма да кажеш,щото след това *** студен ще те целува.

103

Васко

преди 14 години

Тук работата е много дебела , да знаете! Този че е бушон - бушон е. Много по-интересно е кой "електроуред" пази и дали наистина ще изгори ако се наложи или ще пропее по веригата. Квотния принцип за съдиите е леко *** , но удобен за тези които определят кой да и кой не. И , за да не се занимават лично , накои господа са предпочели да "сондират" мнение и да припечелят пари чрез посредник - класика в жанра. А ние,гражданите,ще продължаваме да гледаме нагли муцуни от скъпи коли купени с парите ни.

102

Why

преди 14 години

Вътрешното ми убеждение е, че магистратите в България са набутани до шия в .айната.... Всеки знае къде е замесен колегата му, ама мълчи, щото и той е замесен и другият му знае играта...... Ето това ми викам аз мафия.... а онези крокодили и други са дребни рибоци... ама и тях няма как да ги набутат в кафеза.... това лято магистралите пак ще пропищят...Сега какво стана бандюгите +магистратите натриха носовете на Борисов и Цветанов....

101

Елизабет

преди 14 години

Итоя "черничък"се прави на ударен.Много удобно положение за всеки като него.Виновни са журналистите,които му пригласят и го слушат.Че е играл играта във ВССе така.

100

Анонимен

преди 14 години

Ami i az ako sam zaobikolen ot prostitutki , she imam chuvstvoto she sam svodnik. A sadiite sa kato ***, rabotiat za pari, ne za spravedlivost

99

Пешо

преди 14 години

Ако всичко това е вярно, а то сигурно е - просто прочетете го и го помнете, всяко национално самоосъзнаване преминава през катаклизъм. А ние българите сме винаги много отворени и хитри - ща минем метър, да ама не става. Всеки се спасява поединично и държавата остава празно място. Съгласен съм - щом държавата не е необходима на тези който я "доят" то на обикновенния човек му е през д....я, той търси своя път за оцеляване.Да хвала им на еврейте, те се борят и бихме могли да се поучим от тях.

98

разкрития.бг

преди 14 години

Така правя само като ме ядоса ДС!По принцип съм скромен човек!!!!И все пак нека хората да разберат защо и какво се случва............

97

AKTSENT

преди 14 години

ZA MEN TOVA E POSTAVENO LITSE!NAI VEROIATNO LITSETO R. P.E V OSNOVATA NA VSICHKO!

96

шоп

преди 14 години

Ама вижте как *** си влиза във ВСС, да си говоркат и да се питат едно друго. Все едно си е един от тях. Май си е скрит член на ВСС , и интервю даде човека , после и Мингова и тя се изказа, после и един бивш следовател с мустаци пелтечеше какво би направил той , изобщо, "ВЕСЕЛБА". Да видим сега кой магистрат ще повишат, щото май след разговорчето с *** ,пак некой може и да се уреди с по висок пост.

95

БЪЛГАРИН

преди 14 години

УВАЖАЕМИ Г-ДА ОТ "ДНЕС-БГ" КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА В ТАЗИ "ДЪРЖАВА". ОТ ВАШИЯ МАТЕРИАЛ ИДВА МНОГО ТЪГА - КЪДЕ Е БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ?. КЪДЕ Е СПОКОЙСТВИЕТО НА БЪЛГАРИНА ЧЕ ЖИВЕЕ В ПРАВОВА И ЗАКОНОВА ДЪРЖАВА? ОТ ВСИЧКАТА ТАЗИ ПОМИЯ СЛЕДВА ПО ПРИНЦИП ДЕСТРУКТИВНОСТ НИХИЛИЗЪМ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ ....? И ВСИЧКО ТОВА НА ФОНА НА ГОЛЯМАТА НРАВСТНВЕНОСТ КОЯТО ЛЪХА ОТ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ......?!

94

!?!?!

преди 14 години

Скъпо платен бушон!