165

Andreshko

преди 13 години

Съмнявам се колко са "експерти" тези от НАТО,щом казват,че тази сделка е "безмислена",тъй като във време на война всички ефирни връзки ще бъдат заглушени.Друг е въпросът,че сделката е много скъпа.

164

един българин

преди 13 години

...на ден по 60 000 евра давал човека,ама ония балъци не вдянали каква е мизата и...се дръпнали.Щото малко им се видели кинтите,като знаят колко повече могат да отръскат от тоя ***,що да ги не изнервят и качат залозите...а?! Зер то момчето се не е потило да ги изкарта тия кинти,че да се стиска сега...разбираш ли?! Ама де се е видяло - крадец на крадец да дава?!Страшен филм,а...?! На тоя лигльо,министърчето бившето,ша му изгори простомера до като го одерат ония пирани от съда.Българския...?!

163

Анонимен

преди 14 години

ЩОМ ИМА ПОДКУП ИМА ЗАТВОР.НО АКО НЯМА ТОГАВА ИМА И СТРАСБУРГ И ТАЗИ ДЪРЖАВА ПАК ПЛАЩА.един от двамата след седмица ще се извинява но не знам кой.

162

357mag

преди 14 години

Какво си толкова учуден,трябвало е да се потулят доказателсвата и тогава и прокурор от Марс да дойде пак няма да го осъдят.Част от парите са били предназначени и за експерти,които да направят неверни експертизи за пред съда и така Цонев изли за чист.Сега стана ли ти ясна ситуацията.

161

Цецко

преди 14 години

Цонев бил предлагал ... евро. Ами тя далаверата започва от експертите от НАТО - нали първата експертиза е пак от тези експерти - категорично: Трябва системата". По поръчка от новото правителство през втората половина на 2009 същите експерти съчинителстват ново "двайсет": Системата не трябва". Е, кой е Цонев да се справи с тарикатите от НАТО. Опитва човека да преодолее глобалната далавера "НАТО - поръчка на ГЕРБ" както може. Спасява се. Но от тарикатите от ГЕРБ прошка не чакай - отмъстителни са д

160

Анонимен

преди 14 години

porednata piar akcia prosto ve4e sa sme6ni

159

Анонимен

преди 14 години

ve4noto derbi levski cska xaxaamerikanskite eksperti kato tolkova sa kompetentni 4e sdelkata e bezsmislena i prepory4vat efirnata vryzka, zasto tehniq tolkova siguren efir ne gi opazi na 11 sept.?i dosega i nanev i tozi ministyr sa obvineni v ostetqvane na dyrjavata s neizgodni sdelki, a tezi koito sa napylnili djobovete s evtiniq trud na hora kato mene sa nevinni, taka li?men ne me valnuva kakvo bilo, a kakvo stava i ste stava, ama horata sa glupavi, radvat se na raz4istvaneto na smetki

158

Анонимен

преди 14 години

А, как Цветанов е събрал за 6 апартамента в София и 100 000 лв. в банка...със заплата на физкултурник...айде бе...Всичко е комисиони. Парите цвят нямат.

157

нагла кука

преди 14 години

тоя ББ ще ни докара до просешка тояга --- още един "изряден платец" в ареста ---той на ясно ли е как се събират 60 хил. с рушветчета от по 10лв от "неизрядните" шофьори ---заплатите ниски ..приходите от пласьори и джамбази намаляват ????? как бойко как???

156

гъдю-гъдев

преди 14 години

обещавал 60 хил--нали знаете като отишъл Бай *** на сватба и питал как тъй всички са толкова щедри ---и му казали че то обещаното не е като завещаното--- "щом е тъй от мене коня с каруцата"-провикнал се *** ......

155

Фило

преди 14 години

искат да върнат доверието на народа към родната полиция,алооо аланколуу,не по тоя смешен начин , знаеме за кво иде реч,Първанката е прав човека,поднася ни се това което те са решили,а истината съвсем не е това.

154

учуден

преди 14 години

Е какъв е ефекта да подкупи следователя, тъй като наблюдаващия прокурор по делото въобще не е длъжен да се съобразява със заключението на самия следовател. Дори да се изпрати делото за прекратяване, прокурорът може да го внесе с обвинителен акт в съда. Значи трябва да се подкупи и прокурора. Ако той го прекрати, съдът може да отмени постановлението за прекратяване. Ама кой съдия ще е и как и той да се подкупи а???????????

153

SAPATA

преди 14 години

за 120 :-))))))))) Ама е единствения български политик, гордо хвалещ се с доказана от съда некорумпираност. Всъщност, кой от нас вярва на съда?

152

джиджи

преди 14 години

и какво " ограби " Бойковица бе *** ... ей това ДС докога ще ни прави на будали ..аре ве 20 г. минаха не измряхте ли вече ***.

151

Янка мавродиева

преди 14 години

ами къщите с. Медвен от кои пари са, че той изкупи цялото село

150

военен

преди 14 години

За нас беше свестен министър. Не заслужава това на фона на голямото ограбване от страна на Бойковица например. Ама нали сме си първосигнални...

149

ппппп

преди 14 години

Ако садия Сантиров е с добро име какво ли ще са тия дето не са с добро име....Палячовщина са тия садий..

148

Know-how

преди 14 години

Технологията на оптичния кабел е на английската фирма Pirelli Constructions. Предимството е че едно влакно от кабела може да провежда едновременно около 2000 разговора, включително видео, докато за медния кабел разговорите са 12, а и качеството е несъизмеримо. Полага се на дълбочина около 80 см, в силиконова тръба. Километър струва около $100 000, зависи от терена, муфите и броя на станциите. Така че смятайте за 120 милиона, не ми се вярва, освен ако не е оптичен пръстен, така наречените LOT.

147

buba4ko

преди 14 години

Има ли някой които от нас не е давал подкуп? И аз допреди 1-2г не съм давал, но миналата година имах доста проблеми със здравето и бях принуден да давам...Отделно - когато всички масово дават подкупи, ти ставаш най-големия балък ако не даваш подкупи.Както е казал Христос - "който не е съгрешавал, нека той да хвърли камък по грешницата"

146

оТ ПОЛИГОНА

преди 14 години

тОВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО - БРАВО! тЕЗИ КОИТО СА ПОДГОТВИЛИ ОПЕРАЦИЯТА СА КАДЪРНИ МОМЧЕТА. бЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОТЪРСИ ОТ ВСИЧКИ ТЪМНИ СДЕЛКИ, ПРИВАТИЗАТОРИ, КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ