138

Анонимен

преди 14 години

ДОБРЕ БЕ,ЕДНО НЕЩО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА:КОГАТО НАШИТЕ МЛЕКОПРОИЗВОДИТЕЛИ СТАЧКУВАХА, ДОЙДОХА ЧЕНГЕТАТА И ИМ НАЧУПИХА ГЛАВИТЕ,ИМАШЕ ХОРА С КРЪВ И СЪС СПУКАНИ ГЛАВИ.КОГАТО СТАЧКУВАТ ТУРЦИ,НЯМА ПРОБЛЕМ, ЧЕНГЕТАТА СТОЯТ МИРНО.АБЕ КАКЪВ Е ТОЯ ОБРЯЗАН ГЕРБ,ХОРАТА ЗА ТОВА ЛИ ГЛАСУВАХА ?

137

тютюнджия

преди 14 години

Да взема отношение и аз по коментарите ви: В момента няма излежал тютюн в България, най-евтиното производство на тютюн е при нас- 3 евро на 1 кг., а в Гърция 1 кг. е 12-18 евро, сами направете сметката за каква печалба става въпрос. Проблема е в това, че ЕС иска да регулира количеството на произвеждан тютюн, а иначе Булгартабак е в огромна печалба и с пазари в които други не могат да пробият, бивщия СССр.

136

Анонимен

преди 14 години

Да почват да сеят домати и краставици че вносните вече не стават и за ядене.Може да си изберат и други зеленчуци.Тези май искат с работа от 3-4 месеца и после цяла година да щракат с пръсти гюбеци.

135

Хм

преди 14 години

Пълно е с бунаци тук,кой разбира,кой не-изказва мнение.Договорите с Булгартабак се сключват с година назад,т.е парите са определени и обещани,най-нормалното нещо е хората да си търсят.

134

Той е!

преди 14 години

Само така,аз съм с вас!

133

yellow

преди 14 години

taka e , no kakvo pravime? Samo si govorime po forumite i do tam...revolucia mu e maikata , Boiko bez boi nema da se dade. Svobodata San4o e na vyrxa na kopieto kakto kazva Don Kihot , nali?

132

Димитър

преди 14 години

Аз ако съм експерт за теб, какви ли са министрите........ хахахаххахахаххаха За теб вероятно са божии същества.

131

Анонимен

преди 14 години

Да им се изплатят парите и да им се каже, че това е за последно! Който иска да отглежда тютюн да си търси купувачи! И аз иска,м да отглеждам опиев мак, но държавата ми забранява т.е. не само, че няма да ми плати, но и ще ме съди за това?! Тютюнът също може да се класифицира като вид опиум, така че хайде стига *** тютюнопроизводители да ми извиват ръцете да им купувам зорлем безперспективния тютюн! Забранете тютюнопушенето най-после-то вреди на всички!

130

Анонимен

преди 14 години

ми ти бе фасул какъв си да даваш оценки кой къде да ходи ...всеки е свободен да си изрази мнението

129

БОБ

преди 14 години

До "Бай Кольо, "Куку", "Димитър" и всички другу "експерти".Господа (Другари) що не идете в някое кафене да си общувате по своему. Експертните ви оценки миришат на "червено".Що се отнася до тютюна - ако държавата има ангажимент трябва да се разплати. Ако има затруднения трябва да преговаря с бенифициентите. Друга тема е - за какво да се субси нещо от което имаме свръх производство. Булгартабак губи пазарен дял постоянно, а има залежал тютюн от години.

128

БГ

преди 14 години

Да гледат грозде да направят винзаводи... От колко години ви го говорят това. В ЕС тютюн няма да се субсидира. За 8 години във властта ваш Дуган що не уреди нещата.

127

Тютюнджия

преди 14 години

Драги анонимен. тютюнът е вреден, но по една съдба дава препитание на половин родопи, така че субсидийте за земеделие трябва да се изплащат навреме, а не да се правят на балами хората. Това е единствената им прехрана. Както някои гледат царевица така други гледат тютюн .... простичко е. Това е традиция , препитание и начин на живот за хората там.

126

Калин

преди 14 години

ко праиш ***, отбягваш ме нещо.....притеснен съм.

125

Анонимен

преди 14 години

Тютюнът е вреден, и не трябва да се субсидира производството му!

124

Анонимен

преди 14 години

ткъде -накъде държавата ще плаща! Щом са си продали тютюна, значи имат договор с купувач-от него да си търдсят парите!

123

Бай Колю

преди 14 години

Надценяваш ги, Димитре!:)))Кой би си позволил да представи подобна дипломна работа?! Нали директно на поправителен ще отиде!?Това е по скоро едно писмо до дядо Коледа! Искаме разни неща, нямаме никаква представа как да се случат, може ли въбоще да се случат, ние просто си ги искаме! Щото сме папкали и слушкали през годината...и щото Серьожката е виновен!!! Ние не сме като него, ние сме от добрите деца! :))))

122

kyky

преди 14 години

ах, да, и естествено, `кой не скача е червен`....това не е ли `ръководната роля на партията` отвсякъде? само със сменено името на партията?

121

kyky

преди 14 години

странджа,член първи на старата конституция е в действие :)никой не може и да кихне без благословията на мутрагена бойко :))

120

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

до kyky:Вярно е - наистина работят по точка 1 и по останалите 81 приоритета, а ти сиспомняш с носталгия за чл. първи от старата конституция...

119

Димитър

преди 14 години

Това ми прилича на зле написана курсова работа. Програма имам впредвид конкретни действия. Това е... кух пълнеж, като Основата на външната политика ще е постоянната връзка с Европейската комисия...........