106

Просветителя

преди 14 години

до ъ :Че той Бойко няма такава личност в кабинета като този ! Другите са мишоци в сравнение с Михов ! Той затова и Михов май се отдръпна човекът, защото ги вижда на какво ниво са другите !

105

ъ

преди 14 години

отново някакъв си умник да дава акъл-пълен теоретик!

104

Анонимен

преди 14 години

Еми то рейтинговата агенция - Мудис миналата година когато фалира Дженерал Мотърс бе и дала най-висока оценка.За оценката която дава Мудис се плаща във вед на комисиона.Интересно колко е платила България??

103

зъл

преди 14 години

Ами те 8 милиарда се едно, а риска от т.н. "модифициран борд" са много пъти по 8 млрд. Горе-долу ако си чел подробно идеята му ще разбереш, че чрез издаване на гарантирани държавни облигации е възможно да се избяга именно от ограничението за печатане на пари!

102

Анонимен

преди 14 години

Тези рейтинги си ги заврете някъде дълбоко АНАЛитично.След като щедро дадохте по 6,8 стотинки на ден годишна коледна добавка на пенсионер .,?

101

Баровеца

преди 14 години

Тоя е 1 към 1 с Илиян Михов ... баровеца!Чалгаджия от САЩ, егати цирка!

100

Данчо

преди 14 години

Не си толкова ЗЪЛ,щом не се сещаш за 8те милиарда,гарантиращи валутния борд.Те трябва да се ОПАПАТ с влизане в еврозоната!Товае СЛЕДВАЩИЯ погребален акорд за всички НАС!Време е да ми ПОВЕРВАТ НЕКОИ поплювковци!Нема лабаво,драги ми кратунковци,геноцида се прилага методично!

99

Анонимен

преди 14 години

Жоро, да ти го наблъскам дебелия в мазната платена герберска муцуна!

98

4567

преди 14 години

с пенсионната реформа ще направят погребалния бизнес най - печеливш и следващата крачка е "Частни гробища" защото общинските са пълни , тогава какви сладки времена , какво изнудване ще настане Мутра да си в БГ

97

да ба да

преди 14 години

прав си самоче май игричката е по - голяма и доказва , че сме безгласни и безсилни - БСП и ГЕРБ се карат проформа , а вече се вижда как заедно похапват остатъците от България

96

питам аз

преди 14 години

Кой нормален човек заминава кариера изграждана с години и доходи изразяващи се с шест цифри за да стане министър със заплата 2500 лв. Или има нещо което не ни се казва. Както Милен велчев така се "пожертва" , а после видяхме какво строи

95

сами

преди 14 години

Първо да кажат с чии пари са отишли да учат в Щатите - Илиян Михов, Симеон Дянков, Николай Василев, Милен Велчев и сие. Мисля, че това са наши и на нашите родители пари. Хората на средна възраст помнят колко беше възможно за не "наше момче" да излезе да учи на запад. "Наше момче" бяха децата на комунистите - най-вече от ДС и политбюро и т.н. Тези "експерти" днес ни управляват. Много нечистоплътно.

94

Анонимен

преди 14 години

nali se se6tate kak 6te mu e prqkora s tova ime:)hi hi hisamo da ne ni izleze prez nosa ministyr "Baroveca"

93

Боже...

преди 14 години

В този лош мат`риал- биг бос Бойко(защото аз не приемам че съм калпав матриал,като него и приближените му, последната изгъзица, изцепка или кудош към българската нация беше говорещия кон, който се изложи и я сритаха като последната лъжкиня), това ново лице от цялото правителство ми се ще най-накрая да повярвам,че поне малко е точен, и по малко корунпиран..не знам.Тя надежадата умирала последна. Иначе на политиците ни не вярвам изобщо.Крадливо и лъжливо племе.Накрая народа страда заради тях.

92

Икономов

преди 14 години

Много голямо присъствие на световната банка. А там където мине тя трева не никне. Някой да каже на този *** борисов да внимава, та да не се наложи да бяга като неговата дружка Маджо.

91

Анонимен

преди 14 години

Pai seeeee, i toia e bez portofel.no 4akam kak ste izrita Diankov. za sega na Dainkov daze iumrucite po belite kosi na akademicite nedoprinesoha efekt. Obiknoven Vdetenen Nevrstenik vtora4eno zagledan wyw wirtualnoto ogledalo za da razbere herpesyt na nosyt mu ot kyde se e lepnal kato e lizal ot gore nadolu ta 4ak do ot zad ili obratnoto ; 4ak ot zad ta otdoli na gore.brao na BoBU za MIhov, takova edno malko kato partizansko ime, dane bi i toi da e ot otriada na roditelite na Mladenov

90

зъл

преди 14 години

Кандидатурата на този определено изключително ме притеснява. Гледах екстравагантната му идея за "модифициран борд" и определено никак не ми допада! Последиците от прилагане на нещо подобно и то от мутрата-пожарникар и хер Флик е изключително възможно да се окажат поредния зверски обир на българина, който би могъл да надхвърли обемите при Д. Попов и Жан Виденов! Не знам защо, но мисълта, че се готви поредния огромен грабеж ми се струва все по реална

89

TECH

преди 14 години

Още един гладен. Божееее нямт срам,все едно са толкова милярди и не може да се справят.Мисля че истината е че са малко и не стигат за нищо и им трябва човек който да ги научи да крадят вапреки че са спецове в това,И 100 да му дойдат на помощ няма да се управи България.

88

всичко е трагично

преди 14 години

този поне има положителна физиономия - добродушен изглежда, за другото - не знам, а и няма значение... то всикчо е тръгнало надолу. средният и дребният бизнес умира, хората гладуват

87

Млад

преди 14 години

Дядо,млади и енергични,така е.Но това ли е критерия?Трябва и акъл,дано този нов ***,който вероятно е зарязал заплата от около милион долара,е дошъл тук за 2 бона в лева,да оправя бакиите на ББ,или само ще гушксат,как мислиш дядо с 60 евра пенццциика?А?