124

Данчо

преди 14 години

Нещо смислено!Време е да се ограничи щъкането с по един *** в автомобил и да освободят тротуарите.Вместо високи такси,подземни паркинги и никави надземни в центъра!

123

Наблюдател №1

преди 14 години

Това си е пладнешки обир! Не е редно за едно паркомясто да искат повече от минималната заплата, а и да искат да увеличат цената. В семейство с четирима души ще трябва да работят и четиримата, за да могат да плащат наем, парно и топла вода, ток, данъци и такси, а ако им останат и пари за половинка хляб и едно кисело мляко, ще влязат в списъка на оцеляващите!

122

До Анонимен

преди 14 години

"Анонимен" ти колко си смешен,автобусите миришат,защото са пълни със *** дето са дошли тук от там откъдето си и ти,комплексар такъв.Много сте готини,всичките искате да се докопате до София,но иначе я псувате,ами стойте си на село и не идвайте тук,така няма да имаме проблем нито със паркирането,нито със задръстванията или ***,смешен си :)

121

До Антигербер

преди 14 години

"Антигербер",ти 100% си няакъв комунист или от ония смешници от Атакамналко били 3 лв. сигурен съм,че ако дойдеш в центъра с кола се чудиш в коя пряка да се мушнеш и да не дадеш 1 лв.,но иначе 3 лв. са малко,хаха,ако вобще караш кола

120

Коментар

преди 14 години

"Целта не е общината да събира просто пари от столичани, а да се въведе ред и да се разтовари както паркирането, така и трафикът" - Щом е така,защо като направиха голяма част от улиците синя зона и нищо не се случи,и паркирането и трафика си останаха същите?Айде тогава като се видя,че не действа,да се откажат и отново да ги направят безплатни...смешници..Като ми направят улицата "синя зона" и си купя винетка за паркиране,ми е много интересно какво ми осигурява тя,като1000%няма да си намеря място

119

E

преди 14 години

"Целта не е общината да събира просто пари от столичани, а да се въведе ред и да се разтовари както паркирането, така и трафикът" - няма нищо да се разтовари, само ще се натовари джобът на хората! И поне да се влагаха тези пари в нещо полезно, а не 3 лв. паркинг и "Паркинги и гаражи" на загуба милите :P

118

шоферо

преди 14 години

Аз като живея от как съм се родил, в т.нар. Идеален център/който изобщо не е идеален/ и нямам гараж какво да правя бе смотльоцииии! И какво, сигурно ще ме накарте да си плащам всеки месец, за място, което ми се полага сигурно????

117

Стефан

преди 14 години

И, ако обичате, забравете да правите паркинг над метростанция "Св. Неделя"!

116

Антигербер

преди 14 години

МАЛКО СА 3 ЛЕВА.РЕАЛНАТА ЦЕНА Е 10 ЛЕВА.

115

Анонимен

преди 14 години

Лелееееееее, колко наивен народ. Нямало да има коли защото вдигали таксата ха,ха,ха . Хей наивници, нали скоро вдигнаха цените на цигарите. Хората спряха ли да пушат???? НЕеее.... Същото важи и за синята зона, само някои ще пъълнят гуша.

114

настрадин оджа

преди 14 години

аааааааааа

113

разбирли петко

преди 14 години

"Както ми взимат курортна такса като ида на море така и на провинциалистите такса ако искат с кола в града. " хаха провинциалист да се наричам първа радост е за мене. а теб ще наричам сърбо-шопски плужекоподобен мухлю-софианец.да ти *** *** майна в устата да ти *** .столичани са московчани или берлинчани,а вие сте смрадлива *** ,защо единствено в софия автобусите смърдят на спрънджа , защо в провинцията не е така,защото сте долно племе српско и трябва столицата да се премести !!!

112

bodor

преди 14 години

sofia ne e planirana sa tolkova mnogo koli i poskapvaneto na parkovite mesta njama da opravi rabotata

111

bodor

преди 14 години

i tova njama da opravi situaziata sofia ne e planirana sa tolkova mnogo koli

110

Анонимен

преди 14 години

Софиянци си мечтаеха за синя зона. Защото ТЕ не можели да паркират в центъра. Сега имат възможност паркират. А мярката е направена за да не се паркира. Странна логика имат.

109

Контролен орган

преди 14 години

Много ми е интересно за автомобилите на общината паркирани в синята зона и за абонамента пред общинската администрация кой и колко плаща...? Или за тях правилото не важи...

108

Анонимен

преди 14 години

114 Така е прав си.Но аз даже искам друга такса да има - такса столица.Но за целта трябва да се завърши метрото,да се направят паркинги на входовете на града и тогава всички които идват всеки ден да работят в София ще паркират там.А ако искат с колата винетка -столица.Както ми взимат курортна такса като ида на море така и на провинциалистите такса ако искат с кола в града.

107

Анонимен

преди 14 години

Целта е точно да се събират пари. Паркирането разрешено, ако платиш. Сега ще вдигнат таксата, ще се огледат, ослушат - ако има още накъде, ще я вдигнат още.

106

Анонимен

преди 14 години

Да въведат такса подлез, както по феодално - ха си минал през моста, плащаш или те опънат пазачите.През подлеза такса, отгоре глоба.Хазната ще се напълни, Дянков щастлив.Да има броячи на тоалетните чинии.Така всеки ще плаща такса, съобразно количеството и вредните емисии на излъчените *** композиции.Ходенето по малка нужда да се дотира.

105

Анонимен

преди 14 години

Радваме се, че проблемът на софиянци с паркирането в центъра се реши. Честито!