38

Марта

преди 14 години

На "фермерите"им омръзна вече скарата ,пиенето и казиното,прави им се нещо друго и си тръгват...ето останаха четирима,но всички им козируват...хайде , до следващия януари!

37

Honorik

преди 14 години

Fermerite sa pravi za sebe si.Sa6toto trqbva da storqt i na6ite proizvoditeli,samo,4e qvno te nqmat tozi kuraj i organizaciq.Bravo na vsi4ki,koito si znaqt pravata i si gi otstoqvat!

36

Анонимен

преди 14 години

Бре, толкова години не съм видял гръцки фермер да се гаври с България. Обаче гледам гърци прекупвачи и български бизнесмени да се гаврят с труда на българския селянин. И как по-точно "византийското" правителство, което сега дори и на гъдулка е готово да свири и мечка да води, само и само да види някоя пара, подкрепя фермерите? Не са виновни хората, че произвеждат на загуба. Виновни са дерибеите от двете страни, които задушават поминъка и в двете държави.

35

шофьор

преди 14 години

Неразбрахте ли че тази византийска стачка се поддържа и от византийското правителство.А какаво прави нашето правителство,ми прависе че прави нещо,което всъщност е НИЩО. А НИЩО също трудно се прави,защото не е лесно да баламосваш така ,че да ти повярват че правиш нещо.А ние будалите овци,пак повярвахме на михаля.Горкия българин,като си трае,така му се пада!Е чуват се някакви закани,но до тогава я камилата,я камилара,......

34

Да направим нещо!

преди 14 години

Хайде да НЕ купуваме ЗЕМЕДЕЛСКАТА продукция на ГРЪЦКИТЕ фермери!?Всяка година гръцките фермери подкрепени от държавата им, се гаврят с българския бизнес и с българския народ.И защо моля ви се, този наш бизнес, който търпи огромни загуби - продължава да купува гръцка земеделска продукция?!И защо ние, българските потребители - продължаваме да купуваме гръцки плодове и зеленчуци?Можем да им обявим бойкот, както преди време швейцарците решиха да си подкрепят швейцарското селско стопанство и въпреки изобилието на земеделски стоки от съседните държави, купуваха само продукцията - Произведено в Швейцария!Какво ни липсва на нас българите да направим като швейцарците, кажете!!! А само се оплакваме...

33

подводни

преди 14 години

Ако ние блокираме границете си каква, ще е реакцията на "демократична и цивилизована Европа"?П.П. Къде е Борисов с неговата подкрепа от Брюксел? Нали за него най-важното мнение е това на Брюксел и Вашингтон?

32

Анонимен

преди 14 години

А бе, ей - стотина гръцки - селски трактористи ни направиха на хаховци бе.Баси държавата и управията където имаме.

31

Българин

преди 14 години

4. С истинските Европейци "на запад" проблеми нямам.ПП Не знаех, че практикуването на древнатата "професия" е обида за теб. Възможно е още да си във възрастта, при която всичко летящо да става за ядене... ;)

30

Българин

преди 14 години

1.Аз не мразя американците - презирам ги само за простотията им!2.Като минеш границата с Турция и особено като навлезеш в Анадола към Диярбекир, попадаш в друг свят - този на СРЕДНИТЕ векове! Само глупците се "заслепяват" от показно-"европейска" Турция, съставляваща 1/6 от останалата пустинно-камениста и дивашка територия..3.Не мразя Гърция - само презирам диваците-маляци/на гръцки - ***/, седнали в трактори - купени с парите на ЕС и нарушаващи точно с тях законите на същия ЕС!

29

Здравно осигурен

преди 14 години

Да живее външно министерство,да живее Румяна-Желевщинината!Нека им простим,те явно са обсебени от случая Спаска Митрова..

28

manuelche

преди 14 години

Българин, казвала съм и друг път за края на аргументите и началото на обидите.Ние сме интересен народ. Мразим американците, ама чичо Сам не се притеснява дали ще има с какво да стане от 200 на 300 кила. Мразим турците, ама като минеш границата с Турция, попадаш в друг свят. Мразим гърците, но и в Гърция е триста пъти по-подредено (ако и те да са същите нехранимайковци като нас). Мразим европееца, но "на запад" се живее добре дори и по време на криза. Кой не мразим ми кажи?

27

Дражко

преди 14 години

Петстотин трябва да станат и тогава ще ни отпуснат обезщетението.

26

Анонимен

преди 14 години

Вицът е пълен! Изведнъж целокупното народонаселение на Лъчезария забрави, че ще го тровят с ДДТ, пардон, с ГМО, ще умира от настинка на улицата и ще блъска като скот до 70 години, за да засипе дитирамби за група кокошкари, които с ненормалния и ненормирания си внос съспиха българското земеделие. Ако българските земеделци блокират границата нашите "бизнесмени-патриоти" пак ще ревнат, ... че им пречат да внасят с тонове чужда продукция, изкупена за жълти стотинки.

25

Обективен

преди 14 години

Разликата е, че когато гръцките трактористи-диваци блокират пътища и КПП-та, срещу правилата и законите на ЕС, гръцките власти ги приютяват в сградите на митничарите - да не измръзнат случайно...Докато ако нашите "представители на бизнеса" се опитат - ЗАКОННО да разчистят блокадата - такива като милиционера Титянов и подобни ще изпратят жандармерията да ги разбива и арестува...Проста държава - слабо управление!

24

не им обръщат вниман

преди 14 години

18 щом не искат да протестират значи няма защо.Ти искаш като тъпите гърци-има няма защо -на протест.Те вече са смешни с стачките си ама ги е срам да спрат.

23

Българин

преди 14 години

Ти - manuelche постоянно правиш "евала" ту на турците, ту на гръцките трактористи-маляци! Ми земи се определи накрая - на коя магистрала ще заработваш ..

22

ХАХА

преди 14 години

СТРАНДЖАТА Бойко само говори а нищо не върши Станишев беше друго нещоХахах да той само крадеше и лапаше на *** доган резания

21

АЛЕКС2

преди 14 години

ЗНАЧИ ЗА НАС ИМА ПРАВИЛА А ЗА ГЪРЧОЛЯТА НЕ???ИСТИНАТА Е ЧЕ ЗАД ГРЪЦКИТЕ ФЕРМЕРИ ДЯВОЛИТО НАДНИЧАТ ТЕХНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ...

20

Анонимен

преди 14 години

Да сте чували израза "Вашите права свършват там, където започват моите?" И точно Кулата ли е мястото, на където ще си решат проблемите ? Кой ще им ги реши по-точно - митничарите или гранична полиция или тираджиите, дето мръзнат по 5 дена ? Като искат протест - имат си парламент, правителство, ако искат Акропола могат да блокират - да се обърнат към тези, които могат да им помогнат. А сега освен че нищо няма да постигнат, настройват и няколко държави срещу себе си

19

Paf

преди 14 години

Абе те защо протестират тези гърци че забравих вече? И никой не пише защо? Една по подробна статия защо протестират Гърците и просветете повечето хора като мене моля !